Skip to content

KPN Voetbalvriendendag

In oktober 2021 stond de X-Wall in de opblaasbare tent in samenwerking met Tribe Sports bij KPN Voetbalvriendendag. Dit voetbalfestijn werd georganiseerd voor mensen met een beperking samen met Fonds Gehandicaptensport.

Het was een groot succes en voor elke doelgroep met een beperking was er een leuke geschikte uitdaging op de X-Wall.

Winkelcentrum Nesselande

Bij Winkelcentrum Nesselande heeft de interactieve sportmuur X-Wall al meerdere keren gestaan in samenwerking met By Maureen. De interactieve muur staat in een lege winkelunit en trekt winkelend publiek naar het winkelcentrum.

In de video is een Fifa Skill Game ontwikkeld en de winnaar kreeg Fifa 22. Bekijk de video voor de zenuwslopende finale!

Heracles eSports

In samenwerking met Heracles eSports is de interactieve sportmuur X-Wall geplaatst in het stadion van Heracles Almelo van begin september tot en met 23 oktober.

Tijdens de thuiswedstrijden en activiteiten kunnen de kinderen zich meten met de eSporters van Heracles. Onder andere Bryan Hessing heeft geschoten op de muur. De video’s van de eSporters zullen spoedig staan op het internet.

Voor Heracles is een Fifa Skill game omgetoverd tot een ware Heracles Skill game. De spelers moeten de zwart witte Heracles targets raken om punten te behalen. Na afloop ontvangen ze een score voor hun balbehandelingssnelheid en accuracy.

Winkelcentrum Zuidplein Rotterdam

In Winkelcentrum Zuidplein in Rotterdam vond de Digital Sports Day plaats. Evenementenbureau Agency X was op zoek naar een toffe activatie gericht op gamen en bewegen en kwamen uit bij ons. Ze waren op zoek naar de meest gave sportattractie en hun oog viel al snel op de X-Wall. Diverse games waren omgetoverd in het thema van Digital Sports Day waaronder Duck Shooters.

Vakantiepark de Witte Berg

De X-Wall heeft 6 weken gestaan bij vakantiepark de Witte Berg. Teun en Jet zijn de animatietypetjes van Camping de Witte Berg en verwerkt in de games.. Voor Vakantiepark de Witte Berg is er een interface op maat gemaakt waardoor de kinderen zelf gemakkelijk van spellen kunnen verwisselen. Vooral Fruit Boom en Fruit Crush waren gigantisch populair. Bijna de gehele dag door werd de muur bespeeld op het vakantiepark.

AON Bedrijfsfeest

Tijdens het bedrijfsfeest van AON zorgden we met de X-Wall voor een sportieve uitdaging! De Squaregame was omgetoverd tot een AON Manchester United game. De deelnemers moesten de 16 vlakken zo snel mogelijk proberen te raken binnen 60 seconden.

Nederlandse Handbal Verbond

Tijdens een interland van het Nederlands elftal stonden wij in Almere met onze interactieve handbalmuur. Raak zoveel mogelijk vlakken binnen 45 seconden!

X-Wall huren of kopen?

Op zoek naar een grote eyecatcher op uw bedrijfsfeest, sportevenement of een ander leuk feestje? Er zijn diverse mogelijkheden om de X-Wall te huren!

Play Video

Wilt u meer weten over de X-Wall?