Skip to content

Volop speelplezier met de X-Wall!

De interactieve speelmuur werkt erg gemakkelijk voor de beheerders en voor de gebruikers. Met één druk op de knop wordt de muur aangezet en is die speelklaar. De gebruikers kunnen eenvoudig van spellen verwisselen. Na afloop van elk spel hebben ze de mogelijkheid om terug te gaan naar het interface waar alle spellen staan. Door de bal te gooien op het spel wat ze willen spelen wordt het spel geselecteerd. De muur kan hierdoor gerust zonder begeleider de hele dag bespeeld worden. Met de X-Wall haalt u een unieke attractie voor uw organisatie.

Meer weten over de mogelijkheden? Wij ontwikkelen graag een demonstratiegame met uw logo zodat u uw eigen spel kunt testen op de X-Wall!

Unieke attractie

Elke X-Wall die geplaatst wordt zal uniek zijn door de meegeleverde software. De interface en de games zullen op maat gemaakt worden met de huisstijl van uw indoor speeltuin. U kunt er tevens voor kiezen om het zwarte frame van de X-Wall te bestellen in uw kleur.

Constante vernieuwing

Elk jaar worden er minimaal 15 games ontwikkeld en deze worden op afstand doorgevoerd op de X-Wall. Kinderen die uw organisatie bezoeken zullen uitgedaagd blijven door de leuke en vernieuwende games van de X-Wall.

Gemakkelijk te gebruiken

Voor de beheerder is het één druk op de knop om de X-Wall op te starten. Kinderen herkennen de X-Wall als één grote tablet waar je tegenaan kan schieten. De interface is zo ontwikkeld dat er ook geen constante begeleiding bij hoeft te staan. De kinderen snappen de spellen en werking gelijk van de interactieve speelmuur!

Wilt u net zoals Heracles een eigen game met uw logo verwerkt in de game? In samenwerking met het marketingteam van Heracles is er een compleet nieuwe game verwerkt. In het stadion kunt u nu de Fifa Skill games in het echt spelen!

Hoe werkt de X-Wall?

Met een krachtige beamer wordt het scherm in HD resolutie geprojecteerd. De beamer zit gemonteerd in een beschermbox en wordt gemonteerd in het plafond.

X-Wall huren of kopen?

Op zoek naar een innovatieve en interactieve attractie in uw speeltuin?

Vragen over de X-Wall?
Een X-Wall demonstratie aanvragen?
Meer informatie over de prijzen?
Vragen over de applicaties?

Wij helpen u graag met al uw vragen!

Stel hier uw vraag