Gamen, sport & LEREN

Iedereen in beweging! Wij zijn een jong team op zoek naar nieuwe toepassingen op het gebied van sport- en spelproducten voor verschillende doelgroepen en branches. Ons doel is om op een leuke manier jong & oud in beweging te krijgen. De X-Wall combineert leuke games met sport, en in het onderwijs met leerdoelen.

De laagdrempelige X-Wall heeft een ruim aanbod aan games, voor jong & oud, het onderwijs, de zorg – eigenlijk voor iedereen! Onze sportexperts hebben de praktijkervaring om de X-Wall voor elke doelgroep interessant te maken. Onze expertise en flexibele software zorgen voor een product op maat.

Over ons

Wij zijn een startup en hebben een jong team die constant op zoek zijn naar oplossingen op het gebied van sport- en spelproducten. Ons doel is om bewegen te stimuleren bij verschillende doelgroepen. Interactive X-Wall beschikt over sportexperts met veel praktijkervaring in de verschillende branches. Wij denken graag mee met onze expertise om een X-Wall te plaatsen met gepersonaliseerde software voor uw organisatie.

 

Altijd een 9 + ervaring

Wij gaan bij elke klant voor een 9+ ervaring. Of het nu gaat om een tijdelijke of een vaste X-Wall. Samen met jou kijken we naar de beste X-Wall voor jouw organisatie of evenement, zo leren wij ook hoe we de X-Wall nog beter en leuker kunnen maken!

Blije spelers, blije klanten!

Een vaste opstelling of de X-Wall tijdelijk op een evenement, de X-Wall is een eyecatcher voor iedereen. Personaliseer je eigen X-Wall met logo en huisstijl in de games en haal het meeste uit de interactieve X-Wall.