Eyecatcher op uw vakantiepark!

De interactieve speelmuur X-Wall is uitermate geschikt in elke indoor speeltuin in vakantieparken. De grote meerwaarde van de X-Wall zijn de gepersonaliseerde spellen waardoor de huisstijl en thema van uw vakantiepark goed naar voren komt. Plezier is een belangrijk onderdeel dat de klantbeleving verhoogt. Kinderen kunnen zich de hele dag vermaken op de X-Wall met voor hun vele herkenbare spellen. Het is ook mogelijk om hun favoriete animatietypes van de camping te verwerken in de games. De gasten maken gegarandeerd foto’s en video’s en zullen dit online gaan delen.

Op vakantiepark de Witte Berg is de eerste X-Wall geplaatst in 2020. De gehele dag door speelden de kinderen op de interactieve speelmuur met spelletjes van de voor hun bekende animatiefguren Jet en Teun.

Meer weten over de mogelijkheden? Wij ontwikkelen graag een demonstratiegame met uw logo zodat u uw eigen spel kunt testen op de X-Wall!

Klantbeleving

Plezier is een belangrijk onderdeel van de X-Wall. Met plezier verhoogt u de klantbeleving met de vele mogelijkheden die de interactieve speelmuur heeft. Kinderen zullen hele dagen willen sporten en spelen met de X-Wall!

Unieke eyecatcher

Elke X-Wall die geplaatst wordt zal uniek zijn door de meegeleverde software. De interface en de games zullen op maat gemaakt worden met de huisstijl van uw vakantiepark. U kunt er tevens voor kiezen om het zwarte frame van de X-Wall te bestellen in uw kleur.


Vernieuwing

Elk jaar worden er minimaal 15 games ontwikkeld en deze worden op afstand doorgevoerd op de X-Wall. Kinderen die uw vakantiepark bezoeken zullen uitgedaagd blijven door de leuke en vernieuwende games van de X-Wall.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Wilt u meer informatie over de prijs van de X-Wall en de mogelijkheden. Lees het snel op onderstaande link!

Vragen over de X-Wall?
Een X-Wall demonstratie aanvragen?
Meer informatie over de prijzen?
Vragen over de applicaties?

Wij helpen u graag met al uw vragen!

Stel hier uw vraag