Jouw eigen interactieve muur
op maat!

Zie je al helemaal voor je waar je de X-Wall wilt plaatsen? Wij zorgen dat de X-Wall precies past. Het formaat, de beamer en de games – alles wordt afgestemd op jouw wensen, locatie en huisstijl. De X-Wall is op zijn plek in het onderwijs, indoor speeltuinen, vakantiecentra, sportaccommodaties en in de zorg.

Plan een vrijblijvende online meeting met ons in om de mogelijkheden te bespreken.

 

X-Wall basic

 • Afmetingen X-Wall 4,5 meter x 2,6 meter.
 • Beamer 5.000 lumen
 • Beamerbox afstand 7 meter
 • Minimale hoogte 3,5 meter
 • Geluidsinstallatie
 • X-Wall sensor

X-Wall UST

 • Afmetingen X-Wall 3,2 meter x 1,8 meter
 • Beamer 4.000 lumen
 • Beamerbox afstand 1 meter
 • De beamer komt op een hoogte van 2 meter.
 • Geluidsinstallatie
 • X-Wall sensor

X-Wall ST

 • Afmetingen X-Wall 4,5 meter x 2,6 meter
 • Beamer 5.000 lumen
 • Beamerbox afstand 3 meter
 • Minimale hoogte 2,2 meter
 • Geluidsinstallatie
 • X-Wall sensor

Onderwijs

Steeds meer scholen gaan voor een vernieuwende leermethode zoals de interactieve X-Wall. Bewegend leren rekenen, taal, klokkijken, spelling of geschiedenis? Leren is nog nooit zo leuk geweest!

Indoor speeltuinen

De X-Wall hoort thuis in elke indoor speeltuin. Gamen wordt bewegen, en uniek vermaak voor kinderen. De X-Wall staat onder andere al in de indoor speeltuin van Landal Greenparks,

Gehandicaptenzorg

Steeds meer zorginstellingen gebruiken de grote kracht van de X-Wall. Cliënten met een beperking hebben vaak al ervaring met gamen op een tablet of telefoon, dus de stap naar de X-Wall is klein.

Winkelcentrum

Promoot je winkelcentrum, shop of product met de X-Wall! Deze eyecatcher zorgt voor urenlang speelvermaak voor kinderen, terwijl pap en mam rustig winkelen.

Vakantieparken

De vakantiegangers op de camping of vakantiepark iets extra’s bieden? De X-Wall is een gamechanger voor elke vakantiebeleving.

Sportaccommodaties

Gymzaal, padel hal of squashbaan? In elke sportaccommodatie past de X-Wall! Organiseer gymlessen, trainingen of een event voor de buurt met de interactieve sportmuur.

Vernieuwende
gymlessen voor
uw school!

Op zoek naar een vernieuwende manier voor bewegend leren? Probeer dan de X-Wall voor de leukste gymles voor uw school!

Rekenen, een taal leren, klok kijken of geschiedenis? Leren is nog nooit zo leuk geweest! De interactieve muur daagt iedereen uit met de leuke educatieve games. Speel tegen elkaar en kijk wie er het slimste is. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om de X-Wall te plaatsen op uw school? Vraag dan een online demonstratie aan of een demonstratie bij u op school.

“Met de X-Wall kunnen kinderen een interactieve gymles krijgen die altijd leuk en uitdagend is!”

Interactief leersysteem

De interactieve muur X-Wall is een uniek interactief leersysteem. Bij de ontwikkeling van de games is er gekeken naar de leerlijnen en wordt dit verwerkt in de huidige games. Via deze weg kunnen kinderen de kennis wat ze leren in de klas inzetten op de X-Wall.

Bekend met de financierings- mogelijkheden?

Graag denken wij met u mee voor mogelijke financieringen om een X-Wall te plaatsen bij u op school of in uw gymlokaal.

Hoe werkt de X-Wall voor scholen?

Met een krachtige beamer wordt het scherm in HD resolutie geprojecteerd. De beamer zit gemonteerd in een beschermbox en wordt gemonteerd in het plafond.

EDUCATIEVE GAMES

Rekenkoning Multiplayer

Welk team kan het snelste rekenen en mikken? Wie het eerste 15 sommen oplost wint. Rekenen is nog nooit zo leuk geweest! Het rekenen is ontwikkeld volgens de leerlijnen van de basisscholen. Selecteer je groep en doe rekensommen op je eigen niveau.

Aantal spelers: 1 t/m 10 spelers
Leeftijd: 6+

Fast Timers

Met Fast timer leer je de tijden op een analoge en digitale klok. Er zijn verschillende niveaus beschikbaar in dit spel. Het spel is te spelen met één speler of met twee teams tegen elkaar Wie kan het beste klok kijken?

Aantal spelers: 1 t/m 10 spelers
Leeftijd: 6+

Alfabet spel

Raak zo snel mogelijk alle objecten die beginnen met een letter die bovenin te vinden is. Wie haalt er als eerste 8 punten? Het spel is ook te spelen in het Engels en in het Duits. Zo kan je dus ook je woordenschat verbeteren in een andere taal!

Aantal spelers: 1 t/m 10 spelers
Leeftijd: 8+

Een unieke
gamechanger
voor elke branche!

Wil jij een X-Wall huren/kopen?

Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de X-Wall? Wij denken graag met u mee!

De voordelen van
spelenderwijs leren

Elke school in het VO en PO zou de subsidie kunnen aanvragen. Je krijgt per leerling een bedrag van €1.000,-

De subsidies worden op schoolniveau aangevraagd. Er kan dus per school een subsidie worden ingediend.

Dit is afhankelijk van de ruimte. Wij denken graag met u mee naar de mogelijkheden!

Klik hier om meer te lezen over de kosten van de X-Wall

Per aanvraag wordt er een individueel plan opgesteld met jouw school. Het kan gaan naar de aanschaf van de X-Wall, ontwikkelig van de games, een trainer om docenten op te leiden of voor een gastdocent. 

Omgerekend is dit twee uur per week. Je kunt de X-Wall inzetten voor gymlessen, energizers, mentorlessen of bij grote activiteiten zoals de open dagen. 

Nee dit is niet erg. Dit wordt dan aangevuld met andere kinderen.

Dit is afhankelijk van de grootte van de X-Wall. Door het spelvorm aan te passen en het met een estafette te spelen kan je er met 16 kinderen tegelijk op spelen.

Elke balsport is mogelijk op de X-Wall. Je kunt de spellen op je eigen manier spelen. Zo kan je de tennis skill game ook met een voetbal spelen of aantikken met je handen.

Elke school kan de subsidie aanvragen. De subsidies is gericht op het hoger doorstromen van kinderen van het PO naar het VO.

Vraag een demo aan
en ervaar het zelf

De mogelijkheden zijn eindeloos…

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de X-Wall? Dan kunt u een gratis online demonstratie aanvragen. Het is ook mogelijk om een demonstratie op locatie te verzorgen.