Unieke en standalone gastervaring met de X-Wall

Breng de gastervaring op jouw vakantiepark of camping naar een hoger niveau met X-Wall. Laat je gasten genieten van een onvergetelijke ervaring met interactief plezier. Dankzij de mogelijkheid om meer dan 60 games aan te passen naar jouw huisstijl, beleef je samen met de gasten een geweldige ervaring vol interactie en amusement.

Creeer een onvergetelijke experience met met je eigen games

Altijd al gedroomd van je eigen game? De software van de X-Wall is eenvoudig aan te passen, zodat de interface en games je eigen huisstijl en logo hebben. En wil je je mascotte beroemd maken? Laat je mascotte meespelen in de game, dat worden gegarandeerd leuke foto’s en filmpjes op social media.

“De X-Wall wordt in onze camping elke dag gebruikt door jong en oud. Kinderen zijn niet weg te slaan!”

Een Unieke attractie met de X-Wall

Elke X-Wall die geplaatst wordt zal uniek zijn door de meegeleverde software. De interface en de games zullen op maat gemaakt worden met de huisstijl van uw indoor speeltuin. U kunt er tevens voor kiezen om het zwarte frame van de X-Wall te bestellen in uw kleur.

De X-Wall blijft altijd uitdagend

De X-Wall is een publiekstrekker, maar dan moet het wel uitdagend blijven. Elk jaar ontwikkelen we minimaal 10 nieuwe games die op afstand geactiveerd worden op de X-Wall. Terugkerende kids worden zo regelmatig verrast met een nieuwe uitdaging!

Keep it simple

We stellen de X-Wall zo in dat iedereen er mee overweg kan. Met één druk op de afstandsbediening gaat de X-Wall aan en kun je van start. Voor kids is de X-Wall een grote tablet waar je tegenaan schiet met een bal, ze snappen het direct. Het is zo simpel dat er geen constante begeleiding nodig is.

INTERACTIEF LEERSYSTEEM

De interactieve muur X-Wall is een uniek interactief spelsysteem. Bij de ontwikkeling van de games is er gekeken naar de wensen van onze klanten. De klanten worden nauw betrokken bij het ontwikkelen van nieuwe games zodat elke X-Wall optimaal gebruikt wordt.

Bekend met de financierings- mogelijkheden?

Graag denken wij met u mee voor mogelijke financieringen om een X-Wall te plaatsen bij u op school of in uw gymlokaal.

Hoe werkt de X-Wall voor indoor speeltuinen?

Met een krachtige beamer wordt het scherm in HD resolutie geprojecteerd. De beamer zit gemonteerd in een beschermbox en wordt gemonteerd in het plafond.

Populaire
GAMES

Soccer Darts

Soccer Darts is één van de populairste spellen. Het spel is ook te bespelen met een handbal of voetbal. Bij Soccer Darts zit een rekenmodule en als je het antwoord van de som raakt krijg je 25 bonuspunten. Bewegend leren is nog nooit zo leuk geweest! Wie is de nieuwe Michael van Gerwen?

Aantal spelers: 1 t/m 10 spelers
Leeftijd: 6+

Whack a mole​

Het bekende Whack a mole kent iedereen van de kermis. Het spel is nu ook te spelen op de X-Wall in een multiplayervariant. Het spel zou je met de handen kunnen spelen, met een bal of met een knotshockeystick zodat het echt lijkt alsof je de mollen met een hamer slaat.

Aantal spelers: 1 t/m 10 spelers
Leeftijd: 6+

Ffia Skill Game

Fifa spelen in het echt? Dat kan met onze eigen Skill game op het spel. Het ontwerp is nu gemaakt voor voetbal, maar deze is eenvoudig om te toveren naar een handbal of tennisvariant!

Aantal spelers: 1 t/m 2 spelers
Leeftijd: 6+

Een unieke
gamechanger
voor elke BRANCHE!

Wil jij een X-Wall huren/kopen?

Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de X-Wall? Wij denken graag met u mee!

De voordelen van
spelenderwijs leren

De Interactive X-Wall is een interactieve spelmuur. Op de muur worden diverse games geprojecteerd die reageren op contact met de muur. Door middel van contact met handen ballen of andere voorwerpen kunnen de games gespeeld worden. De interactieve muur stimuleert beweging door middel van gamification. Daarom is de muur zeer geschikt voor het onderwijs, leisurecentra, fitnesscentra, speelparadijzen en in de gezondheidszorg.

Elke balsport is mogelijk op de X-Wall. Je kunt de spellen op je eigen manier spelen. Zo kan je bijvoorbeeld de game “Tennis Skill” ook met een voetbal of handbal spelen. De X-Wall registreert tot wel 10 aanrakingen tegelijk. Er zou dus wel met 10 spelers tegelijk gespeeld kunnen worden. De educatieve en sportgames worden echter opgedeeld in teams van max 4 spelers. Dit i.v.m. de grootte van de muur en de speelvlakken. Door de spelvorm aan te passen en het in estafettevorm te spelen kan je er met 16 kinderen tegelijk op spelen. 

De software maakt ons onderscheidend ten opzichte van onze concurrentie. Onze games zijn in het Nederlands. Wij maken alle games zelf en kunnen hierdoor ook alle games zelf aanpassen. Zo kan elke game of zelfs het gehele portaal en dashboard gepersonaliseerd worden.

De minimale grootte van de ruimte is afhankelijk van de versie X-Wall. De minimale afstand van de X-Wall tot aan de muur is 1 meter. De beamer komt dan op een hoogte van 2,3 meter te hangen. Er is veel mogelijk en wij denken graag met je mee aan oplossingen om de X-Wall te integreren in jouw ruimte. Neem contact met ons op, we helpen je graag. 

De X-Wall is verkrijgbaar in vier verschillende versies. De X-Wall Basic, X-Wall Ultra Short Throw, X-Wall Short Throw en de X-Wall Mobile. Het verschil tussen de diverse soorten is de afstand van de beamer t.o.v. de muur en de projectie grootte. De X-Wall mobile is zoals de naam het zegt een mobiele versie. Klik hier voor de actuele prijzen van de verschillende soorten X-Walls. 

Vraag een demo aan
en ervaar het zelf

De mogelijkheden zijn eindeloos…

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de X-Wall? Dan kunt u een gratis online demonstratie aanvragen. Het is ook mogelijk om een demonstratie op locatie te verzorgen.

Voeg je header hier toe