Een unieke X-perience op uw event

De X-Wall is ontwikkeld door het (sport)evenementenbureau X-perience Events. Het bedrijf bestaat uit een jong en sportief team die constant op zoek is naar de nieuwste sport- en spelproducten op de markt. In eerste instantie alleen begonnen met de interactieve voetbalmuur Sutu en vervolgens uitgebreid met de nieuwste innovaties en trends. Denk hierbij aan Archery Tag, Smartgoals, Lasergamen en opblaasbare luchtkussens. Het doel is om mensen in beweging te krijgen en het creëren van belevingen op evenementen voor deelnemers en toeschouwers. Jaarlijks heeft X-perience Events meer dan 100 boekingen door onder andere Feyenoord, Ajax, Club Brugge, Bayern Munchen, bedrijfsfeestjes, beurzen etc. Met de expertise en praktijkervaring van het bedrijf kan er meegedacht worden met uw evenement of er kan geholpen worden met het opzetten van de organisatie. sportexperts met veel praktijkervaring met evenementen en met verschillende doelgroepen.

X-perience

Bij X-perience Events draait het om de ervaring van de deelnemers en toeschouwers. Met enthousiaste en goede begeleiders wordt er gezorgd dat iedereen een geweldige ervaring krijgt!

Plezier

X-perience Events gaat elke uitdaging met veel plezier en enthousiasme aan en zorgt ervoor dat de klanten, deelnemers en toeschouwers dit gevoel ook krijgen.

Uitdaging

Met de vele sport- en spelmogelijkheden die je met X-Wall zorgt X-perience Events voor een leuke en onvergetelijke ervaring. Durf jij de uitdaging aan?

Uniek

De X-Wall is een unieke attractie en is X-perience Events het enige bedrijf waar de muur te huur is..

.

Geef uw event een X-perience gevoel!

De X-Wall is de grootste eyecatcher op elk evenement! Deze interactieve sportmuur muur is het nieuwste product voor de eventbranche. De X-Wall biedt de mogelijkheid om eigen games te ontwikkelen en customizen voor de klanten. De X-Wall is namelijk één groot touchscherm van 4 x 2 meter waar een bal tegen aangegooid of geschoten kan worden. Op dit moment is de muur alleen beschikbaar voor indoor events vanwege het gebruik van een beamer. In april 2020 kan de X-Wall ook ingezet worden bij outdoor events. De spellen, verlichting en het geluid zorgt voor een waanzinnige ervaring bij de deelnemers en bezoekers. De muur is uitermate geschikt voor adverteer- en activatiemogelijkheden met de vele aandacht die de muur krijgt. Samen met enthousiaste begeleiders wordt er gezorgd voor een ware show. Dit gecombineerd met een gepersonaliseerde game om uw merk of product te promoten wordt het gegarandeerd een groot succes!

Huur de X-Wall

Elk evenement zorgt de X-Wall weer voor een spectaculaire beleving. Met de vele spelmogelijkheden en aantrekkingskracht is elk evenement een X-perience!

Koop de X-Wall

Elke dag spelen op de X-Wall? Het is mogelijk om de X-Wall aan te schaffen voor uw attractiepark, vakantiepark, voetbalclub of in een gymzaal.

Partners