Unieke attractie
Op evenementen

De mobiele versie van X-Wall is op elk evenement een eyecatcher! Bijvoorbeeld bij   het ABN Amro OPEN en de KNVB Voetbalkampen. De interactieve sportmuur trekt jong en oud aan, iedereen wil het proberen. Ga je de uitdaging aan? Huur de X-Wall voor je evenement en biedt je publiek een unieke ervaring. Je logo en huisstijl verwerk je in de spellen, zodat je een geheel gepersonaliseerde X-Wall tot je beschikking hebt.

Lees hieronder enkele casussen van evenementen.

Libema open

In samenwerking met de KNLTB stond de X-Wall bij het Libema Open van 8 tot en met 16 juni in Rosmalen. De interactieve tennismuur stond in onze opblaasbare tent die volledig gebrand was voor de KNLTB. Voor de KNLTB werd de Muurmasters game ontwikkeld en ingezet op het evenement.

Lucky Winterfestival Ajax

Elk jaar wordt het Lucky Winterfestival georganiseerd. Op 7 januari 2024 vond dit plaats in Afas Live en hier hebben we twee interactieve muren geplaatst en gepersonaliseerd voor Ajax. De kinderen konden zelf schieten op Ajax keeper Diant Ramaj. Ook zijn Tic Tac Toe en Soccerdarts omgetoverd in de huisstijl  van Ajax.

ABN AMRO Open

In 2023 en 2024 stonden we met twee interactieve tennismuren bij ABN AMRO Open in Rotterdam.  Voor ABN AMRO is er een volledig nieuwe game ontwikkeld. De deelnemers moesten een uitdaging invullen via een tablet die vervolgens verscheen op een stenen muur. Door de gehele muur weg te slaan met een tennisbal konden ze op die manier de uitdaging overwinnen. 

World Padel Tournament

In 2022 vond het World Padel Tournament plaats in Amsterdam. In samenwerking met Triple Double is er een padelgame ontwikkeld voor AA Drink. Er is een gave stand neergezet die veel bekijks en vooral veel deelnemers trok. De interactieve muur X-Wall werd hier ingezet als een activatie voor AA drink.

KNVB Voetbalkampen

Elke zomer wordt de X-Wall in gezet door de KNVB Voetbalkampen van Tribe Sports. Na een hele dag vol intensieve trainingen is er in de avonduren tijd voor ontspanning met de X-Wall. Er zijn vier spellen speciaal aangepast voor de voetbalkampen.

Right to Play sportgala

De X-Wall werd ingezet op het Right to Play sportgala om het goede doel te steunen. De doelen komen overeen met het doel van de X-Wall: mensen in beweging brengen en sport als middel inzetten. De X-Wall was de hele avond een succes.

KNVB Kenniscongres

Voor het kenniscongres van de KNVB stond de X-Wall in de kleedkamer op de KNVB Campus. Alle betaalde voetbalclub organisaties kwamen langs voor diverse workshops en de X-Wall werd ingezet als actieve workshop.

Naast het kenniscongres wordt de X-Wall ingezet tijdens wedstrijden en andere bedrijfsbijeenkomsten van de KNVB.

KPN Voetbalvriendendag

In oktober 2021 stond de X-Wall in de opblaasbare tent samen met Tribe Sports bij KPN Voetbalvriendendag. Dit voetbalfestijn werd georganiseerd voor mensen met een beperking samen met Fonds Gehandicaptensport.

Het was een groot succes en voor iedere deelnemer was er een leuke geschikte uitdaging op de X-Wall.

X-Wall Loyens & Loeff

Voor de opening van het pand zocht Loyens & Loeff een leuke sportieve attractie en kwamen ze bij de X-Wall uit. Speciaal voor Loyens & Loeff is er een padelgame gemaakt met de huisstijl van de organisatie.

Winkelcentrum Nesselande

Bij Winkelcentrum Nesselande heeft de interactieve sportmuur X-Wall al meerdere keren gestaan samen met By Maureen. De interactieve muur staat in een lege winkelunit en trekt winkelend publiek naar het winkelcentrum.

In de video is een FIFA Skill Game te zien en de winnaar kreeg FIFA 22. Bekijk de video voor de zenuwslopende finale!

Heracles eSports

Bijna twee maanden lang kunnen de bezoekers van het stadion zich meten met de eSporters van Heracles Almelo. Onder andere Bryan Hessing heeft geschoten op de muur. Verbeter je zijn score?

 

Voor Heracles is een FIFA Skill game omgetoverd tot een ware Heracles Skill game. De spelers moeten de zwart-witte Heracles targets raken om punten te behalen. Na afloop ontvangen ze een score voor hun balbehandelingensnelheid en accuracy.

Winkelcentrum Zuidplein

In Winkelcentrum Zuidplein in Rotterdam vond de Digital Sports Day plaats. Evenementenbureau Agency X was op zoek naar een toffe activatie gericht op gamen en bewegen en kwam uit bij ons. Ze waren op zoek naar de gaafste sportattractie en hun oog viel al snel op de X-Wall. Diverse games zijn omgetoverd in het thema van de Digital Sports Day, waaronder Duck Shooters.

FC Twente opnames ESPN

In samenwerking met FC Twente Scoren in de Wijk werd de X-Wall geplaatst in de Grolsch Veste om een maatschappelijk project te ondersteunen. ESPN kwam langs en heeft hier een uitzending van gemaakt.

AON Bedrijfsfeest

Tijdens het bedrijfsfeest van AON Verzekeringen zorgden we met de X-Wall voor een sportieve uitdaging. De Squaregame werd omgetoverd tot een AON Manchester United game. De deelnemers moesten de 16 vlakken zo snel mogelijk proberen te raken binnen 60 seconden.

Nederlandse Handbal Verbond

Tijdens een interland van het Nederlands handbal elftal stonden we in Almere met onze interactieve handbalmuur. Raak zoveel mogelijk vlakken binnen 45 seconden!

Vraag een demo aan
en ervaar het zelf

De mogelijkheden zijn eindeloos…

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de X-Wall? Dan kunt u een gratis online demonstratie aanvragen. Het is ook mogelijk om een demonstratie op locatie te verzorgen.