Gratis x-wall met een onderwijssubsidie no cure, no pay

Wil jij een X-Wall aanvragen met behulp van een subsidie? Dat kan! Bij Interactive X-Wall helpen wij jou met de verantwoording van de subsidie. 

Blije spelers, blije klanten

Wij dienen de aanvraag voor jou in

Interactive X-Wall helpt bij het aanvragen en verantwoorden van subsidies. Voor het onderwijs worden diverse subsidies aangeboden waarmee een Interactieve beweegmuur aangeschaft kan worden. De aanvraag en verantwoording hiervan neemt veel tijd en werk in beslag. Daarom helpen wij scholen met het aanvragen en verantwoorden van de subsidie. Dit doen wij op No Cure No Pay basis. Wordt de subsidie niet gehonoreerd? Dan betaal je ook nergens voor! Plan een online kennismaking met ons in en ontdek de mogelijkheden voor jouw school.  

Subsidie bewegingsonderwijs

Subsidie basisvaardigheden

Doorstroomprogramma po-vo

Subsidie NPO gelden

Gratis X-Wall met een
Onderwijssubsidie

De Interactive X-Wall is dé manier om leerlingen te laten leren op een vernieuwende en beweeglijke manier. Uit onderzoek van de Rijksoverheid blijkt namelijk dat bijna de helft van de Nederlandse kinderen te weinig beweegt en dat motorische vaardigheden achteruitgaan, terwijl het aantal kinderen met overgewicht toeneemt.
Met de Interactive X-Wall willen wij hier verandering in brengen. Onze muur is de perfecte tool om de kennis en vaardigheden van kinderen op een interactieve manier te trainen en tegelijkertijd beweging te stimuleren. Zo kunnen kinderen spelenderwijs leren en werken aan een gezondere levensstijl.

Bewegend leren heeft een positieve invloed op de hersenstructuur en hersenactiviteiten

Door bewegend te leren kunnen kinderen zich beter concentreren

Bewegend leren draagt bij aan de motorische ontwikkeling

Bewegend leren draagt bij aan het beter  onthouden en  opnemen van lesstof

Maakt lessen leuker voor zowel leerlingen als leraren

Bewegend leren draagt bij aan het behalen van de beweegrichtlijnen

X-Wall bij basisschool KBS De Schakel

Steeds meer scholen gaan voor een vernieuwende leermethode zoals de Interactive X-Wall. Zo ook KBS de Schakel.

“Wij gebruiken de X-Wall als aanvulling op onze lessen. Eerst behandelen we het onderwerp in het klaslokaal en vervolgens gaan we de stof oefenen op de X-Wall. Zo oefenen wij bijvoorbeeld spelling via de game Otje OU, Adje AU. De leerlingen vinden het geweldig en leren het spelenderwijs” 

Aldus Matthijs van Lith van KBS de Schakel in Apeldoorn

 

“De X-Wall sluit perfect aan bij de leerlijnen die wij gebruiken bij ons op school. ”

- Matthijs van Lith, docent KBS de Schakel

EDUCATIEVE GAMES

Rekenkoning Multiplayer

Welk team kan het snelste rekenen en mikken? Wie het eerste 15 sommen oplost wint. Rekenen is nog nooit zo leuk geweest! Het rekenen is ontwikkeld volgens de leerlijnen van de basisscholen. Selecteer je groep en doe rekensommen op je eigen niveau.

Aantal spelers: 1 t/m 10 spelers
Leeftijd: 6+

Fast Timers

Met Fast timer leer je de tijden op een analoge en digitale klok. Er zijn verschillende niveaus beschikbaar in dit spel. Het spel is te spelen met één speler of met twee teams tegen elkaar Wie kan het beste klok kijken?

Aantal spelers: 1 t/m 10 spelers
Leeftijd: 6+

Alfabet spel

Raak zo snel mogelijk alle objecten die beginnen met een letter die bovenin te vinden is. Wie haalt er als eerste 8 punten? Het spel is ook te spelen in het Engels en in het Duits. Zo kan je dus ook je woordenschat verbeteren in een andere taal!

Aantal spelers: 1 t/m 10 spelers
Leeftijd: 8+

Plan nu een
adviesgesprek

Ben jij geïnteresseerd in de aanschaf van een Interactive X-Wall door middel van een subsidie? Of wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van de X-Wall? Vul dan hieronder je gegevens in om een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen.

De voordelen van
spelenderwijs leren

De subsidie is voor alle scholen die vallen onder de wet primair onderwijs.

Scholen die in aanmerking komen voor de subsidie zijn scholen die vallen onder de wet primair onderwijs. Het basisonderwijs en speciaal basisonderwijs vallen hieronder.

Elke school in het VO en PO zou de subsidie kunnen aanvragen. Je krijgt per leerling een bedrag van €1.000,-

Een po-school kan per jaar subsidie ontvangen voor één doorstroomprogramma po-vo. Een school kan dus geen onderdeel zijn van meerdere aanvragen. Het is wel mogelijk dat een bestuur meerdere aanvragen indient voor verschillende scholen/vestigingen.

Een vo-school kan sinds 2021 meedoen met maximaal twee aanvragen.

De subsidies worden op schoolniveau aangevraagd. Er kan dus per school een subsidie worden ingediend.

Per aanvraag wordt er een individueel plan opgesteld met jouw school. Het kan gaan naar de aanschaf van de X-Wall, ontwikkelig van de games, een trainer om docenten op te leiden of voor een gastdocent. 

Elke school kan de subsidie aanvragen. De subsidies is gericht op het hoger doorstromen van kinderen van het PO naar het VO.

Geverifieerd door MonsterInsights