Skip to content

Fruit Crush

Scoor zoveel mogelijk punten door de fruitsoorten te raken. Met deze leuke variant van Candy Crush kunnen wij de afbeeldingen, audio, tijdsduur en het aantal objecten aanpassen.

Duck Shooters

Het populaire spel Duck Hunt in een nieuw jasje. Vroeger werd dit spel gespeeld op de Supernintendo met een pistool, maar met de X-Wall moet je dit keer de eendjes raken met een bal. Leuke varianten voor deze game zijn flesjes schieten of zelfs hoofden schieten.

Animal Memory

Raak zoveel twee dezelfde dieren binnen 60 seconden. Het spel is eenvoudig aan te passen door memory te spelen in uw huisstijl!

 

Find the difference

Zoek de verschillen tussen de twee afbeeldingen en doe dit zo snel mogelijk. Met deze leuke variant van Find it kunnen wij de afbeeldingen, audio, tijdsduur en het aantal objecten aanpassen.

Fruit Slice

Het populaire Fruit Ninja is nu ook te spelen op de X-Wall. Een leuk idee om de fruitsoorten te veranderen? Laat het ons weten!

Square game

Raak zoveel mogelijk vlakken binnen 45 seconden! De moeilijkheidsgraad is aan te passen door met meer of minder vlakken te spelen en natuurlijk kunnen wij de achtergronden aanpassen.

 

Whack a Mole

Het bekende Whack a mole kent iedereen van de kermis. Het spel is nu ook te spelen op de X-Wall in een multiplayervariant. Soccerdarts

Ben jij de nieuwe Michael van Gerwen? Verbeter je sportvaardigheden met Soccerdarts op de X-Wall. Naast voetballen kun je het ook spelen met een handbal of met een tennisracket!


X-Wall Soccer Skill Game

Fifa spelen in het echt? Dat kan met onze eigen Skill game op het spel. Het ontwerp is nu gemaakt voor voetbal, maar deze is eenvoudig om te toveren naar een handbal of tennisvariant!

 

Rekenkoning Multiplayer

Welk team kan het snelste rekenen en mikken? Wie het eerste 15 sommen oplost wint. Rekenen is nog nooit zo leuk geweest! De sommen zijn aan te passen om het voor de kinderen uitdagender te maken.

Alien Attack

Space invaders is omgetoverd op de X-Wall tot onze eigen Alien Attack. Schiet of gooi de ruimteschepen voordat ze de grond raken. Welke level kan jij halen?

Falling Fruit

Raak zoveel mogelijk fruitstukken die vallen van de bomen. Het spel gaat razendsnel wat het leuker maakt. Iets anders dan fruit? Wij toveren graag de game om voor u!

4 op een rij

Het bekende 4 op een rij is nu ook te spelen op de interactieve muur X-Wall! Rood speelt tegen blauw en de bedoeling is om als eerste 4 op een rij te krijgen. Naast het mikken is het denken erg belangrijk in deze game

Rekenwonders

Een leuke en kinderlijke rekenvariant is te spelen met Rekenwonders. Gooi alle sommen raak door op de juiste afbeelding te gooien. De sommen zijn ook in deze game aan te passen om het uitdagender te maken.

Speed Alfabet

Een leuke en educatieve game voor kinderen! Op de muur verschijnt een getal en door op de bubbels te gooien moet je exact dit getal raken. Pas op dat je niet teveel raakt anders is het spel afgelopen!

 

Coming Soon

Speed Alfabet

Het alfabet raken in de juiste volgorde. Dit is moeilijker dan je denkt want de objecten bewegen door het beeld heen. Kan jij het hele alfabet raken op onze muur?

Coming Soon

Tennis Skill Game

Raak zoveel mogelijk targets binnen 60 seconden! Een leuke game om te leren mikken met tennis. Na afloop verschijnt de score, het aantal geraakte schoten en je krijgt punten voor de snelheid. Hiermee krijg je unieke scores en word je uitgedaagd om je score te verbeteren!

Coming Soon

Bug Smasher

Help ons! De X-Wall heeft een insectenplaag en zit nu bomvol met spinnen, muggen en andere insecten. Gooi of schiet de bal op de insecten of sla er op met je hand. Wie is de beste insectenverdelger?

Coming Soon

World King

Met World King leer je alle steden, provincies en landen kennen! Deze educatieve game daagt je uit op bewegend te leren. Het spel is te spelen in Single Player en Multiplayer en mappen kunnen zelf toegevoegd worden via de interface.

Coming Soon

X-Wall Quiz

Speel tot en met 4 personen de X-Wall Quiz en kijk wie de meeste kennis heeft! Door de bal op het juiste antwoord te gooien kan je punten verdienen.
Via de interface kunnen de beheerders zelf ook vragen en antwoorden toevoegen.

Coming Soon

X-Wall Quiz

Ben jij een ware voetbalkenner? Het spel is te spelen in drie niveaus waarbij het moeilijkste niveau flink pittig is voor elke voetbalfanaat. Het spel is te bespelen tot en met 4 spelers!  Wie raadt de meeste vragen en claimt de eerste plek in de top 10.

Coming Soon

Spelling Bee

Scoor punten door drie, vier of vijf letterwoorden te maken. Je kunt ook verschillende talen kiezen zoals Nederlands, Engels en Duits.

Reaction Race

Met Reaction Race moet je zo snel mogelijk de targets raken. Dit kan met je hand of met een bal. Er zijn verschillende moeilijkheidsgraden verwerkt in de game. Ben jij het snelst?

Tic Tac Toe

De bekende klassieker Tic Tac Toe, oftewel boter, kaas en eieren is één van de populairste spellen. Kleine speeltip, probeer het spel eens voetballends!

 

Western Shooter

De steden worden lastig gevallen door bandieten. Met Western Shooter speel jij de sheriff van de stad en rekenen de inwoners op jou dat je de bandieten pakt.

Fast Timer

Leren klokkijken is nog nooit zo leuk geweest als met Fast Timer. Met het spel kan je leren analoog of digitaal klokkijken.

Find the Difference

Met Find the difference moet je de verschillen zoeken tussen twee afbeeldingen. Wie heeft ogen als een havik en ziet de verschillen het snelst?

Games op maat!

Alle games van ons zijn eenvoudig aanpasbaar. We kunnen uw logo verwerken in de huidige game of samen met u een compleet nieuwe game ontwikkelen!

Vragen over de X-Wall?
Een X-Wall demonstratie aanvragen?

Wij helpen u graag met al uw vragen!

Stel hier uw vraag