Skip to content

De interactieve sportmuur X-Wall

De X-Wall is een gigantisch touchscherm van 4 x 2 meter. De maten van de X-Wall kunnen wij aanpassen naar uw wens. Met infraroodsensoren worden de ballen op de muur gedetecteerd. Elke balsport is mogelijk zoals voetbal, handbal en tennis. Het beeld wordt geprojecteerd met een krachtige beamer voor een optimale kwaliteit. Vanwege het gebruik van een beamer kan de muur alleen indoor geplaatst worden.

Deze revolutionaire innovatie is pas sinds 2020 op de markt. De eerste X-Walls staan inmiddels geplaatst door heel Nederland.

 

Meer weten over de mogelijkheden? Wij ontwikkelen graag een demonstratiegame met uw logo zodat u uw eigen spel kunt testen op de X-Wall!

Onderwijs

De X-Wall is een educatief leermiddel om kinderen spelenderwijs te in beweging te brengen. Op de interactieve sportmuur kunnen kinderen rekensommen oplossen, motorische vaardigheden verbeteren of de muur kan een volledie gymles verzorgen.

Indoor speeltuin

In elke indoor speeltuin hoort de X-Wall thuis. Vooral vanwege de vele spelmogelijkheden zorgt het gegarandeerd voor entertainment bij kinderen. De spellen kunnen gepersonaliseerd worden met logo’s waardoor elke X-Wall een unieke trekker zal zijn.

Voetbalclubs

Voor voetbalclubs is de X-Wall interessant om in te zetten als voetbalmuur. In elk stadion vinden er vele activiteiten en evenementen plaats waar de interactieve voetbalmuur voor ingezet kan worden. Sponsoren van de club kunnen getoond worden in de games voor het vergroten van de exposure.

Prijzen

De prijs hangt van de locatie af. Dit hangt af van de volgende factoren.

– Afmetingen van de X-Wall. De muur kan namelijk wel 5 meter breed en 3 meter hoog worden!
– Lichtinval van de locatie. Bij een duistere ruimte kan er gekozen worden voor een minder krachtige beamer.
– Personalisatie van de X-Wall. Denk hierbij aan de kleur van de muur of om games op maat te maken.
– Extra mogelijkheden zoals kunstgrasmatten en een boardingveld.

Vanaf €12.495,-

 

Gepersonaliseerde game op maat!

De bestaande games zijn aanpasbaar waardoor uw logo verwerkt kan worden in het spel. Als u zelf een idee heeft voor een nieuw spel dan zijn alle ideeën welkom!

Play Video

Referenties

Heracles
Heracles
NLHB logo
Handbalbond
Zuidplein_logo
Winkelcentrum Zuidplein
FC Twente transparant
FC Twente
Vragen over de X-Wall?
Een X-Wall demonstratie aanvragen?
Meer informatie over de prijzen?
Vragen over de applicaties?

Wij helpen u graag met al uw vragen!

Stel hier uw vraag