Over X-Wall
Gamen, sport & LEREN

Ons doel is om zoveel mogelijk mensen in beweging te brengen door middel van gamification. Het combineren van gamen, sport en leren moet bewegen weer aantrekkelijk maken!

Onze missie

Bij Interactive X-Wall is het onze missie om zoveel mogelijk mensen in beweging te brengen. Wij geloven dat gamification de sleutel is tot het stimuleren van fysieke activiteit en gezondheid, vooral bij kinderen. Door sport en spel te integreren met moderne technologie, willen we een positieve impact hebben op zowel de fysieke als mentale gezondheid van jongeren, en bijdragen aan hun schoolprestaties.

 

Ontstaan

Interactive X-Wall is gevestigd in Hengelo en is ontstaan vanuit een eenvoudige observatie. Als buurtsportcoach zag Maikel Rijnenberg dat er steeds minder kinderen deelnamen aan sport- en beweegactiviteiten in de buurt. Dit veranderde toen hij een lasergamemiddag organiseerde met het thema Fortnite, de immens populaire online game. Tot zijn verbazing kwamen er ineens tientallen kinderen op af, die met elkaar speelden, renden en plezier maakten. Dit succes inspireerde Maikel, die een achtergrond heeft in sportkunde, om samen met zijn compagnon Erkan Kuzucu de interactieve X-Wall te ontwikkelen.

Bij Interactive X-Wall hechten we waarde aan gezondheid, educatie en innovatie. Ons doel is om iedereen aan het bewegen te krijgen en bij te dragen aan de gezondheid én fysieke gesteldheid van personen.

Wij zien basisscholen als de ideale plek om veel kinderen in beweging te brengen. Daarom hebben wij meer dan 24 educatieve games ontwikkeld die aansluiten op de SLO-Leerlijnen. Met de X-Wall kunnen scholen bewegend leren eenvoudig toepassen in hun onderwijsprogramma, zonder extra tijd of moeite. Zo zetten ze de volgende stap naar een dynamische schooldag.

Blije spelers, blije klanten!

Een vaste opstelling of de X-Wall tijdelijk op een evenement, de X-Wall is een eyecatcher voor iedereen. Personaliseer je eigen X-Wall met logo en huisstijl in de games en haal het meeste uit de interactieve X-Wall.

X-Wall staat voor

Ontdek onze kernwaarden. Bij X-Wall geloven wij dat de basis van ons succes ligt in onze fundamentele kernwaarden. Deze waarden vormen het hart van alles wat we doen en streven. Ze zijn niet alleen essenteel voor onze bedrijfscultuur, maar zorgen ook voor een positieve ervaring voor onze klanten. Lees hieronder wat ons drijft.

Enjoy

leren en bewegen moeten leuk zijn om effectief te zijn. We willen plezier uitstralen en zorgen dat onze klanten, van jong tot oud, ook plezier ervaren.

Kwaliteit

Onze producten moeten van hoge kwaliteit zijn en voldoen aan de verwachtingen. We streven naar de hoogste kwaliteit in alles wat we doen.

Transparantie

Eerlijke en duidelijke communicatie met onze klanten is essentieel. We zijn open en eerlijk over onze processen en producten.

Service

We bieden uitstekende service en zijn altijd bereikbaar, zelfs in de avonduren en weekenden, om storingen snel op te lossen.

Uitdaging

Onze producten moeten uitdagend zijn om gebruikers te motiveren en te engageren. We willen constant innoveren en nieuwe mogelijkheden verkennen.

Ons team

Het succes van X-Wall is te danken aan ons jong en dynamisch team. We zijn trots op de diversiteit, expertise en inzet van onze collega's. Elk teamlid brengt unieke vaardigheden en passies mee die bijdragen aan onze missie om leren en bewegen te integreren op innovatieve wijzen. Ontmoet ons team.

Erkan Kuzucu

Mede-eigenaar

Maikel Rijnenberg

Mede-eigenaar

Sander Westerman

Eventmanager

Deniz Turan

Marketeer

Julia Bolhuis

Accountmanager

Taner Kuzucu

Allround installateur

Suzen Ismail

Allround assistant business services

Jean Henrietta

Stagiair Events

Okan Çekin

Stagiair marketing

Stan Kerkhof

Stagiair eventmanagement