Laat ons weten dat je erbij bent tijdens de Recreatievakbeurs op 15, 16 of 17 november en ontvang 10% korting bij aankoop van de interactieve sport- en speelmuur vanInteractive X-Wall

Kies uit ruim 40 games en ga voor een fit lichaam en brein. Met de X-Wall wordt bewegend leren leuk voor iedereen! Probeer de interactieve muur X-Wall op de recreatievakbeurs op 15, 16 en 17 november in Hardenberg. Op de beurs ontvang je een korting van 10 % bij het aanschaffen van de X-Wall! Al vele partijen zoals Landal Greenparks, Trampolinehal Pottelberg, Camping Zonneweelde en Camping de Vogel hebben een interactieve muur geplaatst.

Uniek Speeltoestel
met de X-Wall

De vakantiegangers op de camping of vakantiepark iets extra’s bieden? De X-Wall is een gamechanger voor elke vakantiebeleving. Jong & oud vermaakt zich met verschillende competitieve games, uiteraard uitgevoerd in eigen huisstijl. Je kunt zelfs jouw eigen animatiefiguur de hoofdrol laten spelen.

Kun je niet wachten tot de recreatievakbeurs? Maak dan een online afspraak met ons om zodat wij jou kunnen laten zien hoe de X-Wall werkt!

Plezier voor jong en oud met de interactieve muur bij Landal Greenparks

Bij Landal Greenparks zijn ze voortdurend op zoek naar nieuwe en leuke activiteiten en faciliteiten waar ze gasten mee kunnen vermaken.

Landal Greenparks was op zoek naar een leuke nieuwe en uitdagende activiteit voor kinderen van 8 tot 10 jaar toen zij bij de XWalll uit kwamen. Een interactieve muur, boordevol spelletjes welke bij ons in de activiteitenruimte is geplaatst. De XWall is inmiddels dan ook een veel gebruikte eyecatcher in onze speelruimte.

“Deze interactieve muur is makkelijk te bedienen en erg intuïtief in gebruik, hierdoor kunnen de kinderen gemakkelijk alles zelf vinden en opstarten. Het wordt gebruikt door jong en oud!”
Anique van Breen, Landal GreenParks

Funfactor voor x 10

De X-Wall is interactief, makkelijk te bedienen, motiveert om te bewegen en te leren, maar is vooral heel erg leuk. Op vakantie wil je plezier maken, en met de X-Wall garandeer je urenlang speelplezier voor je gasten.

Gepersonaliseerde Games

Elke X-Wall die geplaatst wordt zal uniek zijn door de meegeleverde software. De interface en de games zullen op maat gemaakt worden met de huisstijl van uw vakantiepark. U kunt er tevens voor kiezen om het zwarte frame van de X-Wall te bestellen in uw kleur.

De interactieve muur blijft altijd utidagend

De X-Wall beschikt op dit moment over 40 games en elk jaar wordt dit aantal uitgebreid. Elke game is ook eenvoudig aanpasbaar. Kinderen die uw vakantiepark bezoeken zullen uitgedaagd blijven door de leuke en vernieuwende games van de X-Wall.

VOLOP IN ONTWIKKELING​

De ontwikkeling van de muur staat niet stil. Inmiddels beschikt de muur over 40 spellen en dit jaar zal het aanbod vergroot worden naar 60 spellen. Samen met onze klanten worden nieuwe spelideeën opgedaan en deze verwerkt in de games. Ook komt er eind 2022 een interface waarbij de spelbegeleiders zelf eenvoudig de spelen kunnen aanpassen.

Bekend met de financierings- mogelijkheden?

Graag denken wij met u mee voor mogelijke financieringen om een X-Wall te plaatsen bij u op school of in uw gymlokaal.

Hoe werkt de X-Wall voor vakantieparken?

Met een krachtige beamer wordt het scherm in HD resolutie geprojecteerd. De beamer zit gemonteerd in een beschermbox en wordt gemonteerd in het plafond.

Fun
GAMES

Duck Shooter

Het populaire spel Duck Hunt in een nieuw jasje. Vroeger werd dit spel gespeeld op de Supernintendo met een pistool, maar met de X-Wall moet je dit keer de eendjes raken met een bal. Leuke varianten voor deze game zijn flesjes schieten of zelfs hoofden schieten.

Aantal spelers: 1 t/m 10 spelers
Leeftijd: 4+

Vier op een rij

Het bekende 4 op een rij is nu ook te spelen op de interactieve muur X-Wall! Rood speelt tegen blauw en de bedoeling is om als eerste 4 op een rij te krijgen. Naast het mikken is het denken erg belangrijk in deze game

Aantal spelers: 1 t/m 2 spelers
Leeftijd: 4+

Soccer Skill Game

Fifa spelen in het echt? Dat kan met onze eigen Skill game op het spel. Het ontwerp is nu gemaakt voor voetbal, maar deze is eenvoudig om te toveren naar een handbal of tennisvariant!

Aantal spelers: 1 t/m 2 spelers
Leeftijd: 6+

Een unieke
gamechanger
voor elke BRANCHE!

Wil jij een X-Wall huren/kopen?

Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de X-Wall? Wij denken graag met u mee!

De voordelen van
spelenderwijs leren

De Interactive X-Wall is een interactieve spelmuur. Op de muur worden diverse games geprojecteerd die reageren op contact met de muur. Door middel van contact met handen ballen of andere voorwerpen kunnen de games gespeeld worden. De interactieve muur stimuleert beweging door middel van gamification. Daarom is de muur zeer geschikt voor het onderwijs, leisurecentra, fitnesscentra, speelparadijzen en in de gezondheidszorg.

Elke balsport is mogelijk op de X-Wall. Je kunt de spellen op je eigen manier spelen. Zo kan je bijvoorbeeld de game “Tennis Skill” ook met een voetbal of handbal spelen. De X-Wall registreert tot wel 10 aanrakingen tegelijk. Er zou dus wel met 10 spelers tegelijk gespeeld kunnen worden. De educatieve en sportgames worden echter opgedeeld in teams van max 4 spelers. Dit i.v.m. de grootte van de muur en de speelvlakken. Door de spelvorm aan te passen en het in estafettevorm te spelen kan je er met 16 kinderen tegelijk op spelen. 

De software maakt ons onderscheidend ten opzichte van onze concurrentie. Onze games zijn in het Nederlands. Wij maken alle games zelf en kunnen hierdoor ook alle games zelf aanpassen. Zo kan elke game of zelfs het gehele portaal en dashboard gepersonaliseerd worden.

De minimale grootte van de ruimte is afhankelijk van de versie X-Wall. De minimale afstand van de X-Wall tot aan de muur is 1 meter. De beamer komt dan op een hoogte van 2,3 meter te hangen. Er is veel mogelijk en wij denken graag met je mee aan oplossingen om de X-Wall te integreren in jouw ruimte. Neem contact met ons op, we helpen je graag. 

De X-Wall is verkrijgbaar in vier verschillende versies. De X-Wall Basic, X-Wall Ultra Short Throw, X-Wall Short Throw en de X-Wall Mobile. Het verschil tussen de diverse soorten is de afstand van de beamer t.o.v. de muur en de projectie grootte. De X-Wall mobile is zoals de naam het zegt een mobiele versie. Klik hier voor de actuele prijzen van de verschillende soorten X-Walls. 

Vraag een demo aan
en ervaar het zelf

De mogelijkheden zijn eindeloos…

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de X-Wall? Dan kunt u een gratis online demonstratie aanvragen. Het is ook mogelijk om een demonstratie op locatie te verzorgen.

Geverifieerd door MonsterInsights