Vacature accountmanager

Op zoek naar een uitdagende rol waarin je jouw salesvaardigheden kunt laten schitteren? Vanaf 1 september opent zich bij ons de deur voor een nieuwe accountmanager.  Als jij een onweerstaanbare drang hebt om te verkopen, een scherp oog voor kansen op de markt hebt en als een netwerk weet te bouwen. Dan zijn wij op zoek naar jou!

 Je krijgt de kans om je talenten te laten schitteren terwijl je de markt verkent, relaties opbouwt en onze interactieve speelmuur promoot.

Dus, als jij klaar bent om jouw saleservaring naar nieuwe hoogten te tillen en samen met ons veel mensen in beweging te brengen, twijfel dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op!

Wie zijn wij?

Interactive X-Wall is marktleider in Nederland op het gebied van interactieve projecties en zijn gevestigd in Hengelo. Inmiddels staan er meer dan 60 interactieve muren door Nederland en Belgie bij onder andere Feyenoord, Landal Greenparks, SC Heerenveen, Club Brugge en ’s Heeren Loo. Met ruim 60 + games beschikt de X-Wall over een groot aanbod aan applicaties op het gebied van bewegend leren, fun en sport. Deze worden ontwikkeld in samenwerking met onze klanten.

Met de X-Wall richten wij ons op het onderwijs, leisure en zorg. De vraag naar interactieve muren wordt steeds groter vandaar dat wij ons team willen uitbreiden. Op korte termijn willen wij ook gaan uitbreiden naar de Europese markt. Interactive X-Wall is een klein bedrijf met waarden zoals dynamisch, teamgeest, creativiteit en openheid.

 

Wat ga je doen?

Elke dag start je op om 08:00 uur. We starten de dag met een bak koffie en vervolgen een daily. Hierin worden de taken besproken die je de dag ervoor hebt gedaan en natuurlijk wat je gaat doen op die dag.  Samen met het team bedenken wij nieuwe initiatieven om Interactive X-Wall verder te laten groeien. Je krijgt dus ook de mogelijkheid om ons verder te helpen in verdere productontwikkeling. Je zult in eerste instantie meedraaien in het salesteam, maar uiteindelijk zal jij ervoor zorgen dat wij het product ook in Duitsland gaan veroveren.

Als accountmanager maak je deel uit van een jong en ambitieus team. Je krijgt veel vrijheid om met eigen initiatieven en ideeën te komen. Elke dag is compleet anders en je vult je eigen agenda vol met afspraken. Denk hierbij aan contacten leggen met leads, (online) demonstraties geven of samen met het marketingtteam een salescampagne opstarten. Ben je graag onderweg? Als accountmanager geef je veel demonstraties op locatie te geven of ga je langs bestaande klanten te gaan.Waar zijn wij naar op zoek?

 • HBO Commerciële Economie, Bedrijfskunde of een andere salesgerelateerde studie.
 • Enthousiasteling die salesgedreven is en er alles aan doet om zijn doelstellingen te halen.
 • Ambitieuze en leergierige instelling.
 • Een netwerker die een eigen netwerk kan creëren en onderhouden.
 • Teamplayer en kan zelfstandig werken.
 • Nauwkeurig en ordelijk werken.

Wat kunnen wij jou bieden?

 • Een marktconform salaris.
 • 8% vakantietoeslag.
 • Nog niet uitgeleerd? Bij ons krijg je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen met een opleiding!
 • Geen zin om 's ochtends je brood te smeren? Elke middag kan je lunchen in onze kantine!
 • Sportieve pauzes waarbij je niet stil hoeft te zitten! 
 • Bedrijfsfeestje? De uitnodiging komt jouw kant op!

Enthousiast over deze functie?

Vul dan het contact formulier in en upload je CV, wie weet wordt jij straks wel onze nieuwe collega!

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.