Early bird aanbieding
campings en vakantieparken

De interactieve speelmuur X-Wall blijft een grote trekker voor kinderen. Door de grote variatie aan games is de muur voor iedereen! Met de interactieve speelmuur is het mogelijk om een complete speelmuur te krijgen in de huisstijl van vakantiepark. Denk hierbij aan het verwerken van de animatiefiguren in de games. Hiermee creëren wij een ultieme en herkenbare beleving op uw vakantiepark!

Tot en met eind 2022 is er een aanbieding voor het leisuresegment. Bij de aanschaf van de Interactive X-Wall ontvang je
20 % korting. Hierdoor kan je een X-Wall aanschaffen vanaf €9.995,- exclusief BTW.​

Vernieuwend
Speeltoestel op uw vakantiepark!

Op zoek naar een vernieuwend speeltoestel? Probeer dan de X-Wall op uw vakantiepark of camping!

De interactieve speelmuur X-Wall staat inmiddels een half jaar op Landal Greenparks Hoog Vaals. Kinderen zijn niet weg te slaan bij de muur. De games zijn omgetoverd in het NXT Level huisstijl met de kleuren oranje en zwart.

De X-Wall kan ook op uw park een unieke activiteit worden. Het is een ware eyecatcher voor jong en oud. Veel gasten maken video's en foto's van de X-Wall en publiceren de highscores op social media. Het uitgebreide gameaanbod zorgt ervoor dat de X-Wall leuk is voor iedereen! Elk jaar worden er spellen ontwikkeld en deze komen op elke X-Wall. Hierdoor raak je nooit uitgespeeld op de interactieve muur.

 

Meer weten over de mogelijkheden? Wij ontwikkelen graag een demonstratiegame met uw logo zodat u uw eigen spel kunt testen op de X-Wall!

 

“De X-Wall is het populairste speeltoestel en wordt gebruikt door jong en oud!”

Anique van Breen, Landal GreenParks

Unieke beleving voor uw gasten

Plezier is een belangrijk onderdeel van de X-Wall. Met plezier verhoogt u de klantbeleving met de vele mogelijkheden die de interactieve speelmuur heeft. Kinderen zullen hele dagen willen sporten en spelen met de X-Wall!

 

Eyecatcher in uw huisstijlverschillende niveau's

Elke X-Wall die geplaatst wordt zal uniek zijn door de meegeleverde software. De interface en de games zullen op maat gemaakt worden met de huisstijl van uw vakantiepark. U kunt er tevens voor kiezen om het zwarte frame van de X-Wall te bestellen in uw kleur.

 

De interactieve muur blijft altijd utidagend

De X-Wall beschikt op dit moment over 30 games en elk jaar wordt dit aantal uitgebreid. Elke game is ook eenvoudig aanpasbaar. Kinderen die uw vakantiepark bezoeken zullen uitgedaagd blijven door de leuke en vernieuwende games van de X-Wall.

Volop in ontwikkeling

De ontwikkeling van de muur staat niet stil. Inmiddels beschikt de muur over 35 spellen en dit jaar zal het aanbod vergroot worden naar 60 spellen. Samen met onze klanten worden nieuwe spelideeën opgedaan en deze verwerkt in de games. Ook komt er eind 2022 een interface waarbij de spelbegeleiders zelf eenvoudig de spelen kunnen aanpassen.

 

Bekend met de financierings- mogelijkheden?

Graag denken wij met u mee voor mogelijke financieringen om een X-Wall te plaatsen bij u op uw vakantiepark.

Met een krachtige beamer wordt het scherm in HD resolutie geprojecteerd. De beamer zit gemonteerd in een beschermbox en wordt gemonteerd in het plafond.

FUN GAMES

Duck Shooter

Het populaire spel Duck Hunt in een nieuw jasje. Vroeger werd dit spel gespeeld op de Supernintendo met een pistool, maar met de X-Wall moet je dit keer de eendjes raken met een bal. Leuke varianten voor deze game zijn flesjes schieten of zelfs hoofden schieten.

 

Aantal spelers     1 t/m 10 spelers
Leeftijd                 6+

Vier op een rij

Het bekende 4 op een rij is nu ook te spelen op de interactieve muur X-Wall! Rood speelt tegen blauw en de bedoeling is om als eerste 4 op een rij te krijgen. Naast het mikken is het denken erg belangrijk in deze game


 

Aantal spelers 1 t/m 10 spelers
Leeftijd 6+

Soccer Skill Game

Fifa spelen in het echt? Dat kan met onze eigen Skill game op het spel. Het ontwerp is nu gemaakt voor voetbal, maar deze is eenvoudig om te toveren naar een handbal of tennisvariant!

Aantal spelers 1 t/m 10 spelers
Leeftijd 8+

Een unieke
gamechanger
voor het onderwijs!

Wil jij een X-Wall huren/kopen?

Ben je nieuwsgierig naar de vele mogelijkheden voor de X-Wall? Het is mogelijk om een vaste opstelling te plaatsen of om de interactieve muur te huren.

De voordelen van
spelenderwijs leren

De X-Wall is voor iedereen geschikt, jong en oud! Met de vele mogelijkheden met de games is de interactieve muur uitdagend voor iedereen.

De X-Wall is te huur voor bedrijfsfeesten en evenementen. Klik op onze huurpagina voor meer informatie.

Dit is afhankelijk van de ruimte. Wij denken graag met u mee naar de mogelijkheden!

Klik hier om meer te lezen over de kosten van de X-Wall

Dit is afhankelijk van de grootte van de X-Wall. Door het spelvorm aan te passen en het met een estafette te spelen kan je er met 10 kinderen tegelijk op spelen.

Elke balsport is mogelijk op de X-Wall. Je kunt de spellen op je eigen manier spelen. Zo kan je de tennis skill game ook met een voetbal spelen of aantikken met je handen.

Vraag een demo aan
en ervaar het zelf

De mogelijkheden zijn eindeloos…

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de X-Wall? Dan kunt u een gratis online demonstratie aanvragen. Het is ook mogelijk om een demonstratie op locatie te verzorgen.