Combineer Bewegen met gamen!

Steeds meer zorginstellingen gebruiken de grote kracht van de X-Wall. Cliënten met een beperking hebben vaak al ervaring met gamen op een tablet of telefoon, dus de stap naar de X-Wall is klein. De X-Wall combineert gamen met bewegen en maakt het nog leuker door licht- en geluidseffecten.

Samen met zorginstelling ’s Heeren Loo in Apeldoorn ontwikkellen we aangepaste games voor mensen met een beperking. Denk aan simpele games met een lange tijdsduur en minder effecten, maar wel met de ultieme game-ervaring.

Plezier
Tijdens het spelen!

Op zoek naar een vernieuwende manier voor bewegen en leren? Probeer de X-Wall!

De X-Wall is voor cliënten en medewerkers een leuke nieuwe manier van bewegen en leren. De muur is gebruiksvriendelijk waardoor iedereen snel en eenvoudig van start kan. De spellen zijn te spelen met een hand, bal of met een foam hockeystick. Hierdoor is het gebruiksvriendelijk voor iedereen. Met de X-Wall kom je makkelijk in beweging, werk je aan sociale vaardigheden en het belangrijkste: iedereen vindt het leuk!

“De X-Wall heeft een gigantische aantrekkingskracht op de clienten!”

Geschikt voor elk niveau

De games van de X-Wall zijn geschikt voor bijna alle cliënten. Kies het juiste niveau en schakel makkelijk naar een hoger of lager niveau. De games houden rekening met ieders uitdaging op sociaal, fysiek, zintuigelijk en cognitief niveau.

Volop in ontwikkeling

Onze games houden rekening met ieders uitdaging op social, fysiek, zintuigelijk en cognitief niveau. Het verhoogt ook de sociale vaardigheden doordat de cliënten samen spelen met een begeleider of andere cliënten. Denk aan samenwerken of een spel met een competitief karakter tegen elkaar.

Enorm veel plezier

Het allerbelangrijkste aspect van de muur is het plezier wat de clienten krijgen van de leuke spellen. Deze zijn op veel verschillende manieren te spelen. Denk aan de afstand vergroten met een bal of door er met een object tegenaan te tikken. De beleving die de cliënten krijgen door de muur blijft leuk en uitdagend.

VOLOP IN ONTWIKKELING​

De X-Wall is volop in ontwikkeling en blijft een uitdagende beleving. Nog dit jaar wordt het aantal games uitgebreid van 40 naar 60 spellen. Samen met onze klanten doen we constant nieuwe ideeën op, en blijven we ontwikkelen en vernieuwen. Aan het einde van 2022 wordt er een nieuwe interface gelanceerd waardoor begeleiders zelf de games kunnen aanpassen.

X-Wall helpt cliënten ’s Heeren Loo Apeldoorn om te bewegen​

Cliënten van ’s Heeren Loo, locatie woonzorgpark Groot Schuylenburg in Apeldoorn, kunnen vanaf nu spelenderwijs bewegen met behulp van de X-Wall. Op deze interactieve speelmuur, op het eerste oog een kale, kamerbrede witte muur, worden via een beamer spelletjes geprojecteerd die de cliënten kunnen doen. 

Hoe werkt de X-Wall voor de gehandicaptenzorg?

Met een krachtige beamer wordt het scherm in HD resolutie geprojecteerd. De beamer zit gemonteerd in een beschermbox en wordt gemonteerd in het plafond.

Educatieve
GAMES

Rekenkoning Multiplayer

Welk team kan het snelste rekenen en mikken? Wie het eerste 15 sommen oplost wint. Rekenen is nog nooit zo leuk geweest! Het rekenen is ontwikkeld volgens de leerlijnen van de basisscholen. Selecteer je groep en doe rekensommen op je eigen niveau.

Aantal spelers: 1 t/m 2 spelers
Leeftijd: 6+

Fast Timers

Met Fast timer leer je de tijden op een analoge en digitale klok. Er zijn verschillende niveaus beschikbaar in dit spel. Het spel is te spelen met één speler of met twee teams tegen elkaar Wie kan het beste klok kijken?

Aantal spelers: 1 t/m 2 spelers
Leeftijd: 6+

Alfabet spel

Raak zo snel mogelijk alle objecten die beginnen met een letter die bovenin te vinden is. Wie haalt er als eerste 8 punten? Het spel is ook te spelen in het Engels en in het Duits. Zo kan je dus ook je woordenschat verbeteren in een andere taal!

Aantal spelers: 1 t/m 2 spelers
Leeftijd: 6+

Een unieke
gamechanger
voor elke ONDERWIJS!

Wil jij een X-Wall huren/kopen?

Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de X-Wall? Wij denken graag met u mee!

De voordelen van
spelenderwijs leren

De X-Wall is voor iedereen geschikt, jong en oud! Door de vele mogelijkheden met de games is de interactieve muur uitdagend voor iedereen.

De X-Wall is te huur voor bedrijfsfeesten en evenementen. Klik op onze huurpagina voor meer informatie.

Dit is afhankelijk van de ruimte. Wij denken graag met u mee naar de mogelijkheden!

Klik hier om meer te lezen over de kosten van de X-Wall

Dit is afhankelijk van de grootte van de X-Wall. Door het spelvorm aan te passen en het met een estafette te spelen kan je er met 10 kinderen tegelijk op spelen.

Elke balsport is mogelijk op de X-Wall. Je kunt de spellen op je eigen manier spelen. Zo kan je de tennis skill game ook met een voetbal spelen of aantikken met je handen.

Vraag een demo aan
en ervaar het zelf

De mogelijkheden zijn eindeloos…

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de X-Wall? Dan kunt u een gratis online demonstratie aanvragen. Het is ook mogelijk om een demonstratie op locatie te verzorgen.