Huur de interactieve muur X-Wall

De mobiele versie van X-Wall is op elk evenement een eyecatcher! Bijvoorbeeld bij Winkelcentrum Zuidplein in Rotterdam tijdens de Digital Sports Day en de KNVB Voetbalkampen. De interactieve sportmuur trekt jong en oud aan, iedereen wil het proberen. Ga jij de uitdaging aan? Huur de X-Wall voor je evenement en zorg voor een unieke ervaring voor je publiek

Je logo en huisstijl kunnen verwerkt worden in de spellen, zodat je een geheel gepersonaliseerde X-Wall tot je beschikking hebt.

Unieke eyecatcher Op uw evenement!

Op zoek naar een vernieuwende attractie op uw evenement? De interactieve muur X-Wall is de attractie dat op elk evenement hoort te staan. Organiseer je een outdoor event? Geen probleem, onze partytent of XXL opblaasbare tent bieden een mobiele verduisterde ruimte.

Meer weten over de mogelijkheden? Wij ontwikkelen graag een gepersonaliseerde demonstratiegame zodat je je eigen spel kunt testen op de X-Wall.

“De kinderen waren niet weg te slaan bij de X-Wall!”

Bedrijfsevenement 2.0!

Bedrijfsfeestje, open dag of launch party? Met de X-Wall geef je net even een andere draai aan de dag en laat je je gasten in beweging komen. Met de gepersonaliseerde games in eigen huisstijl een ideale eyecatcher.

Actie op de beurs!

Ga je naar de beurs en wil je je stand eens anders dan anders inrichten? De X-Wall is een unieke aanvulling op je bedrijfspresentatie en trekt vast en zeker de aandacht. Terwijl de spelers na de game op adem komen heb jij mooi de kans het gesprek te openen!

Een eyecatcher voor merkactivatie

De interactieve sportmuur voor evenementen is in te zetten voor diverse merkactivaties. Denk aan het promoten van een product in een winkelcentrum of bij een evenement. Er zijn gigantisch veel mogelijkheden hiervoor!

Huurmogelijkheden

Onze verhuurpartner X-Perience events verzorgd de verhuur van de Interactive X-Wall. Daarmee kunnen zij meerdere mogelijkheden aanbieden zoals een pop-up tent of andere activiteiten. De games op de muur zijn volledig personaliseerbaar. Neem contact op voor meer informatie.

X-Wall mobiel

Alleen geschikt voor indoor
750
 • X-Wall inclusief verrijdbare witte muur
 • Krachtige beamer 6000 lumen
 • Optioneel een X-Wall begeleider

X-Wall Pop-Up Tent

Geschikt voor outdoor
950
 • X-Wall inclusief verrijdbare witte muur
 • Krachtige beamer 6000 lumen
 • Inklapbare partytent 8 x 4 meter
 • Optioneel een X-Wall begeleider

X-Wall XL

Geschikt voor outdoor
1150
 • X-Wall inclusief verrijdbare witte muur
 • Krachtige beamer 6000 lumen
 • Optioneel een X-Wall begeleider
 • Opblaasbare XL tent (5 x 11 meter)
Popular

X-Wall Mobiel

X-Wall Pop-up tent

X-Wall XXL

Populaire
GAMES VOOR EVENEMENTEN

Soccerdarts

Scoor zoveel mogelijk punten op het dartbord van de X-Wall. Er zijn verschillende modussen waar je uit kunt kiezen. Deze game is eenvoudig aanpasbaar in uw huisstijl!

Aantal spelers: 2
Leeftijd: 6+

Soccer Skill Challenge

Fifa spelen in het echt? Dat kan met onze eigen Skill game op het spel. Het ontwerp is nu gemaakt voor voetbal, maar deze is eenvoudig om te toveren naar een handbal of tennisvariant!

Aantal spelers: 2
Leeftijd: 6+

Rekenkoning Multiplayer

Welk team kan het snelste rekenen en mikken? Wie het eerste 15 sommen oplost wint. Rekenen is nog nooit zo leuk geweest! De sommen zijn aan te passen om het voor de kinderen uitdagender te maken.

Aantal spelers:  1 t/m 10 spelers
Leeftijd: 8+

Tevreden klanten

De X-Wall is overal waar het staat een groot succes! Op veel evenementen wordt de X-Wall als grote eyecatcher ingezet. Ook op locaties waar een vaste opstelling staat van de X-Wall is een het grote trekker. Games kunnen eenvoudig gepersonaliseerd worden door het logo en de kleuren van uw organisatie te verwerken in de games.

De voordelen van
spelenderwijs leren

De Interactive X-Wall is een interactieve spelmuur. Op de muur worden diverse games geprojecteerd die reageren op contact met de muur. Door middel van contact met handen ballen of andere voorwerpen kunnen de games gespeeld worden. De interactieve muur stimuleert beweging door middel van gamification. Daarom is de muur zeer geschikt voor het onderwijs, leisurecentra, fitnesscentra, speelparadijzen en in de gezondheidszorg.

Elke balsport is mogelijk op de X-Wall. Je kunt de spellen op je eigen manier spelen. Zo kan je bijvoorbeeld de game “Tennis Skill” ook met een voetbal of handbal spelen. De X-Wall registreert tot wel 10 aanrakingen tegelijk. Er zou dus wel met 10 spelers tegelijk gespeeld kunnen worden. De educatieve en sportgames worden echter opgedeeld in teams van max 4 spelers. Dit i.v.m. de grootte van de muur en de speelvlakken. Door de spelvorm aan te passen en het in estafettevorm te spelen kan je er met 16 kinderen tegelijk op spelen. 

De software maakt ons onderscheidend ten opzichte van onze concurrentie. Onze games zijn in het Nederlands. Wij maken alle games zelf en kunnen hierdoor ook alle games zelf aanpassen. Zo kan elke game of zelfs het gehele portaal en dashboard gepersonaliseerd worden.

De minimale grootte van de ruimte is afhankelijk van de versie X-Wall. De minimale afstand van de X-Wall tot aan de muur is 1 meter. De beamer komt dan op een hoogte van 2,3 meter te hangen. Er is veel mogelijk en wij denken graag met je mee aan oplossingen om de X-Wall te integreren in jouw ruimte. Neem contact met ons op, we helpen je graag. 

De X-Wall is verkrijgbaar in vier verschillende versies. De X-Wall Basic, X-Wall Ultra Short Throw, X-Wall Short Throw en de X-Wall Mobile. Het verschil tussen de diverse soorten is de afstand van de beamer t.o.v. de muur en de projectie grootte. De X-Wall mobile is zoals de naam het zegt een mobiele versie. Klik hier voor de actuele prijzen van de verschillende soorten X-Walls.