Skip to content

Fruit Crush

Scoor zoveel mogelijk punten door de fruitsoorten te raken. Met deze leuke variant van Candy Crush kunnen wij de afbeeldingen, audio, tijdsduur en het aantal objecten aanpassen.

Duck Shooters

Het populaire spel Duck Hunt in een nieuw jasje. Vroeger werd dit spel gespeeld op de Supernintendo met een pistool, maar met de X-Wall moet je dit keer de eendjes raken met een bal. Leuke varianten voor deze game zijn flesjes schieten of zelfs hoofden schieten.

Animal Memory

Raak zoveel twee dezelfde dieren binnen 60 seconden. Het spel is eenvoudig aan te passen door memory te spelen in uw huisstijl!

 

Find the difference

Zoek de verschillen tussen de twee afbeeldingen en doe dit zo snel mogelijk. Met deze leuke variant van Find it kunnen wij de afbeeldingen, audio, tijdsduur en het aantal objecten aanpassen.

Fruit Slice

Het populaire Fruit Ninja is nu ook te spelen op de X-Wall. Een leuk idee om de fruitsoorten te veranderen? Laat het ons weten!


Square game

Raak zoveel mogelijk vlakken binnen 45 seconden! De moeilijkheidsgraad is aan te passen door met meer of minder vlakken te spelen en natuurlijk kunnen wij de achtergronden aanpassen.

 

Upcoming games

Whack a Mole

Het bekende Whack a mole kent iedereen van de kermis. Het spel is nu ook te spelen op de X-Wall in een multiplayervariant. Soccerdarts

Ben jij de nieuwe Michael van Gerwen? Verbeter je sportvaardigheden met Soccerdarts op de X-Wall. Naast voetballen kun je het ook spelen met een handbal of met een tennisracket!


X-Wall Soccer Skill Game

Fifa spelen in het echt? Dat kan met onze eigen Skill game op het spel. Het ontwerp is nu gemaakt voor voetbal, maar deze is eenvoudig om te toveren naar een handbal of tennisvariant!

 

Rekenkoning Multiplayer

Welk team kan het snelste rekenen en mikken? Wie het eerste 15 sommen oplost wint. Rekenen is nog nooit zo leuk geweest! De sommen zijn aan te passen om het voor de kinderen uitdagender te maken.

Alien Attack

Space invaders is omgetoverd op de X-Wall tot onze eigen Alien Attack. Schiet of gooi de ruimteschepen voordat ze de grond raken. Welke level kan jij halen?

Booble Shooter

Een leuke en educatieve game voor kinderen! Op de muur verschijnt een getal en door op de bubbels te gooien moet je exact dit getal raken. Pas op dat je niet teveel raakt anders is het spel afgelopen!

 

Speed Alfabet

Het alfabet raken in de juiste volgorde. Dit is moeilijker dan je denkt want de objecten bewegen door het beeld heen. Kan jij het hele alfabet raken op onze muur?

Rekenwonders

Een leuke en kinderlijke rekenvariant is te spelen met Rekenwonders. Gooi alle sommen raak door op de juiste afbeelding te gooien. De sommen zijn ook in deze game aan te passen om het uitdagender te maken.

Falling Fruit

Raak zoveel mogelijk fruitstukken die vallen van de bomen. Het spel gaat razendsnel wat het leuker maakt. Iets anders dan fruit? Wij toveren graag de game om voor u!

 

Games op maat!

Alle games van ons zijn eenvoudig aanpasbaar. We kunnen uw logo verwerken in de huidige game of samen met u een compleet nieuwe game ontwikkelen!

Vragen over de X-Wall?
Een X-Wall demonstratie aanvragen?

Wij helpen u graag met al uw vragen!

Stel hier uw vraag