Laat ons weten dat je erbij bent tijdens de Recreatievakbeurs op 15, 16 of 17 november en ontvang 10% korting bij aankoop van de interactieve sport- en speelmuur vanInteractive X-Wall

Kies uit ruim 40 games en ga voor een fit lichaam en brein. Met de X-Wall wordt bewegend leren leuk voor iedereen! Probeer de interactieve muur X-Wall op de recreatievakbeurs op 15, 16 en 17 november in Hardenberg. Op de beurs ontvang je een korting van 10 % bij het aanschaffen van de X-Wall! Al vele partijen zoals Landal Greenparks, Trampolinehal Pottelberg, Camping Zonneweelde en Camping de Vogel hebben een interactieve muur geplaatst.

Uniek Speeltoestel
met de X-Wall

De vakantiegangers op de camping of vakantiepark iets extra’s bieden? De X-Wall is een gamechanger voor elke vakantiebeleving. Jong & oud vermaakt zich met verschillende competitieve games, uiteraard uitgevoerd in eigen huisstijl. Je kunt zelfs jouw eigen animatiefiguur de hoofdrol laten spelen.

Kun je niet wachten tot de recreatievakbeurs? Maak dan een online afspraak met ons om zodat wij jou kunnen laten zien hoe de X-Wall werkt!

Plezier voor jong en oud met de interactieve muur bij Landal Greenparks

Bij Landal Greenparks zijn ze voortdurend op zoek naar nieuwe en leuke activiteiten en faciliteiten waar ze gasten mee kunnen vermaken.

Landal Greenparks was op zoek naar een leuke nieuwe en uitdagende activiteit voor kinderen van 8 tot 10 jaar toen zij bij de XWalll uit kwamen. Een interactieve muur, boordevol spelletjes welke bij ons in de activiteitenruimte is geplaatst. De XWall is inmiddels dan ook een veel gebruikte eyecatcher in onze speelruimte.

“Deze interactieve muur is makkelijk te bedienen en erg intuïtief in gebruik, hierdoor kunnen de kinderen gemakkelijk alles zelf vinden en opstarten. Het wordt gebruikt door jong en oud!”
Anique van Breen, Landal GreenParks

Funfactor voor x 10

De X-Wall is interactief, makkelijk te bedienen, motiveert om te bewegen en te leren, maar is vooral heel erg leuk. Op vakantie wil je plezier maken, en met de X-Wall garandeer je urenlang speelplezier voor je gasten.

Gepersonaliseerde Games

Elke X-Wall die geplaatst wordt zal uniek zijn door de meegeleverde software. De interface en de games zullen op maat gemaakt worden met de huisstijl van uw vakantiepark. U kunt er tevens voor kiezen om het zwarte frame van de X-Wall te bestellen in uw kleur.

De interactieve muur blijft altijd utidagend

De X-Wall beschikt op dit moment over 40 games en elk jaar wordt dit aantal uitgebreid. Elke game is ook eenvoudig aanpasbaar. Kinderen die uw vakantiepark bezoeken zullen uitgedaagd blijven door de leuke en vernieuwende games van de X-Wall.

VOLOP IN ONTWIKKELING​

De ontwikkeling van de muur staat niet stil. Inmiddels beschikt de muur over 40 spellen en dit jaar zal het aanbod vergroot worden naar 60 spellen. Samen met onze klanten worden nieuwe spelideeën opgedaan en deze verwerkt in de games. Ook komt er eind 2022 een interface waarbij de spelbegeleiders zelf eenvoudig de spelen kunnen aanpassen.

Bekend met de financierings- mogelijkheden?

Graag denken wij met u mee voor mogelijke financieringen om een X-Wall te plaatsen bij u op school of in uw gymlokaal.

Hoe werkt de X-Wall voor vakantieparken?

Met een krachtige beamer wordt het scherm in HD resolutie geprojecteerd. De beamer zit gemonteerd in een beschermbox en wordt gemonteerd in het plafond.

Fun
GAMES

Duck Shooter

Het populaire spel Duck Hunt in een nieuw jasje. Vroeger werd dit spel gespeeld op de Supernintendo met een pistool, maar met de X-Wall moet je dit keer de eendjes raken met een bal. Leuke varianten voor deze game zijn flesjes schieten of zelfs hoofden schieten.

Aantal spelers: 1 t/m 10 spelers
Leeftijd: 4+

Vier op een rij

Het bekende 4 op een rij is nu ook te spelen op de interactieve muur X-Wall! Rood speelt tegen blauw en de bedoeling is om als eerste 4 op een rij te krijgen. Naast het mikken is het denken erg belangrijk in deze game

Aantal spelers: 1 t/m 2 spelers
Leeftijd: 4+

Soccer Skill Game

Fifa spelen in het echt? Dat kan met onze eigen Skill game op het spel. Het ontwerp is nu gemaakt voor voetbal, maar deze is eenvoudig om te toveren naar een handbal of tennisvariant!

Aantal spelers: 1 t/m 2 spelers
Leeftijd: 6+

Een unieke
gamechanger
voor elke BRANCHE!

Wil jij een X-Wall huren/kopen?

Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de X-Wall? Wij denken graag met u mee!

De voordelen van
spelenderwijs leren

De X-Wall is voor iedereen geschikt, jong en oud! Door de vele mogelijkheden met de games is de interactieve muur uitdagend voor iedereen.

De X-Wall is te huur voor bedrijfsfeesten en evenementen. Klik op onze huurpagina voor meer informatie.

Dit is afhankelijk van de ruimte. Wij denken graag met u mee naar de mogelijkheden!

Klik hier om meer te lezen over de kosten van de X-Wall

Dit is afhankelijk van de grootte van de X-Wall. Door het spelvorm aan te passen en het met een estafette te spelen kan je er met 10 kinderen tegelijk op spelen.

Elke balsport is mogelijk op de X-Wall. Je kunt de spellen op je eigen manier spelen. Zo kan je de tennis skill game ook met een voetbal spelen of aantikken met je handen.

Vraag een demo aan
en ervaar het zelf

De mogelijkheden zijn eindeloos…

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de X-Wall? Dan kunt u een gratis online demonstratie aanvragen. Het is ook mogelijk om een demonstratie op locatie te verzorgen.