Unieke attractie
Op evenementen

De mobiele versie van X-Wall is op elk evenement een eyecatcher! Bijvoorbeeld bij   tijdens de Digital Sports Day en de KNVB Voetbalkampen. De interactieve sportmuur trekt jong en oud aan, iedereen wil het proberen. Ga je de uitdaging aan? Huur de X-Wall voor je evenement en biedt je publiek een unieke ervaring. Je logo en huisstijl verwerk je in de spellen, zodat je een geheel gepersonaliseerde X-Wall tot je beschikking hebt.

Lees hieronder enkele casussen van evenementen.

World Padel Tournament

In 2022 vond het World Padel Tournament plaats in Amsterdam. In samenwerking met Triple Double is er een padelgame ontwikkeld voor AA Drink. Er is een gave stand neergezet die veel bekijks en vooral veel deelnemers trok. De interactieve muur X-Wall werd hier ingezet als een activatie voor AA drink.

KNVB Voetbalkampen

Elke zomer wordt de X-Wall in gezet door de KNVB Voetbalkampen van Tribe Sports. Na een hele dag vol intensieve trainingen is er in de avonduren tijd voor ontspanning met de X-Wall. Er zijn vier spellen speciaal aangepast voor de voetbalkampen.

Right to Play sportgala

De X-Wall werd ingezet op het Right to Play sportgala om het goede doel te steunen. De doelen komen overeen met het doel van de X-Wall: mensen in beweging brengen en sport als middel inzetten. De X-Wall was de hele avond een succes.

KNVB Kenniscongres

Voor het kenniscongres van de KNVB stond de X-Wall in de kleedkamer op de KNVB Campus. Alle betaalde voetbalclub organisaties kwamen langs voor diverse workshops en de X-Wall werd ingezet als actieve workshop.

Naast het kenniscongres wordt de X-Wall ingezet tijdens wedstrijden en andere bedrijfsbijeenkomsten van de KNVB.

X-Wall Loyens & Loeff

Voor de opening van het pand zocht Loyens & Loeff een leuke sportieve attractie en kwamen ze bij de X-Wall uit. Speciaal voor Loyens & Loeff is er een padelgame gemaakt met de huisstijl van de organisatie.

KPN Voetbalvriendendag

In oktober 2021 stond de X-Wall in de opblaasbare tent samen met Tribe Sports bij KPN Voetbalvriendendag. Dit voetbalfestijn werd georganiseerd voor mensen met een beperking samen met Fonds Gehandicaptensport.

Het was een groot succes en voor iedere deelnemer was er een leuke geschikte uitdaging op de X-Wall.

Winkelcentrum Nesselande

Bij Winkelcentrum Nesselande heeft de interactieve sportmuur X-Wall al meerdere keren gestaan samen met By Maureen. De interactieve muur staat in een lege winkelunit en trekt winkelend publiek naar het winkelcentrum.

In de video is een FIFA Skill Game te zien en de winnaar kreeg FIFA 22. Bekijk de video voor de zenuwslopende finale!

Heracles eSports

Bijna twee maanden lang kunnen de bezoekers van het stadion zich meten met de eSporters van Heracles Almelo. Onder andere Bryan Hessing heeft geschoten op de muur. Verbeter je zijn score?

 

Voor Heracles is een FIFA Skill game omgetoverd tot een ware Heracles Skill game. De spelers moeten de zwart-witte Heracles targets raken om punten te behalen. Na afloop ontvangen ze een score voor hun balbehandelingensnelheid en accuracy.

Winkelcentrum Zuidplein

In Winkelcentrum Zuidplein in Rotterdam vond de Digital Sports Day plaats. Evenementenbureau Agency X was op zoek naar een toffe activatie gericht op gamen en bewegen en kwam uit bij ons. Ze waren op zoek naar de gaafste sportattractie en hun oog viel al snel op de X-Wall. Diverse games zijn omgetoverd in het thema van de Digital Sports Day, waaronder Duck Shooters.

FC Twente opnames ESPN

In samenwerking met FC Twente Scoren in de Wijk werd de X-Wall geplaatst in de Grolsch Veste om een maatschappelijk project te ondersteunen. ESPN kwam langs en heeft hier een uitzending van gemaakt.

AON Bedrijfsfeest

Tijdens het bedrijfsfeest van AON Verzekeringen zorgden we met de X-Wall voor een sportieve uitdaging. De Squaregame werd omgetoverd tot een AON Manchester United game. De deelnemers moesten de 16 vlakken zo snel mogelijk proberen te raken binnen 60 seconden.

Nederlandse Handbal Verbond

Tijdens een interland van het Nederlands handbal elftal stonden we in Almere met onze interactieve handbalmuur. Raak zoveel mogelijk vlakken binnen 45 seconden!

Vraag een demo aan
en ervaar het zelf

De mogelijkheden zijn eindeloos…

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de X-Wall? Dan kunt u een gratis online demonstratie aanvragen. Het is ook mogelijk om een demonstratie op locatie te verzorgen.