Werken bij Interactive X-Wall

Op zoek naar een leuke baan bij een gezellige organisatie in Overijssel? Bekijk dan snel onze vacatures en word onze nieuwe collega bij Interactive X-Wall. Als snelgroeiend bedrijf zijn we altijd op zoek naar getalenteerde professionals die ons team willen versterken. Bekijk ons aanbod van vacatures en ontdek hoe jouw carrière bij X-Wall kan beginnen!

 

Wie zijn wij?

Interactive X-Wall is marktleider in Nederland op het gebied van interactieve projecties en zitten gevestigd in Hengelo. Inmiddels staan er meer dan 100 interactieve muren door Nederland en Belgie bij onder andere Feyenoord, Landal Greenparks, SC Heerenveen en ’s Heeren Loo. Met ruim 60 + games beschikt de X-Wall over een groot aanbod aan applicaties op het gebied van bewegend leren, fun en sport. Deze worden ontwikkeld in samenwerking met onze klanten.

Met de X-Wall richten wij ons op het onderwijs, leisure en zorg. De vraag naar interactieve muren wordt steeds groter vandaar dat wij ons team willen uitbreiden. Op korte termijn willen wij ook gaan uitbreiden naar de Europese markt. Interactive X-Wall is een klein bedrijf met waarden zoals dynamisch, teamgeest, creativiteit en openheid.

“De X-Wall is het populairste speeltoestel en wordt gebruikt door jong en oud!”

Anique van Breen, Landal GreenParks

Bekijk onze Vacatures

Vacature Monteur & Service-medewerker

Vacature Stagiair(e) Content Marketeer

Vacature stagiair(e) Eventmanager

Open sollicitatie

Staat er geen vacature online voor jouw functie maar wil je wel ons team komen versterken? Vul dan het contact formulier in en upload je CV en motivatiebrief, wie weet kunnen wij een functie voor jou creëren!

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
Geverifieerd door MonsterInsights