De leukste educatieve games voor bewegend leren

De interactieve muur X-Wall beschikt over vele mogelijkheden voor bewegend leren. Met de vele leuke educatieve games en verschillende moeilijkheidsgraden is er voor iedereen een mooie uitdaging op de muur. Denk hierbij aan reken-, taal en topografieënpellen die je kunt spelen op de muur.

EDUCATIEVE GAMES

Rekenkoning Multiplayer

Welk team kan het snelste rekenen en mikken? Wie het eerste 15 sommen oplost wint. Rekenen is nog nooit zo leuk geweest! Het rekenen is ontwikkeld volgens de leerlijnen van de basisscholen. Selecteer je groep en doe rekensommen op je eigen niveau.

Aantal spelers     1 t/m 10 spelers
Leeftijd                 6+

Fast Timers

Met Fast timer leer je de tijden op een analoge en digitale klok. Er zijn verschillende niveaus beschikbaar in dit spel. Het spel is te spelen met één speler of met twee teams tegen elkaar Wie kan het beste klok kijken?

Aantal spelers 1 t/m 10 spelers
Leeftijd 6+

Animal memory

Raak zoveel twee dezelfde dieren binnen 60 seconden. Het spel is eenvoudig aan te passen door memory te spelen in uw huisstijl! 

Aantal spelers 1 t/m 10 spelers
Leeftijd 8+

Hit the images

Met hit the images leren de kinderen dieren, kleuren en nummers op een op een leuke interactieve manier. Ook dit spel is te spelen op split screen. 

Aantal spelers     1 t/m 10 spelers
Leeftijd                 6+Alfabet spel

Raak zo snel mogelijk alle objecten die beginnen met een letter die bovenin te vinden is. Wie haalt er als eerste 8 punten? Het spel is ook te spelen in het Engels en in het Duits. Zo kan je dus ook je woordenschat verbeteren in een andere taal!

 

Aantal spelers 1 t/m 10 spelers
Leeftijd 8+

Soccerdarts

Soccer Darts is één van de populairste spellen. Het spel is ook te bespelen met een handbal of voetbal. Bij Soccer Darts zit een rekenmodule en als je het antwoord van de som raakt krijg je 25 bonuspunten. Bewegend leren is nog nooit zo leuk geweest! Wie is de nieuwe Michael van Gerwen?

Aantal spelers 1 t/m 10 spelers
Leeftijd 8+

World king

Op de interactieve muur X-Wall is ook topografie een erg leuk item. Met World King kan je de bal gooien op de provincies of landen. Wie raakt het snelst alles?

Aantal spelers     1 t/m 10 spelers
Leeftijd                 8+

 

Spelling Bee

Met Spelling Bee moet je zo snel mogelijk 3, 4 of 5 letter woorden maken. Dit spel kan je spelen in het Nederlands, Engels en Duits. Wie wordt de nieuwe spelkoning?

 

Aantal spelers 1 t/m 10 spelers
Leeftijd 8+

Rekenwonders

Een leuke en kinderlijke rekenvariant is te spelen met Rekenwonders. Gooi alle sommen raak door op de juiste afbeelding te gooien. De sommen zijn ook in deze game aan te passen om het uitdagender te maken.

Aantal spelers 1 t/m 10 spelers
Leeftijd 8+

Vernieuwende
gymlessen voor
uw school!

Op zoek naar een vernieuwende manier voor bewegend leren? Probeer dan de X-Wall voor de leukste gymles voor uw school!

Rekenen, een taal leren, klok kijken of geschiedenis? Leren is nog nooit zo leuk geweest! De interactieve muur daagt iedereen uit met de leuke educatieve games. Speel tegen elkaar en kijk wie er het slimste is. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om de X-Wall te plaatsen op uw school? Vraag dan een online demonstratie aan of een demonstratie bij u op school.

“Met de X-Wall kunnen kinderen een interactieve gymles krijgen die altijd leuk en uitdagend is!”

De leukste gymles met de X-Wall

De X-Wall biedt vele mogelijkheden voor een leuke gymles.Er zijn multiplayerspellen mogelijk en de X-Wall kan zelfs als ‘sportdocent’ de les bieden. Op de interactieve speelmuur kan er complete gymles verzorgd worden.

Games op verschillende niveau's

Bij elke game kan je bij het startscherm je eigen moeilijkheidsgraad instellen. Bij het spel Rekenkoning Multiplayer kan je sommen doen via de X-Wall voor groep 3 tot en met groep 8. Is het te moeilijk? Dan schakel je een niveau terug. Voor iedereen kan je rekenen op niveau geven!

Veel plezier met bewegend leren

Rekensommen oplossen op de muur of het juiste land raken? De interactieve speelmuur zorgt ervoor dat kinderen bewegend leren op een leuke en vernieuwende manier. De X-Wall combineert gamen met bewegen.

Een unieke
gamechanger
voor het onderwijs!

Wil jij een X-Wall huren/kopen?

Ben je nieuwsgierig naar de vele mogelijkheden voor de X-Wall? Het is mogelijk om een vaste opstelling te plaatsen of om de interactieve muur te huren.

De voordelen van
spelenderwijs leren

De X-Wall is voor iedereen geschikt, jong en oud! Met de vele mogelijkheden met de games is de interactieve muur uitdagend voor iedereen.

De X-Wall is te huur voor bedrijfsfeesten en evenementen. Klik op onze huurpagina voor meer informatie.

Dit is afhankelijk van de ruimte. Wij denken graag met u mee naar de mogelijkheden!

Klik hier om meer te lezen over de kosten van de X-Wall

Dit is afhankelijk van de grootte van de X-Wall. Door het spelvorm aan te passen en het met een estafette te spelen kan je er met 10 kinderen tegelijk op spelen.

Elke balsport is mogelijk op de X-Wall. Je kunt de spellen op je eigen manier spelen. Zo kan je de tennis skill game ook met een voetbal spelen of aantikken met je handen.

Vraag een demo aan
en ervaar het zelf

De mogelijkheden zijn eindeloos…

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de X-Wall? Dan kunt u een gratis online demonstratie aanvragen. Het is ook mogelijk om een demonstratie op locatie te verzorgen.