Skip to content

Heracles eSports

In samenwerking met Heracles eSports is de interactieve sportmuur X-Wall geplaatst in het stadion van Heracles Almelo van begin september tot en met 23 oktober.

Tijdens de thuiswedstrijden en activiteiten kunnen de kinderen zich meten met de eSporters van Heracles. Onder andere Bryan Hessing heeft geschoten op de muur. De video’s van de eSporters zullen spoedig staan op het internet.

Voor Heracles is een Fifa Skill game omgetoverd tot een ware Heracles Skill game. De spelers moeten de zwart witte Heracles targets raken om punten te behalen. Na afloop ontvangen ze een score voor hun balbehandelingssnelheid en accuracy.

Vakantiepark de Witte Berg

De X-Wall heeft 6 weken gestaan bij vakantiepark de Witte Berg. Teun en Jet zijn de animatietypetjes van Camping de Witte Berg en verwerkt in de games.. Voor Vakantiepark de Witte Berg is er een interface op maat gemaakt waardoor de kinderen zelf gemakkelijk van spellen kunnen verwisselen. Vooral Fruit Boom en Fruit Crush waren gigantisch populair. Bijna de gehele dag door werd de muur bespeeld op het vakantiepark.

AON Bedrijfsfeest

Tijdens het bedrijfsfeest van AON zorgden we met de X-Wall voor een sportieve uitdaging! De Squaregame was omgetoverd tot een AON Manchester United game. De deelnemers moesten de 16 vlakken zo snel mogelijk proberen te raken binnen 60 seconden.

Nederlandse Handbal Verbond

Tijdens een interland van het Nederlands elftal stonden wij in Almere met onze interactieve handbalmuur. Raak zoveel mogelijk vlakken binnen 45 seconden!

Winkelcentrum Zuidplein Rotterdam

In Winkelcentrum Zuidplein in Rotterdam vond de Digital Sports Day plaats. Evenementenbureau Agency X was op zoek naar een toffe activatie gericht op gamen en bewegen en kwamen uit bij ons. Ze waren op zoek naar de meest gave sportattractie en hun oog viel al snel op de X-Wall. Diverse games waren omgetoverd in het thema van Digital Sports Day waaronder Duck Shooters.

X-Wall huren of kopen?

Op zoek naar een grote eyecatcher op uw bedrijfsfeest, sportevenement of een ander leuk feestje? Er zijn diverse mogelijkheden om de X-Wall te huren!

Play Video

Wilt u meer weten over de X-Wall?