Skip to content

Eyecatcher in uw stadion!

Bij Heracles is inmiddels de eerste X-Wall geplaatst bij de eSportsclub. De Fifa Skill Games kunnen nu in het echt gespeeld gaan worden. De spellen voor Heracles zijn op maat gemaakt en voorzien van het Heracles logo. De spelers zijn verwerkt in de game en met de Heracles tune wordt een ware fanbeleving gecreëerd.

Tijdens de activiteiten en evenementen zal Heracles de X-Wall gebruiken. Ideaal dus voor de open dag van de club of tijdens de thuiswedstrijden. De partners van de businessclub nodigen hun klanten uit om een poging te wagen op de interactieve voetbalmuur.

Meer weten over de mogelijkheden? Wij ontwikkelen graag een demonstratiegame met uw logo zodat u uw eigen spel kunt testen op de X-Wall!

Fanbeleving

Uw trouwe fans moeten beloond voor het aanmoedigen van uw club tijdens de wedstrijden. Elke club organiseert het gedurende seizoen door vele activiteiten voor de fans zoals de open dag, kidsclub activiteiten, kinderfeestjes en eSportsactiviteiten. De interactieve voetbalmuur X-Wall werkt gemakkelijk en blijft constant uitdagend vanwege de vernieuwende games.

Promotie sponsoren

De sponsoren van uw club zijn uiteraard ook supporters van uw club, maar krijgen er graag exposure voor terug.  Met de interactieve voetbalmuur X-Wall kunnen de logo’s van uw sponsoren verwerkt worden in de games. Een mooie sponsoractivatie en veel aandacht genereert! Ouders maken video’s van de muur en plaatsen dit op social media. De sponsoren kunnen hun klanten uitdagen om een balletje te trappen bij de X-Wall waarop hun logo te zien is.

Fanbeleving

Vanwege de vele mogelijkheden van de X-Wall biedt het ook de mogelijkheid om viral te gaan op het internet! Denk hierbij aan het aankondiging van een nieuwe sponsor op een ludieke manier op de X-Wall of een nieuwe speler. Met diverse challenges met de spelers zullen de social media kanalen een boost gaan krijgen! De supporters willen natuurlijk weten welke selectiespeler de hoogste score heeft behaald op de X-Wall.

Gepersonaliseerde games

Wilt u net zoals Heracles een eigen game met uw logo verwerkt in de game? In samenwerking met het marketingteam van Heracles is er een compleet nieuwe game verwerkt. In het stadion kunt u nu de Fifa Skill games in het echt spelen!

Hoe werkt de X-Wall?

Met een krachtige beamer wordt het scherm in HD resolutie geprojecteerd. De beamer zit gemonteerd in een beschermbox en wordt gemonteerd in het plafond.

X-Wall huren of kopen?

Op zoek naar een innovatieve en interactieve gymzaal in uw gemeente?

Vragen over de X-Wall?
Een X-Wall demonstratie aanvragen?
Meer informatie over de prijzen?
Vragen over de applicaties?

Wij helpen u graag met al uw vragen!

Stel hier uw vraag