Train je skills met SPORT games Op de X-Wall!

De X-Wall is de interactieve muur om je brein én lichaam te trainen. De leerzame games met verschillende niveaus zijn een leuke uitdaging voor iedereen!

Sport
GAMES

Soccerdarts

Soccer Darts is één van de populairste spellen. Het spel is ook te bespelen met een handbal of voetbal. Bij Soccer Darts zit een rekenmodule en het antwoord van de som is 25 bonuspunten waard. Bewegend leren is nog nooit zo leuk geweest. Wie is de nieuwe Michael van Gerwen?

Aantal spelers: 1 t/m 2 spelers
Leeftijd: 6+

Soccer Skill Game

FIFA spelen in het echt? Dat kan met onze eigen Soccer Skill Game. Behalve voetbal is er ook een handbal- of tennisvariant.

Aantal spelers: 1 t/m 2 spelers
Leeftijd: 6+

Squaregame

Raak zoveel mogelijk vlakken binnen 45 seconden. Kies voor moeilijk of makkelijk door met meer of minder vlakken te spelen. Er zijn in totaal 6 thema's waar de deelnemers uit kunnen kiezen.

Aantal spelers: 1 t/m 2 spelers
Leeftijd: 6+

Tennis Skill

Raak zoveel mogelijk targets binnen 60 seconden. Een leuke game om te leren mikken met tennis. Na afloop verschijnt de score, het aantal geraakte schoten en je krijgt punten voor je snelheid. Ga jij voor een nieuwe highscore?

Aantal spelers: 1 t/m 2 spelers
Leeftijd: 6+

Reaction Race

Test je reactievermogen met de Reaction Race. Zodra het scherm van kleur verandert moet je zo snel mogelijk de muur raken. Dit kan met een bal, je hand of met elk ander object. Wie was het snelst?

Aantal spelers: 1 t/m 4 spelers
Leeftijd: 6+

Sport Trainer

Met Sports Trainer leer je nog beter mikken. Je kunt met dit spel zelf de tijd selecteren en het te raken object. Raak dit object zo vaak mogelijk binnen de tijd en scoor zoveel mogelijk punten. Na afloop zie je alle statistieken, heb je je highscore al verbeterd? Dit spel is multifunctioneel en geschikt voor voetbal, tennis, handbal en alle overige balsporten.

Aantal spelers: 1 t/m 2 spelers
Leeftijd: 6+

Vernieuwende
gymlessen voor
uw school!

Op zoek naar een vernieuwende manier voor bewegend leren? Probeer dan de X-Wall voor de leukste gymles voor uw school!

Rekenen, een taal leren, klok kijken of geschiedenis? Leren is nog nooit zo leuk geweest! De interactieve muur daagt iedereen uit met de leuke educatieve games. Speel tegen elkaar en kijk wie er het slimste is. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om de X-Wall te plaatsen op uw school? Vraag dan een online demonstratie aan of een demonstratie bij u op school.

“Met de X-Wall kunnen kinderen een interactieve gymles krijgen die altijd leuk en uitdagend is!”

DE LEUKSTE GYMLES MET DE X-WALL

De X-Wall biedt vele mogelijkheden voor een leuke gymles. Er zijn multiplayer spellen mogelijk en de X-Wall kan zelfs als ‘sportdocent' de les bieden. Op de interactieve speelmuur kan er complete gymles verzorgd worden.

Games op verschillende niveau's

Bij elke game kan je bij het startscherm je eigen moeilijkheidsgraad instellen. Bij het spel Rekenkoning Multiplayer kan je sommen doen via de X-Wall voor groep 3 tot en met groep 8. Is het te moeilijk? Dan schakel je een niveau terug. Voor iedereen kan je rekenen op niveau geven!

Veel plezier met bewegend leren

Rekensommen oplossen op de muur of het juiste land raken? De interactieve speelmuur zorgt ervoor dat kinderen bewegend leren op een leuke en vernieuwende manier. De X-Wall combineert gamen met bewegen.

Een unieke
gamechanger
voor elke branche!

Wil jij een X-Wall huren/kopen?

Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de X-Wall? Wij denken graag met u mee!

De voordelen van
spelenderwijs leren

De Interactive X-Wall is een interactieve spelmuur. Op de muur worden diverse games geprojecteerd die reageren op contact met de muur. Door middel van contact met handen ballen of andere voorwerpen kunnen de games gespeeld worden. De interactieve muur stimuleert beweging door middel van gamification. Daarom is de muur zeer geschikt voor het onderwijs, leisurecentra, fitnesscentra, speelparadijzen en in de gezondheidszorg.

Elke balsport is mogelijk op de X-Wall. Je kunt de spellen op je eigen manier spelen. Zo kan je bijvoorbeeld de game “Tennis Skill” ook met een voetbal of handbal spelen. De X-Wall registreert tot wel 10 aanrakingen tegelijk. Er zou dus wel met 10 spelers tegelijk gespeeld kunnen worden. De educatieve en sportgames worden echter opgedeeld in teams van max 4 spelers. Dit i.v.m. de grootte van de muur en de speelvlakken. Door de spelvorm aan te passen en het in estafettevorm te spelen kan je er met 16 kinderen tegelijk op spelen. 

De software maakt ons onderscheidend ten opzichte van onze concurrentie. Onze games zijn in het Nederlands. Wij maken alle games zelf en kunnen hierdoor ook alle games zelf aanpassen. Zo kan elke game of zelfs het gehele portaal en dashboard gepersonaliseerd worden.

De minimale grootte van de ruimte is afhankelijk van de versie X-Wall. De minimale afstand van de X-Wall tot aan de muur is 1 meter. De beamer komt dan op een hoogte van 2,3 meter te hangen. Er is veel mogelijk en wij denken graag met je mee aan oplossingen om de X-Wall te integreren in jouw ruimte. Neem contact met ons op, we helpen je graag. 

De X-Wall is verkrijgbaar in vier verschillende versies. De X-Wall Basic, X-Wall Ultra Short Throw, X-Wall Short Throw en de X-Wall Mobile. Het verschil tussen de diverse soorten is de afstand van de beamer t.o.v. de muur en de projectie grootte. De X-Wall mobile is zoals de naam het zegt een mobiele versie. Klik hier voor de actuele prijzen van de verschillende soorten X-Walls. 

Vraag een demo aan
en ervaar het zelf

De mogelijkheden zijn eindeloos…

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de X-Wall? Dan kunt u een gratis online demonstratie aanvragen. Het is ook mogelijk om een demonstratie op locatie te verzorgen.