Actief plezier voor iedereen: X-Wall FUN GAMES

De interactieve muur X-Wall beschikt over vele mogelijkheden voor voor diverse doelgroepen. Naast de educatieve en sportgames heeft de X-Wall ook echte FUNGAMES. Dit zijn games die speels ingericht zijn en leuk voor jong en oud. De games zijn vooral geschikt vakantieparken, campings, ouderenzorg, gehandicaptenzorg, indoor speeltuinen en voor basisscholen.

Fun
GAMES

Fruit Crush

Geïnspireerd door Candy Crush is het doel bij Fruit Crush om zoveel mogelijk stukken fruit te raken. Afbeeldingen, geluidseffecten, tijdsduur en het aantal objecten kunnen we aanpassen.

Aantal spelers: 1 t/m 2 spelers
Leeftijd: 6+

Duck Shooter

Het populaire spel Duck Hunt in een nieuw jasje. Vroeger werd dit spel gespeeld op de Super Nintendo met een pistool, maar met de X-Wall raak je de eendjes raken met een bal. Leuke varianten voor deze game zijn flesjes of ballonnen schieten.

Aantal spelers: 10 spelers
Leeftijd: 6+

X-Wall Memory

Het bekende memory spel maar dan op een gigantisch touchscreen. Het spel is te spelen in een split-screen-modus en je kiest uit drie thema’s. Vooral het dierenthema is erg populair.

Aantal spelers:  1 t/m 2 spelers
Leeftijd: 8+

Find the difference

Zoek de verschillen tussen de twee afbeeldingen en doe dit zo snel mogelijk. Met deze leuke variant van Find it kunnen wij de afbeeldingen, audio, tijdsduur en het aantal objecten aanpassen.

Aantal spelers: 1 t/m 2 spelers
Leeftijd: 6+

Fruit Slice

Het populaire Fruit Ninja is nu ook te spelen op de X-Wall. Een leuk idee om de fruitsoorten te veranderen in iets anders? Laat het ons weten!

Aantal spelers: 10 spelers
Leeftijd: 6+

Squaregame

Raak zoveel mogelijk vlakken binnen 60 seconden. Kies voor moeilijk of makkelijk door met meer of minder vlakken te spelen. Kies uit verschillende thema’s zoals dinosaurussen, cowboys en dieren.

Aantal spelers:  1 t/m 2 spelers
Leeftijd: 4+

Whack a Mole

Het bekende Whack a Mole kent iedereen van de kermis. Ben je snel genoeg om de mol te raken? Het spel is nu ook te spelen op de X-Wall in een multiplayer variant.

Aantal spelers: 1 t/m 2 spelers
Leeftijd: 6+

Vier op een rij

Het bekende 4 op een rij is nu ook te spelen op de interactieve muur X-Wall. Rood speelt tegen blauw en de bedoeling is om als eerste 4 op een rij te krijgen. Naast goed mikken is strategisch denken erg belangrijk in deze game!

Aantal spelers: 2 spelers
Leeftijd: 6+

X-Wall Soccer Skill

Fifa spelen in het echt? Dat kan met onze eigen Skill game op het spel. Het ontwerp is nu gemaakt voor voetbal, maar deze is eenvoudig om te toveren naar een handbal of tennisvariant!

Aantal spelers:  1 t/m 2 spelers
Leeftijd: 4+

Tic Tac Toe

Boter, kaas en eieren kent iedereen! Wie heeft er als eerste drie op een rij met onze Tic Tac toe game?

Aantal spelers: 1 t/m 2 spelers
Leeftijd: 6+

Alien Attack

Space invaders is omgetoverd op de X-Wall tot onze eigen Alien Attack. Schiet of gooi de ruimteschepen voordat ze de grond raken. Welke level haal jij?

Aantal spelers: 10 spelers
Leeftijd: 6+

Falling Fruit

Raak zoveel mogelijk vallende fruitstukken. Dit spel gaat razendsnel! Liever iets anders dan fruit? Geen probleem voor de X-Wall.

Aantal spelers:  10 spelers
Leeftijd: 4+

Fish Game

Betreed de wonderlijke wereld van de zee met de Fish Game. Raak zoveel mogelijk vissen aan om punten te scoren. Dit spel is ook te spelen met meerdere spelers tegelijk. Met de Fish Game zorg je voor een ultieme beleving.

Aantal spelers: 1 t/m 2 spelers
Leeftijd: 6+

X-Wall Quiz

Creëer je eigen quiz en speel deze op de X-Wall met deze uitdagende game. Wie als eerste het antwoord raakt krijgt het meeste aantal punten. Wie is de nieuwe quizmaster?

Aantal spelers: 10 spelers
Leeftijd: 6+

Balloon pop

Wie laat als eerste de ballon ontploffen? Dit spel is met vier spelers tegelijk te bespelen. Je kunt zelf de snelheid van de ballon selecteren Diegene die de ballon als eerste 15 keer raakt die wint!

