De leukste interactieve spelervaring met de X-Wall

Verhoog de klantbeleving op jouw vakantiepark of camping met X-Wall. Alle games kunnen volledig in jouw huisstijl worden omgetoverd.

60+ Games

Stand-alone entertainment

Unieke Gastbeleving

Zien Is geloven: De X-wall in Actie

Niets is sterker dan het daadwerkelijk zien van de X-Wall in actie om te begrijpen hoe het de sfeer en ervaring in vakantieparken kan transformeren. Bekijk de X-Wall in actie bij vakantiepark Capfun IJsselstrand en Landal Greenparks in Hoog Vaals. Duik in de wereld van interactief plezier en zie zelf waarom zoveel parken kiezen voor deze innovatieve toevoeging.

Blije spelers, blije klanten

Fun
GAMES

Duck Shooter

Het populaire spel Duck Hunt in een nieuw jasje. Vroeger werd dit spel gespeeld op de Supernintendo met een pistool, maar met de X-Wall moet je dit keer de eendjes raken met een bal. Leuke varianten voor deze game zijn flesjes schieten of zelfs hoofden schieten.

Aantal spelers: 1 t/m 10 spelers
Leeftijd: 4+

Vier op een rij

Het bekende 4 op een rij is nu ook te spelen op de interactieve muur X-Wall! Rood speelt tegen blauw en de bedoeling is om als eerste 4 op een rij te krijgen. Naast het mikken is het denken erg belangrijk in deze game

Aantal spelers: 1 t/m 2 spelers
Leeftijd: 4+

Soccer Skill Game

Fifa spelen in het echt? Dat kan met onze eigen Skill game op het spel. Het ontwerp is nu gemaakt voor voetbal, maar deze is eenvoudig om te toveren naar een handbal of tennisvariant!

Aantal spelers: 1 t/m 2 spelers
Leeftijd: 6+

De toekomst van entertainment op vakantieparken

De X-Wall is een interactieve spelmuur die de gastervaring op vakantieparken en campings naar een hoger niveau brengt. Met meer dan 60 games die volledig gepersonaliseerd kan worden naar de huisstijl van een park met de animatiefiguren die de hoofdrol spelen binnen de games.

10% Korting op de recreatievakbeurs

Op 14, 15 en 16 november stond de X-Wall op de Recreatievakbeurs in Hardenberg. Als bonus geven we iedere bezoeker 10% korting op de X-Wall bij het aanvragen van een offerte tot en met maart 2023. Wees er dus snel bij! 

Waarom de X-Wall een
Must Have is voor jouw vakantiepark

  • Interactiviteit: Stimuleer actieve betrokkenheid en plezier voor alle leeftijdsgroepen.
  • Innovatie: Bied een technologisch geavanceerde attractie die zich onderscheidt van traditionele activiteiten.
  • Gebruiksvriendelijk: Eenvoudig te bedienen met tal van games en activiteiten. Met één klik aangezet.
  • 60+ Games: Ondertussen al meer dan 60 games en ieder jaar komen er minstens 10 bij.
  • Gepersonaliseerde Games: De interface en de games zullen op maat gemaakt worden met de huisstijl van uw vakantiepark.

Geschikt voor alle Leeftijden

De X-Wall is geschikt voor alle leeftijdsgroepen, waardoor het een brede aantrekkingskracht heeft en diverse gasten aanspreekt.

Onderscheidend Vermogen

Door bewegend leren en gamen te combineren, biedt de X-Wall een unieke beleving die gasten nergens anders kunnen vinden.

Gepersonaliseerde Games

Elke X-Wall die geplaatst wordt zal uniek zijn door de meegeleverde software. De interface en de games zullen op maat gemaakt worden met de huisstijl van uw vakantiepark. U kunt er tevens voor kiezen om het zwarte frame van de X-Wall te bestellen in uw kleur.

Meerwaarde van de X-Wall

Afgezien van direct speelplezier, verhoogt de X-Wall de algehele gasttevredenheid, stimuleert het herhaalbezoeken en kan het worden gebruikt in marketingcampagnes.

Plan nu een
demonstratie in

Ben jij geïnteresseerd in de aanschaf van een Interactive X-Wall en benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw vakantiepark? Vraag dan nu een online demonstratie aan.

De voordelen van
spelenderwijs leren

De Interactive X-Wall is een interactieve spelmuur. Op de muur worden diverse games geprojecteerd die reageren op contact met de muur. Door middel van contact met handen ballen of andere voorwerpen kunnen de games gespeeld worden. De interactieve muur stimuleert beweging door middel van gamification. Daarom is de muur zeer geschikt voor het onderwijs, leisurecentra, fitnesscentra, speelparadijzen en in de gezondheidszorg.

Elke balsport is mogelijk op de X-Wall. Je kunt de spellen op je eigen manier spelen. Zo kan je bijvoorbeeld de game “Tennis Skill” ook met een voetbal of handbal spelen. De X-Wall registreert tot wel 10 aanrakingen tegelijk. Er zou dus wel met 10 spelers tegelijk gespeeld kunnen worden. De educatieve en sportgames worden echter opgedeeld in teams van max 4 spelers. Dit i.v.m. de grootte van de muur en de speelvlakken. Door de spelvorm aan te passen en het in estafettevorm te spelen kan je er met 16 kinderen tegelijk op spelen. 

De software maakt ons onderscheidend ten opzichte van onze concurrentie. Onze games zijn in het Nederlands. Wij maken alle games zelf en kunnen hierdoor ook alle games zelf aanpassen. Zo kan elke game of zelfs het gehele portaal en dashboard gepersonaliseerd worden.

De minimale grootte van de ruimte is afhankelijk van de versie X-Wall. De minimale afstand van de X-Wall tot aan de muur is 1 meter. De beamer komt dan op een hoogte van 2,3 meter te hangen. Er is veel mogelijk en wij denken graag met je mee aan oplossingen om de X-Wall te integreren in jouw ruimte. Neem contact met ons op, we helpen je graag. 

De X-Wall is verkrijgbaar in vier verschillende versies. De X-Wall Basic, X-Wall Ultra Short Throw, X-Wall Short Throw en de X-Wall Mobile. Het verschil tussen de diverse soorten is de afstand van de beamer t.o.v. de muur en de projectie grootte. De X-Wall mobile is zoals de naam het zegt een mobiele versie. Klik hier voor de actuele prijzen van de verschillende soorten X-Walls.