Skip to content

De interactieve sportmuur X-Wall kan geplaatst worden in indoor speeltuinen en sportcentra. Met de vele en vernieuwende spelmogelijkheden blijft de X-Wall altijd uitdagend.

Elke interactieve speelmuur zal uniek zijn mede door de op maat gemaakte spellen. De X-Wall is een vernieuwende attractie die gaming combineert met bewegen in uw huisstijl!

Op elk vakantiepark zal de X-Wall de grote trekker zijn. Met de op maat gemaakte games kunnen de animatiefiguren en huisstijl van uw vakantiepark verwerkt worden in de games.

Inmiddels staat de eerste X-Wall bij Heracles Almelo in het stadion. Dit is een groot succes! De X-Wall is uitermate geschikt voor alle activiteiten en evenementen van de voetbalclubs.

Kinderen vermaken wanneer de ouders aan het winkelen zijn? Dit kan met de X-Wall. De kinderen zijn namelijk niet weg te slaan bij de interactieve speelmuur. Acties van de winkels kunnen verwerkt worden in de games.

Een volledige gymles kan gegeven worden op de X-Wall. Kinderen kunnen via deze weg op een leuke manier rekensommen oplossen! De interactieve speelmuur biedt tevens een mogelijkheid om diverse balsporten op te beoefenen.

Referenties

Inmiddels is de X-Wall al ingezet bij vele evenementen en geplaatst bij twee organisaties.
AON breed

“Voor een bedrijfsfeest hebben wij de X-Wall ingezet. Onze medewerkers vonden het erg leuk!''

- AON
Foto 29-02-2020 15 23 42

“De X-Wall is erg gaaf met vele leuke games!''

- Winkelcentrum Zuidplein
X-Wall Heracles 2

''De X-Wall biedt veel mogelijkheden voor ons. Voor evenementen en activiteiten van Heracles wordt de muur ingezet. Kinderen vinden het erg leuk!

- eSportsmedewerker