Aantal spelers:  10 spelers
Leeftijd: 4+

Western Shooter

Ga terug in de tijd van de cowboys met Western Shooter. Raak de cowboys zo snel mogelijk voordat ze jou raken!

Aantal spelers: 10 spelers
Leeftijd: 6+

Boxing Pro

Trek je bokshandschoenen aan en raak de targets zo snel mogelijk. Probeer combo’s te halen voor een hogere score.

Aantal spelers: 2 spelers
Leeftijd: 6+

Colour tag

Het populaire guitar hero in een nieuw jasje. Met colour tag moet je de objecten op het juiste moment raken zodra ze in het blokje vallen. Bij dit spel draait alles om concentratie en precisie.

Aantal spelers:  1 t/m 4 spelers
Leeftijd: 4+

Fireworks

De fireworks game is te spelen in twee modi. Dit is namelijk de vrije modus zonder game element en als je de muur aanraakt er vuurwerk verschijnt en de game modus. Met deze modus moet je zoveel mogelijk raketten uit de lucht schieten met vuurwerk!

Aantal spelers: 10 spelers
Leeftijd: 4+

Braintrainer

Braintrainer is leuk voor jong en oud! De interactieve muur geeft eerst aan welke objecten geraakt moeten worden in een volgorde. Raak ze zo snel mogelijk om punten te verdienen. Ook is er een spelmodus waarbij er elke keer één object bij komt.

Aantal spelers: 10 spelers
Leeftijd: 4+

Vernieuwende
gymlessen voor
uw school!

Op zoek naar een vernieuwende manier voor bewegend leren? Probeer dan de X-Wall voor de leukste gymles voor uw school!

Rekenen, een taal leren, klok kijken of geschiedenis? Leren is nog nooit zo leuk geweest! De interactieve muur daagt iedereen uit met de leuke educatieve games. Speel tegen elkaar en kijk wie er het slimste is. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om de X-Wall te plaatsen op uw school? Vraag dan een online demonstratie aan of een demonstratie bij u op school.

“Met de X-Wall kunnen kinderen een interactieve gymles krijgen die altijd leuk en uitdagend is!”

DE LEUKSTE GYMLES MET DE X-WALL

De X-Wall biedt vele mogelijkheden voor een leuke gymles.Er zijn multiplayerspellen mogelijk en de X-Wall kan zelfs als ‘sportdocent’ de les bieden. Op de interactieve speelmuur kan er complete gymles verzorgd worden.

Games op verschillende niveau's

Bij elke game kan je bij het startscherm je eigen moeilijkheidsgraad instellen. Bij het spel Rekenkoning Multiplayer kan je sommen doen via de X-Wall voor groep 3 tot en met groep 8. Is het te moeilijk? Dan schakel je een niveau terug. Voor iedereen kan je rekenen op niveau geven!

Veel plezier met bewegend leren

Rekensommen oplossen op de muur of het juiste land raken? De interactieve speelmuur zorgt ervoor dat kinderen bewegend leren op een leuke en vernieuwende manier. De X-Wall combineert gamen met bewegen.

Een unieke
gamechanger
voor elke branche!

Wil jij een X-Wall huren/kopen?

Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de X-Wall? Wij denken graag met u mee!

De voordelen van
spelenderwijs leren

Elke school in het VO en PO zou de subsidie kunnen aanvragen. Je krijgt per leerling een bedrag van €1.000,-

De subsidies worden op schoolniveau aangevraagd. Er kan dus per school een subsidie worden ingediend.

Dit is afhankelijk van de ruimte. Wij denken graag met u mee naar de mogelijkheden!

Klik hier om meer te lezen over de kosten van de X-Wall

Per aanvraag wordt er een individueel plan opgesteld met jouw school. Het kan gaan naar de aanschaf van de X-Wall, ontwikkelig van de games, een trainer om docenten op te leiden of voor een gastdocent. 

Omgerekend is dit twee uur per week. Je kunt de X-Wall inzetten voor gymlessen, energizers, mentorlessen of bij grote activiteiten zoals de open dagen. 

Nee dit is niet erg. Dit wordt dan aangevuld met andere kinderen.

Dit is afhankelijk van de grootte van de X-Wall. Door het spelvorm aan te passen en het met een estafette te spelen kan je er met 16 kinderen tegelijk op spelen.

Elke balsport is mogelijk op de X-Wall. Je kunt de spellen op je eigen manier spelen. Zo kan je de tennis skill game ook met een voetbal spelen of aantikken met je handen.

Elke school kan de subsidie aanvragen. De subsidies is gericht op het hoger doorstromen van kinderen van het PO naar het VO.

Vraag een demo aan
en ervaar het zelf

De mogelijkheden zijn eindeloos…

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de X-Wall? Dan kunt u een gratis online demonstratie aanvragen. Het is ook mogelijk om een demonstratie op locatie te verzorgen.