Skip to content

Eyecatcher op uw vakantiepark!

De interactieve speelmuur X-Wall blijft een grote trekker voor kinderen. Door de grote variatie aan games is de muur voor iedereen! Met de interactieve speelmuur is het mogelijk om een complete speelmuur te krijgen in de huisstijl van vakantiepark. Denk hierbij aan het verwerken van de animatiefiguren in de games. Hiermee creƫren wij een ultieme en herkenbare beleving op uw vakantiepark!

Vakantiepark de Witte Berg in Ootmarsum had in de zomer van 2020 de primeur. Kinderen speelden elke dag van 10:00 t/m 21:00 uur op de interactieve X-Wall. Met drie op maat gemaakte games in de stijl van het vakantiepark was dit een groot succes!

Meer weten over de mogelijkheden? Wij ontwikkelen graag een demonstratiegame met uw logo zodat u uw eigen spel kunt testen op de X-Wall!

Klantbeleving

Plezier is een belangrijk onderdeel van de X-Wall. Met plezier verhoogt u de klantbeleving met de vele mogelijkheden die de interactieve speelmuur heeft. Kinderen zullen hele dagen willen sporten en spelen met de X-Wall!

Unieke eyecatcher

Elke X-Wall die geplaatst wordt zal uniek zijn door de meegeleverde software. De interface en de games zullen op maat gemaakt worden met de huisstijl van uw vakantiepark. U kunt er tevens voor kiezen om het zwarte frame van de X-Wall te bestellen in uw kleur.

De X-Wall blijft altijd leuk en uitdagend!

De X-Wall beschikt op dit moment over 30 games en elk jaar wordt dit aantal uitgebreid. Elke game is ook eenvoudig aanpasbaar. Kinderen die uw vakantiepark bezoeken zullen uitgedaagd blijven door de leuke en vernieuwende games van de X-Wall.

Gepersonaliseerde games

Wilt u net zoals Heracles een eigen game met uw logo verwerkt in de game? In samenwerking met het marketingteam van Heracles is er een compleet nieuwe game verwerkt. In het stadion kunt u nu de Fifa Skill games in het echt spelen!

Hoe werkt de X-Wall?

Met een krachtige beamer wordt het scherm in HD resolutie geprojecteerd. De beamer zit gemonteerd in een beschermbox en wordt gemonteerd in het plafond.

X-Wall huren of kopen?

Op zoek naar een innovatieve en interactieve attractie in uw vakantiepark?

Vragen over de X-Wall?
Een X-Wall demonstratie aanvragen?
Meer informatie over de prijzen?
Vragen over de applicaties?

Wij helpen u graag met al uw vragen!

Stel hier uw vraag