Skip to content

Op elk evenement, bedrijfsfeest of beurs de grote eyecatcher!

Inmiddels heeft onze interactieve attractie X-Wall al bij vele evenementen gestaan en is het altijd een grote trekker. De interactieve sportmuur voor evenementen is niet alleen voor kinderen, maar ook volwassenen spelen graag een spel op deze interactieve attractie. Onderstaande video is van de Digital Sports Day in Winkelcentrum Zuidplein in Rotterdam. Benieuwd naar de referenties? Klik hier om ze te lezen.

Meer weten over de mogelijkheden? Wij ontwikkelen graag een demonstratiegame met uw logo zodat u uw eigen spel kunt testen op de X-Wall! Huur de X-Wall voor een spetterende ervaring!

Bedrijfsfeest of bedrijfsevenement

De ideale eyecatcher voor een bedrijfsfeest of een ander bedrijfsevenement zoals een open dag. De games kunnen gepersonaliseerd worden zodat het bedrijfslogo of de producten verschijnen op de muur. Een perfecte merkactivatie op elk feest!

Beurzen

Staat uw bedrijf op een interessante beurs en wilt u zoveel mogelijk aandacht trekken? Door de X-Wall in uw stand te neer te zetten heeft u altijd de aandacht. Het zorgt altijd veel deelnemers en ook veel toeschouwers. Met uw product of logo op de muur heeft u een erg leuke ijsbreker om het gesprek aan te gaan. Huur de X-Wall om uw product of bedrijf te promoten.

Merkactivaties

De interactieve sportmuur voor evenementen is in te zetten voor diverse merkactivaties. Denk aan het promoten van een product in een winkelcentrum of bij een evenement. Er zijn gigantisch veel mogelijkheden hiervoor!

Huurmogelijkheden

Voor de verhuur onderzoeken wij eerst of u de beschikking heeft over een witte muur die gebruikt kan worden voor de X-Wall. Wanneer er geen witte muur is dan kunnen wij deze meenemen.

Wel de beschikking over een eigen witte muur

Geen beschikking over een eigen witte muur

Gepersonaliseerde game op maat!

De bestaande games zijn aanpasbaar waardoor uw logo verwerkt kan worden in het spel. Er worden constant nieuwe spellen ontwikkeld en eind 2020 willen we ruim 10 spellen af hebben voor de X-Wall. Als u zelf een idee heeft voor een nieuw spel dan zijn alle ideeën welkom!

Play Video

Referenties

Heracles
Heracles
NLHB logo
Handbalbond
Zuidplein_logo
Winkelcentrum Zuidplein
FC Twente transparant
FC Twente
Vragen over de X-Wall?
Een X-Wall demonstratie aanvragen?
Meer informatie over de prijzen?
Vragen over de applicaties?

Wij helpen u graag met al uw vragen!

Stel hier uw vraag