De leukste rekenles met de X-Wall!

De interactieve speelmuur X-Wall blijft een grote trekker voor kinderen. Door de grote variatie aan games is de muur voor iedereen! Met de interactieve speelmuur is het mogelijk om een complete speelmuur te krijgen in de huisstijl van uw indoor speeltuin. Denk hierbij aan de bekende mascottes van uw speeltuin die in elke game een hoofdrol gaan spelen.

De interactieve speelmuur werkt erg gemakkelijk voor de beheerders en voor de gebruikers. Met één druk op de knop wordt de muur aangezet en is die speelklaar. De gebruikers kunnen eenvoudig van spellen verwisselen. Na afloop van elk spel hebben ze de mogelijkheid om terug te gaan naar het interface waar alle spelle staan. Door de bal te gooien op het spel wat ze willen spelen wordt het spel geselecteerd. De muur kan hierdoor gerust zonder begeleider de hele dag bespeeld worden.

De leukste gymles met de X-Wall!

De X-Wall biedt vele mogelijkheden voor een leuke gymles.Er zijn multiplayerspellen mogelijk en de X-Wall kan zelfs als ‘sportdocent’ de les bieden. Op de interactieve speelmuur kan er complete gymles verzorgd worden.

Bewegend leren

Rekensommen oplossen op de muur of het juiste land raken? De interactieve speelmuur zorgt ervoor dat kinderen bewegend leren. Wie haalt de hoogste score door de meeste antwoorden te raden?

Verschillende niveau's

Voor de beheerder van de speeltuin is het één druk op de knop om de X-Wall op te starten. Kinderen herkennen de X-Wall als één grote tablet waar je tegenaan kan schieten. Zij snappen de spellen en werking gelijk van de interactieve speelmuur!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Interesse om de interactieve speelmuur aan te schaffen of om te huren? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Vragen over de X-Wall?
Een X-Wall demonstratie aanvragen?
Meer informatie over de prijzen?
Vragen over de applicaties?

Wij helpen u graag met al uw vragen!

Stel hier uw vraag