Fun in het winkelcentrum

Promoot je winkelcentrum, shop of product met de X-Wall! Deze eyecatcher zorgt voor urenlang speelvermaak voor kinderen, terwijl pap en mam rustig winkelen. In Winkelcentrum Zuidplein in Rotterdam heeft de interactieve speelmuur X-Wall al eens gestaan en dit was een groot succes.

Op de X-Wall kun je ook bepaalde winkels of producten promoten door de games aan te passen op huisstijl en logo.

Themagames
in uw winkelcentrum

Op zoek naar een vernieuwende manier om klanten te trekken? Probeer dan de X-Wall voor uw winkelcentrum!

De interactieve muur X-Wall beschikt over leuke themagames zoals paaseieren zoeken met Pasen, pepernoten vangen voor Sinterklaas en cadeautjes vangen voor de Kerstman. Speel eenvoudig in op de leuke thema’s met de X-Wall!

β€œMet de X-Wall zullen kinderen en ouders langer
blijven in het winkelcentrum!”

De X-Wall blijft uitdagend

De X-Wall is een publiekstrekker, maar dan moet het wel uitdagend blijven. Behalve dat elke game verschillende niveaus heeft, ontwikkelen we elk jaar minimaal 10 nieuwe games voor de X-Wall. De kinderen komen zo graag nog eens terug om te gamen, en hun ouders om uitgebreid te winkelen natuurlijk.

Keep it Simple

We stellen de X-Wall zo in dat iedereen er mee overweg kan. Met één druk op de afstandsbediening gaat de X-Wall aan en kun je van start. Voor kids is de X-Wall een grote tablet waar je tegenaan schiet met een bal, ze snappen het direct! Het is zo simpel dat er geen constante begeleiding nodig is.

INTERACTIEF LEERSYSTEEM

De interactieve muur X-Wall is een uniek interactief spelsysteem. Bij de ontwikkeling van de games is er gekeken naar de wensen van onze klanten. De klanten worden nauw betrokken bij het ontwikkelen van nieuwe games zodat elke X-Wall optimaal gebruikt wordt.

Bekend met de financierings- mogelijkheden?

Graag denken wij met u mee voor mogelijke financieringen om een X-Wall te plaatsen bij u op school of in uw gymlokaal.

Hoe werkt de X-Wall voor indoor speeltuinen?

Met een krachtige beamer wordt het scherm in HD resolutie geprojecteerd. De beamer zit gemonteerd in een beschermbox en wordt gemonteerd in het plafond.

EDUCATIEVE GAMES

Rekenkoning Multiplayer

Welk team kan het snelste rekenen en mikken? Wie het eerste 15 sommen oplost wint. Rekenen is nog nooit zo leuk geweest! Het rekenen is ontwikkeld volgens de leerlijnen van de basisscholen. Selecteer je groep en doe rekensommen op je eigen niveau.

Aantal spelers: 1 t/m 10 spelers
Leeftijd: 6+

Fast Timers

Met Fast timer leer je de tijden op een analoge en digitale klok. Er zijn verschillende niveaus beschikbaar in dit spel. Het spel is te spelen met één speler of met twee teams tegen elkaar Wie kan het beste klok kijken?

Aantal spelers: 1 t/m 10 spelers
Leeftijd: 6+

Alfabet spel

Raak zo snel mogelijk alle objecten die beginnen met een letter die bovenin te vinden is. Wie haalt er als eerste 8 punten? Het spel is ook te spelen in het Engels en in het Duits. Zo kan je dus ook je woordenschat verbeteren in een andere taal!

Aantal spelers: 1 t/m 10 spelers
Leeftijd: 8+

Een unieke
gamechanger
voor elke ONDERWIJS!

Wil jij een X-Wall huren/kopen?

Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de X-Wall? Wij denken graag met u mee!

De voordelen van
spelenderwijs leren

Elke school in het VO en PO zou de subsidie kunnen aanvragen. Je krijgt per leerling een bedrag van €1.000,-

De subsidies worden op schoolniveau aangevraagd. Er kan dus per school een subsidie worden ingediend.

Dit is afhankelijk van de ruimte. Wij denken graag met u mee naar de mogelijkheden!

Klik hier om meer te lezen over de kosten van de X-Wall

Per aanvraag wordt er een individueel plan opgesteld met jouw school. Het kan gaan naar de aanschaf van de X-Wall, ontwikkelig van de games, een trainer om docenten op te leiden of voor een gastdocent.Β 

Omgerekend is dit twee uur per week. Je kunt de X-Wall inzetten voor gymlessen, energizers, mentorlessen of bij grote activiteiten zoals de open dagen.Β 

Nee dit is niet erg. Dit wordt dan aangevuld met andere kinderen.

Dit is afhankelijk van de grootte van de X-Wall. Door het spelvorm aan te passen en het met een estafette te spelen kan je er met 16 kinderen tegelijk op spelen.

Elke balsport is mogelijk op de X-Wall. Je kunt de spellen op je eigen manier spelen. Zo kan je de tennis skill game ook met een voetbal spelen of aantikken met je handen.

Elke school kan de subsidie aanvragen. De subsidies is gericht op het hoger doorstromen van kinderen van het PO naar het VO.

Vraag een demo aan
en ervaar het zelf

De mogelijkheden zijn eindeloos…

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de X-Wall? Dan kunt u een gratis online demonstratie aanvragen. Het is ook mogelijk om een demonstratie op locatie te verzorgen.