Op elk evenement, bedrijfsfeest of beurs de grote eyecatcher!

Inmiddels heeft de X-Wall al bij vele evenementen gestaan en is het altijd een grote trekker. De interactieve sportmuur voor evenementen is niet alleen voor kinderen, maar ook volwassenen spelen graag een spel op deze interactieve attractie. Onderstaande video is van de Digital Sports Day in Winkelcentrum Zuidplein in Rotterdam. Benieuwd naar de referenties? Klik hier om ze te lezen.

Bedrijfsfeest of bedrijfsevenement
De ideale eyecatcher voor een bedrijfsfeest of een ander bedrijfsevenement zoals een open dag. De games kunnen gepersonaliseerd worden zodat het bedrijfslogo of de producten verschijnen op de muur. Een perfecte merkactivatie op elk feest!

Beurzen
Staat uw bedrijf op een interessante beurs en wilt u zoveel mogelijk aandacht trekken? Door de X-Wall in uw stand te neer te zetten heeft u altijd de aandacht. Het zorgt altijd veel deelnemers en ook veel toeschouwers. Met uw product of logo op de muur heeft u een erg leuke ijsbreker om het gesprek aan te gaan.

Merkactivaties
De interactieve sportmuur voor evenementen is in te zetten voor diverse merkactivaties. Denk aan het promoten van een product in een winkelcentrum of bij een evenement. Er zijn gigantisch veel mogelijkheden hiervoor!

Huurmogelijkheden

Voor de verhuur onderzoeken wij eerst of u de beschikking heeft over een witte muur die gebruikt kan worden voor de X-Wall. Wanneer er geen witte muur is dan kunnen wij deze meenemen.

Wel de beschikking over een eigen witte muur

Heeft u een witte muur die geschikt is voor onze X-Wall? Deze variant is ook uitermate geschikt om langer te plaatsen.

Benodigdheden:
– Muur minimaal 4 meter breed en 2,20 meter hoog.
– Licht verduisterde ruimte met niet directe zonlicht op de muur.
– Benodigde ruimte is 6 x 8 meter.
– Twee gaten mogen geboord worden in de muur.
–  1 stroompunt.

Geen beschikking over een eigen witte muur

Heeft u geen witte muur waar we het touchsysteem aan vast kunnen monteren? De trailer is hier uitermate geschikt voor! Kan de trailer niet naar binnen dan is de muur demontabel en kan die zonder trailer geplaatst worden.

Benodigdheden:
– Licht verduisterde ruimte met niet directe zonlicht op de muur. Voor outdoorevents hebben wij een inflatable.
– Benodigde indoor is 6 x 8 meter en outdoor met de inflatable 10 x 12 meter.
–  1 stroompunt.

 

Gepersonaliseerde game op maat!

De bestaande games zijn aanpasbaar waardoor uw logo verwerkt kan worden in het spel. Er worden constant nieuwe spellen ontwikkeld en eind 2020 willen we ruim 10 spellen af hebben voor de X-Wall. Als u zelf een idee heeft voor een nieuw spel dan zijn alle ideeën welkom!

Wilt u meer informatie over de huur van de X-Wall of heeft u andere vragen?