Uniek Speeltoestel
met de X-Wall

De vakantiegangers op de camping of vakantiepark iets extra’s bieden? De X-Wall is een gamechanger voor elke vakantiebeleving. Jong & oud vermaakt zich met verschillende competitieve games, uiteraard uitgevoerd in eigen huisstijl. U kunt zelfs uw eigen animatiefiguur de hoofdrol laten spelen.

Uniek Speeltoestel
met de X-Wall

De vakantiegangers op de camping of vakantiepark iets extra’s bieden? De X-Wall is een gamechanger voor elke vakantiebeleving. Jong & oud vermaakt zich met verschillende competitieve games, uiteraard uitgevoerd in eigen huisstijl. U kunt zelfs uw eigen animatiefiguur de hoofdrol laten spelen.

Vernieuwend
Speeltoestel op uw vakantiepark!

Op zoek naar een vernieuwend speeltoestel? Probeer dan de X-Wall op je vakantiepark of camping!

De interactieve speelmuur X-Wall blijft een grote trekker voor kinderen. Door de grote variatie aan games is de muur voor iedereen! Met de interactieve speelmuur is het mogelijk om een complete speelmuur te krijgen in de huisstijl van uw vakantiepark of camping. Denk hierbij aan het verwerken van de animatiefiguren in de games. Hiermee creëren wij een ultieme en herkenbare beleving op uw vakantiepark of camping!

“De X-Wall is het populairste speeltoestel en wordt gebruikt door jong en oud!”
Anique van Breen, Landal GreenParks

Funfactor voor x 10

De X-Wall is interactief, makkelijk te bedienen, motiveert om te bewegen en te leren, maar is vooral heel erg leuk. Op vakantie wil je plezier maken, en met de X-Wall garandeer je urenlang speelplezier voor je gasten.

Gepersonaliseerde Games

Elke X-Wall die geplaatst wordt zal uniek zijn door de meegeleverde software. De interface en de games zullen op maat gemaakt worden met de huisstijl van uw vakantiepark. U kunt er tevens voor kiezen om het zwarte frame van de X-Wall te bestellen in uw kleur.

De interactieve muur blijft altijd utidagend

De X-Wall beschikt op dit moment over 30 games en elk jaar wordt dit aantal uitgebreid. Elke game is ook eenvoudig aanpasbaar. Kinderen die uw vakantiepark bezoeken zullen uitgedaagd blijven door de leuke en vernieuwende games van de X-Wall.

VOLOP IN ONTWIKKELING​

De ontwikkeling van de muur staat niet stil. Inmiddels beschikt de muur over 40 spellen en dit jaar zal het aanbod vergroot worden naar 60 spellen. Samen met onze klanten worden nieuwe spelideeën opgedaan en deze verwerkt in de games. Ook komt er eind 2022 een interface waarbij de spelbegeleiders zelf eenvoudig de spelen kunnen aanpassen.

Bekend met de financierings- mogelijkheden?

Graag denken wij met u mee voor mogelijke financieringen om een X-Wall te plaatsen bij u op school of in uw gymlokaal.

Hoe werkt de X-Wall voor vakantieparken?

Met een krachtige beamer wordt het scherm in HD resolutie geprojecteerd. De beamer zit gemonteerd in een beschermbox en wordt gemonteerd in het plafond.

Fun
GAMES

Duck Shooter

Het populaire spel Duck Hunt in een nieuw jasje. Vroeger werd dit spel gespeeld op de Supernintendo met een pistool, maar met de X-Wall moet je dit keer de eendjes raken met een bal. Leuke varianten voor deze game zijn flesjes schieten of zelfs hoofden schieten.

Aantal spelers: 1 t/m 10 spelers
Leeftijd: 4+

Vier op een rij

Het bekende 4 op een rij is nu ook te spelen op de interactieve muur X-Wall! Rood speelt tegen blauw en de bedoeling is om als eerste 4 op een rij te krijgen. Naast het mikken is het denken erg belangrijk in deze game

Aantal spelers: 1 t/m 2 spelers
Leeftijd: 4+

Soccer Skill Game

Fifa spelen in het echt? Dat kan met onze eigen Skill game op het spel. Het ontwerp is nu gemaakt voor voetbal, maar deze is eenvoudig om te toveren naar een handbal of tennisvariant!

Aantal spelers: 1 t/m 2 spelers
Leeftijd: 6+

Een unieke
gamechanger
voor elke BRANCHE!

Wil jij een X-Wall huren/kopen?

Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de X-Wall? Wij denken graag met u mee!

De voordelen van
spelenderwijs leren

Elke school in het VO en PO zou de subsidie kunnen aanvragen. Je krijgt per leerling een bedrag van €1.000,-

De subsidies worden op schoolniveau aangevraagd. Er kan dus per school een subsidie worden ingediend.

Dit is afhankelijk van de ruimte. Wij denken graag met u mee naar de mogelijkheden!

Klik hier om meer te lezen over de kosten van de X-Wall

Per aanvraag wordt er een individueel plan opgesteld met jouw school. Het kan gaan naar de aanschaf van de X-Wall, ontwikkelig van de games, een trainer om docenten op te leiden of voor een gastdocent. 

Omgerekend is dit twee uur per week. Je kunt de X-Wall inzetten voor gymlessen, energizers, mentorlessen of bij grote activiteiten zoals de open dagen. 

Nee dit is niet erg. Dit wordt dan aangevuld met andere kinderen.

Dit is afhankelijk van de grootte van de X-Wall. Door het spelvorm aan te passen en het met een estafette te spelen kan je er met 16 kinderen tegelijk op spelen.

Elke balsport is mogelijk op de X-Wall. Je kunt de spellen op je eigen manier spelen. Zo kan je de tennis skill game ook met een voetbal spelen of aantikken met je handen.

Elke school kan de subsidie aanvragen. De subsidies is gericht op het hoger doorstromen van kinderen van het PO naar het VO.

Vraag een demo aan
en ervaar het zelf

De mogelijkheden zijn eindeloos…

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de X-Wall? Dan kunt u een gratis online demonstratie aanvragen. Het is ook mogelijk om een demonstratie op locatie te verzorgen.