Skip to content

's Heeren Loo

Bij ‘s Heeren Loo in Apeldoorn is onze eerste X-Wall in de gehandicaptenzorg geplaatst. Ook hier hebben wij samen met het beweegteam een aantal games bedacht en ontwikkeld.

Pluryn de Beele in Voorst

Na een succesvolle demonstratie wist het beweegteam van Pluryn dat ze een X-Wall op hun locatie moesten hebben! De Beele behandelcentrum voor jongeren met een licht verstandelijke beperking (LVB). Samen met deze jongeren verzinnen wij gezamenlijk nieuwe games!

Sportivate Playground Amersfoort

In de toffe playground van Sportivate is ook een X-Wall geplaatst. Scholen komen hier langs voor een gezonde speeldag en ook voor bedrijven is dit een aanrader om bijeenkomsten te organiseren!

Sporthal Selwerd

Via Sport050 in Groningen is er een X-Wall geplaatst met lokaal sportakkoord gelden. Deze is geplaatst is een gymzaal. De gymdocenten gebruiken dagelijks de X-Wall in een drie vakken systeem. Kinderen weten zelf hoe de X-Wall werkt waardoor ze geen begeleiding hier nodig hebben.

OBS 't Kompas Groningen

De tweede basisschool waar de X-Wall is geplaatst is OBS ‘t Kompas in Groningen. Ook in samenwerking met deze school worden nieuwe innovatieve games ontwikkeld.

Camping de Vogel

Bij Camping de Vogel is onze eerst ultra short throw opstelling geplaatst. Met deze X-Wall beamer kan je van dichtbij het beeld projecteren waardoor je weinig last hebt van schaduw. Ook zijn er vier games omgetoverd in de stijl van Paco, de mascotte van de camping.

Jump Pottelberg

Onze eerste klant in Belgie en ook de eerste trampolinehal die een X-Wall heeft geplaatst is Jump Pottelberg. Dit is ook één van de meest bespeelde X-Walls!

Landal Greenparks Hoog Vaals

Sinds juni 2021 beschikt ook landal Greenparks over een X-Wall in Hoog Vaals. Alle games zijn omgetoverd in NXT LVL stijl van Landal Greenparks en is het logo hierin ook verwerkt.

Basisschool OBS de Zwaluw

De eerste basisschool waar de X-Wall is geplaatst is OBS de Zwaluw. Samen met de school worden nieuwe games getest en bedacht.

Camping Zonneweelde

Camping Zonneweelde was de eerste camping met de X-Wall. Deze is geplaatst in een speeltuingedeelte van de camping bij de entree. Ook zijn er diverse spellen gemaakt zoals de Soccer Skill game in het thema van de camping.

Gemeente Voorst

In de gemeente Voorst is de X-Wall geplaatst in Sporthal de Jachtlust in Twello. De gymdocenten gebruiken de X-Wall voor gymlessen en met de vele educatieve games kunnen ze bewegend leren met de kinderen.

Sportivate Amersfoort

Bij Sportivate in Amersfoort is de muur geplaatst in hun Playground. Dit is een groot omgebouwd kantoor en volledig sportief ingericht. Scholen komen hier langs voor een gezonde speeldag en bedrijven hier voor workshops op het gebied van vitaliteit.

Interactieve sportmuur

Vakantiepark de Witte Berg

Onze eerste X-Wall werd geplaatst op vakantiepark de Witte Berg in 2020. De muur beschikte toen nog maar over 6 spellen, maar het was toen al een gigantisch succes!

X-Wall huren of kopen?

Op zoek naar een grote eyecatcher op uw bedrijfsfeest, sportevenement of een ander leuk feestje? Er zijn diverse mogelijkheden om de X-Wall te huren!

Play Video

Wilt u meer weten over de X-Wall?