Skip to content

Vernieuwende gymlessen voor uw school!

De interactieve speelmuur X-Wall blijft een grote trekker voor kinderen. Door de grote variatie aan games is de muur voor iedereen! Met de interactieve speelmuur is het mogelijk om een complete speelmuur te krijgen in de huisstijl van uw school. Denk hierbij aan het verwerken van de uw logo’s in de games. Met de X-Wall kunnen kinderen een interactieve gymles krijgen die altijd leuk en uitdagend is!

Meer weten over de mogelijkheden? Wij ontwikkelen graag een demonstratiegame met uw logo zodat u uw eigen spel kunt testen op de X-Wall!

Hoe werkt de X-Wall?

Met een krachtige beamer wordt het scherm in HD resolutie geprojecteerd. De beamer zit gemonteerd in een beschermbox en wordt gemonteerd in het plafond.

Gepersonaliseerde games

Wilt u net zoals Heracles een eigen game met uw logo verwerkt in de game? In samenwerking met het marketingteam van Heracles is er een compleet nieuwe game verwerkt. In het stadion kunt u nu de Fifa Skill games in het echt spelen!

Interactieve gymlessen!

Met de interactieve speelmuur X-Wall kunnen kinderen op een vernieuwende en interactieve manier gymmen! Hiermee krijg je elk kind in beweging.

Spelenderwijs leren!

Rekensommen oplossen zijn nog nooit zo leuk geweest door de interactieve X-Wall. De games kunnen gemaakt worden voor verschillende leeftijdsgroepen zodat het voor iedereen uitdagend is!

X-Wall huren of kopen?

Op zoek naar een innovatieve en interactieve gymzaal in uw gemeente?

Play Video

De leukste gymles met de X-Wall

De X-Wall biedt vele mogelijkheden voor een leuke gymles.Er zijn multiplayerspellen mogelijk en de X-Wall kan zelfs als ‘sportdocent’ de les bieden. Op de interactieve speelmuur kan er complete gymles verzorgd worden.

Verschillende niveau's

Voor de beheerder van de speeltuin is het één druk op de knop om de X-Wall op te starten. Kinderen herkennen de X-Wall als één grote tablet waar je tegenaan kan schieten. Zij snappen de spellen en werking gelijk van de interactieve speelmuur!

Bewegend leren

Rekensommen oplossen op de muur of het juiste land raken? De interactieve speelmuur zorgt ervoor dat kinderen bewegend leren. Wie haalt de hoogste score door de meeste antwoorden te raden?

Vragen over de X-Wall?
Een X-Wall demonstratie aanvragen?
Meer informatie over de prijzen?
Vragen over de applicaties?

Wij helpen u graag met al uw vragen!

Stel hier uw vraag