Huur de interactieve muur X-Wall

De mobiele versie van X-Wall is op elk evenement een eyecatcher! Bijvoorbeeld bij Winkelcentrum Zuidplein in Rotterdam tijdens de Digital Sports Day en de KNVB Voetbalkampen. De interactieve sportmuur trekt jong en oud aan, iedereen wil het proberen. Ga jij de uitdaging aan? Huur de X-Wall voor je evenement en zorg voor een unieke ervaring voor je publiek

Je logo en huisstijl kunnen verwerkt worden in de spellen, zodat je een geheel gepersonaliseerde X-Wall tot je beschikking hebt.

Unieke eyecatcher Op uw evenement!

Op zoek naar een vernieuwende attractie op uw evenement? De interactieve muur X-Wall is de attractie dat op elk evenement hoort te staan. Organiseer je een outdoor event? Geen probleem, onze partytent of XXL opblaasbare tent bieden een mobiele verduisterde ruimte.

Meer weten over de mogelijkheden? Wij ontwikkelen graag een gepersonaliseerde demonstratiegame zodat je je eigen spel kunt testen op de X-Wall.

β€œDe kinderen waren niet weg te slaan bij de X-Wall!”

Bedrijfsevenement 2.0!

Bedrijfsfeestje, open dag of launch party? Met de X-Wall geef je net even een andere draai aan de dag en laat je je gasten in beweging komen. Met de gepersonaliseerde games in eigen huisstijl een ideale eyecatcher.

Actie op de beurs!

Ga je naar de beurs en wil je je stand eens anders dan anders inrichten? De X-Wall is een unieke aanvulling op je bedrijfspresentatie en trekt vast en zeker de aandacht. Terwijl de spelers na de game op adem komen heb jij mooi de kans het gesprek te openen!

Een eyecatcher voor merkactivatie

De interactieve sportmuur voor evenementen is in te zetten voor diverse merkactivaties. Denk aan het promoten van een product in een winkelcentrum of bij een evenement. Er zijn gigantisch veel mogelijkheden hiervoor!

Huurmogelijkheden

Ga je de uitdaging aan? Laten we het hebben over de mogelijkheden. Wij ontwikkelen graag een gepersonaliseerde demonstratiegame zodat je je eigen spel kunt testen op de X-Wall.

X-Wall mobiel

Alleen geschikt voor indoor
750
 • X-Wall inclusief verrijdbare witte muur
 • Krachtige beamer 6000 lumen
 • Optioneel een X-Wall begeleider

X-Wall Pop-Up Tent

Geschikt voor outdoor
950
 • X-Wall inclusief verrijdbare witte muur
 • Krachtige beamer 6000 lumen
 • Inklapbare partytent 8 x 4 meter
 • Optioneel een X-Wall begeleider

X-Wall XXL

Geschikt voor outdoor
1150
 • X-Wall inclusief verrijdbare witte muur
 • Krachtige beamer 6000 lumen
 • Optioneel een X-Wall begeleider
 • Opblaasbare XXL tent (10 x 12 meter)
Popular

X-Wall Mobiel

X-Wall Pop-up tent

X-Wall XXL

Populaire
GAMES VOOR EVENEMENTEN

Soccerdarts

Scoor zoveel mogelijk punten op het dartbord van de X-Wall. Er zijn verschillende modussen waar je uit kunt kiezen. Deze game is eenvoudig aanpasbaar in uw huisstijl!

Aantal spelers: 2
Leeftijd: 6+

Soccer Skill Challenge

Fifa spelen in het echt? Dat kan met onze eigen Skill game op het spel. Het ontwerp is nu gemaakt voor voetbal, maar deze is eenvoudig om te toveren naar een handbal of tennisvariant!

Aantal spelers: 2
Leeftijd: 6+

Rekenkoning Multiplayer

Welk team kan het snelste rekenen en mikken? Wie het eerste 15 sommen oplost wint. Rekenen is nog nooit zo leuk geweest! De sommen zijn aan te passen om het voor de kinderen uitdagender te maken.

Aantal spelers:Β  1 t/m 10 spelers
Leeftijd: 8+

Tevreden klanten

De X-Wall is overal waar het staat een groot succes! Op veel evenementen wordt de X-Wall als grote eyecatcher ingezet. Ook op locaties waar een vaste opstelling staat van de X-Wall is een het grote trekker. Games kunnen eenvoudig gepersonaliseerd worden door het logo en de kleuren van uw organisatie te verwerken in de games.

De voordelen van
spelenderwijs leren

De X-Wall is voor iedereen geschikt, jong en oud! Door de vele mogelijkheden met de games is de interactieve muur uitdagend voor iedereen.

De X-Wall is te huur voor bedrijfsfeesten en evenementen. Klik op onze huurpagina voor meer informatie.

Dit is afhankelijk van de ruimte. Wij denken graag met u mee naar de mogelijkheden!

Klik hier om meer te lezen over de kosten van de X-Wall

Dit is afhankelijk van de grootte van de X-Wall. Door het spelvorm aan te passen en het met een estafette te spelen kan je er met 10 kinderen tegelijk op spelen.

Elke balsport is mogelijk op de X-Wall. Je kunt de spellen op je eigen manier spelen. Zo kan je de tennis skill game ook met een voetbal spelen of aantikken met je handen.