Nieuwe rage met de interactieve muur

De X-Wall hoort thuis in elke indoor speeltuin. Door gamen te combineren met bewegen zorg je voor uniek vermaak voor de kinderen. De X-Wall staat onder andere al in de indoor speeltuin van Landal Greenparks, Trampolinehal Pottelberg, Funzone Roosendaal en Camping de Vogel.

Creeer een onvergetelijke experience met met je eigen games

Altijd al gedroomd van je eigen game? De software van de X-Wall is eenvoudig aan te passen, zodat de interface en games je eigen huisstijl en logo hebben. En wil je je mascotte beroemd maken? Laat je mascotte meespelen in de game, dat worden gegarandeerd leuke foto’s en filmpjes op social media.

“De X-Wall wordt in ons park elke dag gebruikt door jong en oud. Kinderen zijn niet weg te slaan!”

Een Unieke attractie met de X-Wall

Elke X-Wall die geplaatst wordt zal uniek zijn door de meegeleverde software. De interface en de games zullen op maat gemaakt worden met de huisstijl van uw indoor speeltuin. U kunt er tevens voor kiezen om het zwarte frame van de X-Wall te bestellen in uw kleur.

De X-Wall blijft altijd uitdagend

De X-Wall is een publiekstrekker, maar dan moet het wel uitdagend blijven. Elk jaar ontwikkelen we minimaal 10 nieuwe games die op afstand geactiveerd worden op de X-Wall. Terugkerende kids worden zo regelmatig verrast met een nieuwe uitdaging!

Keep it simple

We stellen de X-Wall zo in dat iedereen er mee overweg kan. Met één druk op de afstandsbediening gaat de X-Wall aan en kun je van start. Voor kids is de X-Wall een grote tablet waar je tegenaan schiet met een bal, ze snappen het direct. Het is zo simpel dat er geen constante begeleiding nodig is.

INTERACTIEF LEERSYSTEEM

De interactieve muur X-Wall is een uniek interactief spelsysteem. Bij de ontwikkeling van de games is er gekeken naar de wensen van onze klanten. De klanten worden nauw betrokken bij het ontwikkelen van nieuwe games zodat elke X-Wall optimaal gebruikt wordt.

Bekend met de financierings- mogelijkheden?

Graag denken wij met u mee voor mogelijke financieringen om een X-Wall te plaatsen bij u op school of in uw gymlokaal.

Hoe werkt de X-Wall voor indoor speeltuinen?

Met een krachtige beamer wordt het scherm in HD resolutie geprojecteerd. De beamer zit gemonteerd in een beschermbox en wordt gemonteerd in het plafond.

Populaire
GAMES

Soccer Darts

Soccer Darts is één van de populairste spellen. Het spel is ook te bespelen met een handbal of voetbal. Bij Soccer Darts zit een rekenmodule en als je het antwoord van de som raakt krijg je 25 bonuspunten. Bewegend leren is nog nooit zo leuk geweest! Wie is de nieuwe Michael van Gerwen?

Aantal spelers: 1 t/m 10 spelers
Leeftijd: 6+

Whack a mole​

Het bekende Whack a mole kent iedereen van de kermis. Het spel is nu ook te spelen op de X-Wall in een multiplayervariant. Het spel zou je met de handen kunnen spelen, met een bal of met een knotshockeystick zodat het echt lijkt alsof je de mollen met een hamer slaat.

Aantal spelers: 1 t/m 10 spelers
Leeftijd: 6+

Ffia Skill Game

Fifa spelen in het echt? Dat kan met onze eigen Skill game op het spel. Het ontwerp is nu gemaakt voor voetbal, maar deze is eenvoudig om te toveren naar een handbal of tennisvariant!

Aantal spelers: 1 t/m 2 spelers
Leeftijd: 6+

Een unieke
gamechanger
voor elke BRANCHE!

Wil jij een X-Wall huren/kopen?

Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de X-Wall? Wij denken graag met u mee!

De voordelen van
spelenderwijs leren

Elke school in het VO en PO zou de subsidie kunnen aanvragen. Je krijgt per leerling een bedrag van €1.000,-

De subsidies worden op schoolniveau aangevraagd. Er kan dus per school een subsidie worden ingediend.

Dit is afhankelijk van de ruimte. Wij denken graag met u mee naar de mogelijkheden!

Klik hier om meer te lezen over de kosten van de X-Wall

Per aanvraag wordt er een individueel plan opgesteld met jouw school. Het kan gaan naar de aanschaf van de X-Wall, ontwikkelig van de games, een trainer om docenten op te leiden of voor een gastdocent. 

Omgerekend is dit twee uur per week. Je kunt de X-Wall inzetten voor gymlessen, energizers, mentorlessen of bij grote activiteiten zoals de open dagen. 

Nee dit is niet erg. Dit wordt dan aangevuld met andere kinderen.

Dit is afhankelijk van de grootte van de X-Wall. Door het spelvorm aan te passen en het met een estafette te spelen kan je er met 16 kinderen tegelijk op spelen.

Elke balsport is mogelijk op de X-Wall. Je kunt de spellen op je eigen manier spelen. Zo kan je de tennis skill game ook met een voetbal spelen of aantikken met je handen.

Elke school kan de subsidie aanvragen. De subsidies is gericht op het hoger doorstromen van kinderen van het PO naar het VO.

Vraag een demo aan
en ervaar het zelf

De mogelijkheden zijn eindeloos…

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de X-Wall? Dan kunt u een gratis online demonstratie aanvragen. Het is ook mogelijk om een demonstratie op locatie te verzorgen.