Overal een groot Succes

De X-Wall is een enorme eyecatcher en zorgt voor een onvergetelijke ervaringen. Met inmiddels 100 vaste plaatsingen en ruim 100 evenementen kunnen al onze klanten deze ervaring delen.

Lees snel meer over ze en wilt u langsgaan bij een klant? Laat het ons weten zodat wij u in contact met ze kunnen brengen.

Vaste plaatsingen

De interactieve muur verbindt gamen met bewegen. Gamification is een krachtig middel om mensen in beweging te krijgen. De X-Wall is inmiddels door heel Nederland en België te vinden.

Mutlifunctionele X-Wall staat op meer dan 100 locaties!

Er zijn inmiddels meer dan 100 interactieve muren geplaatst door heel Nederland en België. De X-Wall is te vinden op verschillende locaties zoals vakantieparken, stadions van voetbalclubs, scholen, gymzalen en in de zorg.

Nieuwsgierig waar de muur nog meer staat? Klik op onderstaande knop om er meer over te lezen!

X-Wall event

Interactieve muur stond al op meer dan 100 events!

De X-Wall is op vele evenementen te vinden in Nederland, Duitsland en België. Er zijn inmiddels al meer dan 40 organisaties die de X-Wall hebben ingezet en de interactieve muur heeft al op ruim 100 evenementen gestaan!

 

Nieuwsgierig waar de muur geplaatst werd op evenementen? Klik op onderstaande knop om er meer over te lezen!

 

Een unieke
gamechanger
voor elke branche!

Wil jij een X-Wall huren/kopen?

Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de X-Wall? Wij denken graag met u mee!

Vraag een demo aan
en ervaar het zelf

De mogelijkheden zijn eindeloos…

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de X-Wall? Dan kunt u een gratis online demonstratie aanvragen. Het is ook mogelijk om een demonstratie op locatie te verzorgen.