Club Brugge

Met trots delen wij het nieuws dat onze Interactive X-Wall is geplaatst in het Jan Breydelstadion van Club Brugge. Club Brugge is daarmee de derde BVO die zich heeft aangesloten bij ons, naast SC Heerenveen en FC Feyenoord.

Club Brugge heeft de Interactive X-Wall laten installeren in het Jan Breydelstadion

Club Brugge heeft onlangs de Interactive X-Wall Geïnstalleerd in het Jan Breydelstadion. Het is daarmee de derde BVO die zijn stadion heeft verrijkt met een Interactive X-Wall, naast SC Heerenveen en FC Feyenoord. De muur is volledig gepersonaliseerd in de clubkleuren van Club Brugge en biedt een unieke en interactieve ervaring voor fans tijdens thuiswedstrijden en evenementen.


De X-Wall is geplaatst in het Supportershome en zal een leuke tool zijn om publiek te engageren en interactie te creëren tussen supporters en de club. Naast dat de muur wordt ingezet tijdens elke thuiswedstrijd van Club Brugge, wordt de muur ook ingezet tijdens evenementen, kinderfeestjes en allerlei schoolactiviteiten. Voor Club Brugge zijn er diverse games gepersonaliseerd zoals Sport Trainer, Fast Timers, Memory Game en Soccer Skill.


Met Sport Trainer kunnen fans hun balvaardigheden testen met Chemsdine Talbi. Fast Timers is een game waarmee kinderen samen met Noa Lang op een leuke interactieve manier klok leren lezen. Memory Game biedt een leuke en uitdagende manier om de Club Brugge selectie te leren kennen, terwijl de Soccer Skill game fans uitdaagt om hun precisie en timing te verbeteren