De leukste gymles
met de X-Wall

Steeds meer scholen maken gebruik van de vernieuwende leermethode via de interactieve muur X-Wall. Er is een ruim aanbod op het gebied van bewegend leren en er komen nog vele nieuwe games aan. Door gamen te combineren met bewegen en leren speel je in op de belevingswereld van kinderen. Dit maak het bewegend leren van de X-Wall extra leuk. Het is eenvoudig in te zetten tijdens een gymles in bijvoorbeeld een 3 vakken systeem.

Het competitieve karakter van de games zorgt ervoor dat de kinderen willen presteren wat bevorderend werkt voor de leerprestaties. De X-Wall is ook een geschikt middel voor de kinderen die extra les nodig hebben.

 

 

Cases

De interactieve muur X-Wall is een uniek interactief leersysteem. Bij de ontwikkeling van de games is er gekeken naar de leerlijnen en wordt dit verwerkt in de huidige games. Via deze weg kunnen kinderen de kennis wat ze leren in de klas inzetten op de X-Wall.

Uniek speel- en leertoestel op uw locatie

De interactieve muur X-Wall staat inmiddels door heel Nederland en Belgie op diverse locaties. Zo is de X-Wall bijvoorbeeld te vinden bij Landal Greenparks, Feyenoord, Heerenveen en Pluryn. Nieuwsgierig waar de muur nog meer staat? Klik op onderstaande knop om er meer over te lezen!

Eyecatcher op evenementen

De interactieve muur X-Wall is inmiddels al bij diverse evenementen geweest in Nederland, Belgie en Duitsland. Onder andere bij de KNVB, Feyenoord, AON, Nederlands Handbal Verbond en Heerenveen hebben de interactieve muur al ingezet.

Een unieke
gamechanger
voor het onderwijs!

Wil jij een X-Wall huren/kopen?

Ben je nieuwsgierig naar de vele mogelijkheden voor de X-Wall? Het is mogelijk om een vaste opstelling te plaatsen of om de interactieve muur te huren.

De voordelen van
spelenderwijs leren

Vraag een demo aan
en ervaar het zelf

De mogelijkheden zijn eindeloos…

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de X-Wall? Dan kunt u een gratis online demonstratie aanvragen. Het is ook mogelijk om een demonstratie op locatie te verzorgen.