Gratis x-wall met Verbetering basisvaardigheden 2024 no cure, no pay

Wil jij een gratis X-Wall aanvragen met de subsidieregeling Verbetering basisvaardigheden 2024? Dit jaar staat de subsidie Verbetering Basisvaardigheden open voor alle scholen, niet alleen de prioriteit scholen. Per leerlling ontvang je een bedrag van €1000,-.  Naast de interactieve muur kan je de subsidie ook nog inzetten voor andere leermiddelen of personeel. Plan dan nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek in! De subsidie kan van 10 april tot en met 26 april 2024 aangevraagd worden.   

Wat houdt de subsidie
Verbetering basisvaardigheden 2024 in?

De subsidie “Verbetering basisvaardigheden 2024” heeft als doel om scholen te ondersteunen met de ontwikkeling van de basisvaardigheden zoals; Rekenen, Taal, Spelling en de benodigde digitale vaardigheden.  Deze vaardigheden zijn noodzakelijk om andere kennis en vaardigheden op te doen. Zo heeft ieder kind de kans om zich te ontwikkelen en mee te doen in de maatschappij. 

Met deze regeling krijgen scholen de mogelijkheid om de basisvaardigheden te verbeteren aan de hand van effectief bewezen methoden,  bijvoorbeeld:

  • Activiteiten gericht op extra instructie en onderwijstijd.
  • Effectieve leer- en ontwikkelmiddelen. 
  • Klassenmanagement.
  • Professionalisering van het onderwijspersoneel.

Wij dienen de aanvraag voor jou in

Het aanvragen van een subsidie kost veel tijd en moeite. Dat begrijpen we. Daarom dienen wij de aanvraag voor jouw school in. Wij nemen al het werk uit handen. Het allerbelangrijkste, dit doen we op No Cure No Pay basis.

Wordt de aanvraag afgewezen dan hoef je ook niet te betalen!  Wil jij de aanvraag laten indienen zonder er al te veel tijd aan kwijt te zijn? Plan dan een online kennismaking in, wij helpen je graag op weg.

X-Wall bij basisschool KBS De Schakel

Steeds meer scholen gaan voor een vernieuwende leermethode zoals de Interactive X-Wall. Zo ook KBS de Schakel.

“Wij gebruiken de X-Wall als aanvulling op onze lessen. Eerst behandelen we het onderwerp in het klaslokaal en vervolgens gaan we de stof oefenen op de X-Wall. Zo oefenen wij bijvoorbeeld spelling via de game Otje OU, Adje AU. De leerlingen vinden het geweldig en leren het spelenderwijs” 

Aldus Matthijs van Lith van KBS de Schakel in Apeldoorn

 

“De X-Wall sluit perfect aan bij de leerlijnen die wij gebruiken bij ons op school. ”
- Matthijs van Lith, docent KBS de Schakel

Gratis X-Wall met
Verbetering basisvaardigheden 2024

De Interactive X-Wall is dé manier om leerlingen te laten leren op een vernieuwende en beweeglijke manier. Uit onderzoek van de Rijksoverheid blijkt namelijk dat bijna de helft van de Nederlandse kinderen te weinig beweegt en dat motorische vaardigheden achteruitgaan, terwijl het aantal kinderen met overgewicht toeneemt.
Met de Interactive X-Wall willen wij hier verandering in brengen. Onze muur is de perfecte tool om de kennis en vaardigheden van kinderen op een interactieve manier te trainen en tegelijkertijd beweging te stimuleren. Zo kunnen kinderen spelenderwijs leren en werken aan een gezondere levensstijl.

 

 

Hoe draagt de X-Wall bij aan het verbeteren van de basisvaardigheden?

De X-Wall heeft tal van educatieve games die specifiek gericht zijn op het beoordelen en versterken van de basisvaardigheden. Wat de X-Wall uniek maakt, is dat de games naadloos aansluiten op de SLO-leerdoelen van het primair onderwijs.  Leerkrachten hebben de mogelijkheid om hun eigen vragen en antwoorden toe te voegen aan de games. Op deze manier kunnen ze sturen op het verbeteren van de basisvaardigheden op een leuke en interactieve wijze.

Bewegend leren heeft een positieve invloed op de hersenstructuur en hersenactiviteiten

Door bewegend te leren kunnen kinderen zich beter concentreren

Bewegend leren draagt bij aan de motorische ontwikkeling

Bewegend leren draagt bij aan het beter  onthouden en  opnemen van lesstof

Maakt lessen leuker voor zowel leerlingen als leraren

Bewegend leren draagt bij aan het behalen van de beweegrichtlijnen

EDUCATIEVE GAMES

Rekenkoning

Welk team kan het snelste rekenen en mikken? Wie het eerste 15 sommen oplost wint. Rekenen is nog nooit zo leuk geweest! Het rekenen is ontwikkeld volgens de leerlijnen van de basisscholen. Selecteer je groep en doe rekensommen op je eigen niveau.

Aantal spelers: 1 t/m 16 spelers
Leeftijd: 6+

Flappy Spelling

Met de game Flappy Spelling leer je lidwoorden, enkelvoud, meervoud, voltooid deelwoord of verkleinwoorden. Er zijn verschillende niveaus beschikbaar in dit spel. Het spel is te spelen met één speler of met vier teams tegen elkaar. Wie behaalt de meeste punten?

Aantal spelers: 1 t/m 16 spelers
Leeftijd: 6+

Otje Ou of Adje Au

Spel je het woord met een lange ij of korte ei? Je kunt kiezen om de game met woorden of met plaatjes te spelen. Ook kun je kiezen uit de modus Ou of Au.  Speel alleen of met maximaal vier teams tegen elkaar. 

Aantal spelers: 1 t/m 16 spelers
Leeftijd: 6+

Blije spelers, blije klanten

De X-Wall staat al op meer dan 30 vaste locaties waaronder bij Feyenoord, Landal Greenparks en KBS De Schakel

Plan nu een
adviesgesprek

Ben jij geïnteresseerd in de aanschaf van een Interactive X-Wall door middel van de subsidie “Verbetering basisvaardigheden 2024”? Of wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van de subsidie? Vul dan hieronder je gegevens in om een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen.

Heeft jouw school niet de subsidie
verbetering basisvaarigheden 2024?

Er zijn meerdere subsidieregelingen waarmee de Interactive X-Wall volledig gesubsideerd kan worden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden bij jouw op school of bekijk hieronder de andere subsidieregelingen.

Subsidie basisvaardigheden

Doorstroomprogramma po-vo

Subsidie NPO gelden

De voordelen van
spelenderwijs leren

Basisvaardigheden gaat om taal, rekenen, digitale geletterdheid en burgerschap. 

Ja dat kan. De Interactive X-Wall helpt bij het ontwikkelen van de basisvaardigheden, op een leuke beweeglijke manier. 

De subsidie moet worden verantwoord via de jaarverslaggeving volgens de Regeling jaarverslaggeving onderwijs met model  G, onderdeel 1. De verantwoording nemen wij voor je uit handen. Zo hoef je daar niet meer naar om te kijken. 

Nee dit kan niet. De subsidie wordt per vestiging toegekend en kan alleen voor de verbetering van basisvaardigheden op dezelfde vestiging worden gebruikt. 

Ja, de verschillende vestigingen kunnen met elkaar samenwerken maar de budgetten moeten gescheiden blijven. 

Geverifieerd door MonsterInsights