Leren & Bewegen = FUN

Bezoek Interactive X-Wall op de NOT Beurs van 24 t/m 28 januari

 

Probeer de X-Wall uit op de NOT onderwijsbeurs in Utrecht en ontvang 10 % korting. Stap in de digitale speelwereld van de interactieve speelmuur X-Wall en ga de uitdaging aan! Kies uit ruim 40 games en ga voor een fit lichaam en brein. Met de X-Wall wordt bewegend leren leuk voor iedereen!  De X-Wall combineert leren met gamen én bewegen. Rekensommen of het juiste land raken op de kaart?  Spring, ren en draai om de juiste antwoorden te raken.  Zo train je je brein en ben je daarnaast lekker in beweging!

Het competitieve karakter, gamification en bewegend leren zorgen voor de ultieme leerprestaties!

 

10% korting

Kom bij de NOT beurs en ontvang 10% bij
aanschaf van de Interactive X-Wall

* Geldig tot en met maart2023 * Lukt het niet om langs te komen? Dan kan je ook vrijblijvend een online meeting inplannen om de korting te krijgen!

De leukste gymles met de X-Wall

Steeds meer scholen gaan voor een vernieuwende leermethode zoals de Interactive X-Wall.

Rekenen, een taal leren, klok kijken of geschiedenis? Leren is nog nooit zo leuk geweest! De interactieve muur daagt iedereen uit met de leuke educatieve games. Of ga voor een nieuwe dimensie en creëer de leukste gymles ooit!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om de X-Wall te plaatsen op uw school? Vraag dan een online demonstratie aan of een demonstratie bij u op school.

 

“Met de X-Wall kunnen kinderen een interactieve gymles krijgen die altijd leuk en uitdagend is!”

Eenvoudig te bedienen

Met één druk op de afstandsbediening gaat de X-Wall aan. Alles is zo ingesteld op de X-Wall dat iedereen ermee overweg kan. De spellen zijn zelf ook eenvoudig om te wisselen. Zodra een spel is afgelopen kunnen de spelers in het highscorescreen gooien of drukken met de hand op ander spel of het nog een keer spelen.

 

Bekend met de financierings- mogelijkheden?

Graag denken wij met u mee voor mogelijke financieringen om een X-Wall te plaatsen bij u op school of in uw gymlokaal.

Hoe werkt de X-Wall voor scholen?

Met een krachtige beamer wordt het scherm in HD resolutie geprojecteerd. De beamer zit gemonteerd in een beschermbox en wordt gemonteerd in het plafond.

De leukste gymles met de X-Wall

De X-Wall biedt vele mogelijkheden voor een leuke gymles. Er zijn multiplayerspellen mogelijk en de X-Wall kan zelfs als ‘sportdocent’ de les bieden. Op de interactieve speelmuur kan er complete gymles verzorgd worden.

Games op verschillende niveau's

Bij elke game kan je bij het startscherm je eigen moeilijkheidsgraad instellen. Bij het spel Rekenkoning Multiplayer maak je via de X-Wall rekensommen, welke geschikt zijn voor groep 3 tot en met groep 8. Is het te moeilijk? Dan schakel je een niveau terug. Zo speelt en leert iedereen op zijn of haar niveau. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw onderwijsinstelling? Vraag dan nu een demo aan!

Veel plezier met bewegend leren

Rekensommen oplossen op de muur of het juiste land raken? De interactieve speelmuur zorgt ervoor dat kinderen bewegend leren op een leuke en vernieuwende manier. De X-Wall combineert gamen met bewegen.

Een unieke
gamechanger
voor elke branche!

Wil jij een X-Wall huren/kopen?

Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de X-Wall? Wij denken graag met u mee!

EDUCATIEVE GAMES

Rekenkoning Multiplayer

Welk team kan het snelste rekenen en mikken? Wie het eerste 15 sommen oplost wint. Rekenen is nog nooit zo leuk geweest! Het rekenen is ontwikkeld volgens de leerlijnen van de basisscholen. Selecteer je groep en doe rekensommen op je eigen niveau.

Aantal spelers: 1 t/m 10 spelers
Leeftijd: 6+

Fast Timers

Met Fast timer leer je de tijden op een analoge en digitale klok. Er zijn verschillende niveaus beschikbaar in dit spel. Het spel is te spelen met één speler of met twee teams tegen elkaar Wie kan het beste klok kijken?

Aantal spelers: 1 t/m 10 spelers
Leeftijd: 6+

Alfabet spel

Raak zo snel mogelijk alle objecten die beginnen met een letter die bovenin te vinden is. Wie haalt er als eerste 8 punten? Het spel is ook te spelen in het Engels en in het Duits. Zo kan je dus ook je woordenschat verbeteren in een andere taal!

Aantal spelers: 1 t/m 10 spelers
Leeftijd: 8+

De voordelen van
spelenderwijs leren

De X-Wall is voor iedereen geschikt, jong en oud! Door de vele mogelijkheden met de games is de interactieve muur uitdagend voor iedereen.

De X-Wall is te huur voor bedrijfsfeesten en evenementen. Klik op onze huurpagina voor meer informatie.

Dit is afhankelijk van de ruimte. Wij denken graag met u mee naar de mogelijkheden!

Klik hier om meer te lezen over de kosten van de X-Wall

Dit is afhankelijk van de grootte van de X-Wall. Door het spelvorm aan te passen en het met een estafette te spelen kan je er met 10 kinderen tegelijk op spelen.

Elke balsport is mogelijk op de X-Wall. Je kunt de spellen op je eigen manier spelen. Zo kan je de tennis skill game ook met een voetbal spelen of aantikken met je handen.