Gepersonaliseerde X-Wall GAMES

De interactieve muur X-Wall beschikt over vele mogelijkheden voor diverse doelgroepen. Zo kunnen wij elke game omtoveren in jouw stijl of samen een game ontwikkelen. We hebben games ontwikkeld voor Feyenoord, Club Brugge, Ajax, CapFun, Landal GreenParcs, Dormio, KNVB, KNLTB, NHV en meer.

Gepersonaliseerde
GAMES

AA-Drink Padel Game

AA padel game tijdens het NK Padel toernooi

Aantal spelers: 1 t/m 2 spelers

Leeftijd: 6+

KNLTB Muurmasters game

Aantal spelers: 1 t/m 2 spelers

Leeftijd: 6+

Action Soccer Skill Game

Soccer Skill game gepersonaliseerd naar stijl van Action

Aantal spelers:  1 t/m 2 spelers

Leeftijd: 6+

Feyenoord Portaal

Feyenoord Memory-Game

Aantal spelers: 1 t/m 2 spelers

Leeftijd: 6+

Club Brugge Portaal

Club Brugge Sport Trainer

Aantal spelers: 1 t/m 2 spelers

Leeftijd: 6+

CapFun Portaal

Whack a CapFun

Aantal spelers:  1 t/m 2 spelers

Leeftijd: 4+

DE LEUKSTE Events MET DE X-WALL

De X-Wall biedt vele mogelijkheden voor een leuk event. Wij kunnen elke game omtoveren tot een spel in jouw kleuren en mascottes. We kunnen ook nieuwe spellen speciaal voor jouw locatie ontwikkelen.

Een unieke
gamechanger
voor elke branche!

Wil jij een X-Wall huren/kopen?

Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de X-Wall? Wij denken graag met u mee!

De voordelen van
spelenderwijs leren

De Interactive X-Wall is een interactieve spelmuur. Op de muur worden diverse games geprojecteerd die reageren op contact met de muur. Door middel van contact met handen ballen of andere voorwerpen kunnen de games gespeeld worden. De interactieve muur stimuleert beweging door middel van gamification. Daarom is de muur zeer geschikt voor het onderwijs, leisurecentra, fitnesscentra, speelparadijzen en in de gezondheidszorg.

Elke balsport is mogelijk op de X-Wall. Je kunt de spellen op je eigen manier spelen. Zo kan je bijvoorbeeld de game “Tennis Skill” ook met een voetbal of handbal spelen. De X-Wall registreert tot wel 10 aanrakingen tegelijk. Er zou dus wel met 10 spelers tegelijk gespeeld kunnen worden. De educatieve en sportgames worden echter opgedeeld in teams van max 4 spelers. Dit i.v.m. de grootte van de muur en de speelvlakken. Door de spelvorm aan te passen en het in estafettevorm te spelen kan je er met 16 kinderen tegelijk op spelen. 

De software maakt ons onderscheidend ten opzichte van onze concurrentie. Onze games zijn in het Nederlands. Wij maken alle games zelf en kunnen hierdoor ook alle games zelf aanpassen. Zo kan elke game of zelfs het gehele portaal en dashboard gepersonaliseerd worden.

De minimale grootte van de ruimte is afhankelijk van de versie X-Wall. De minimale afstand van de X-Wall tot aan de muur is 1 meter. De beamer komt dan op een hoogte van 2,3 meter te hangen. Er is veel mogelijk en wij denken graag met je mee aan oplossingen om de X-Wall te integreren in jouw ruimte. Neem contact met ons op, we helpen je graag. 

De X-Wall is verkrijgbaar in vier verschillende versies. De X-Wall Basic, X-Wall Ultra Short Throw, X-Wall Short Throw en de X-Wall Mobile. Het verschil tussen de diverse soorten is de afstand van de beamer t.o.v. de muur en de projectie grootte. De X-Wall mobile is zoals de naam het zegt een mobiele versie. Klik hier voor de actuele prijzen van de verschillende soorten X-Walls. 

Vraag een demo aan
en ervaar het zelf

De mogelijkheden zijn eindeloos…

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de X-Wall? Dan kunt u een gratis online demonstratie aanvragen. Het is ook mogelijk om een demonstratie op locatie te verzorgen.