De interactieve sportmuur X-Wall

De X-Wall is een gigantisch touchscherm van 4 x 2 meter. De maten van de X-Wall kunnen wij aanpassen naar uw wens. Met infraroodsensoren worden de ballen op de muur gedetecteerd. Elke balsport is mogelijk zoals voetbal, handbal en tennis. Het beeld wordt geprojecteerd met een krachtige beamer voor een optimale kwaliteit. Vanwege het gebruik van een beamer kan de muur alleen indoor geplaatst worden.

Deze revolutionaire innovatie is pas sinds 2020 op de markt. Wees er dus snel bij en scoor de primeur op uw locatie!

 

Onderwijs
De X-Wall is een educatief leermiddel om kinderen spelenderwijs te in beweging te brengen. Op de interactieve sportmuur kunnen kinderen rekensommen oplossen, motorische vaardigheden verbeteren of de muur kan een volledie gymles verzorgen.

Indoor speeltuin
In elke indoor speeltuin hoort de X-Wall thuis. Vooral vanwege de vele spelmogelijkheden zorgt het gegarandeerd voor entertainment bij kinderen. De spellen kunnen gepersonaliseerd worden met logo’s waardoor elke X-Wall een unieke trekker zal zijn.


Voetbalclubs
Voor voetbalclubs is de X-Wall interessant om in te zetten als voetbalmuur. In elk stadion vinden er vele activiteiten en evenementen plaats waar de interactieve voetbalmuur voor ingezet kan worden. Sponsoren van de club kunnen getoond worden in de games voor het vergroten van de exposure.

Prijzen

De prijs hangt van de locatie af. Dit hangt af van de volgende factoren.

– Afmetingen van de X-Wall. De muur kan namelijk wel 5 meter breed en 3 meter hoog worden!
– Lichtinval van de locatie. Bij een duistere ruimte kan er gekozen worden voor een minder krachtige beamer.
– Personalisatie van de X-Wall. Denk hierbij aan de kleur van de muur of om games op maat te maken.
– Extra mogelijkheden zoals kunstgrasmatten en een boardingveld.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!