De X-Wall combineert leren met gamen én bewegen. Rekensommen oplossen of het juiste land raken op de kaart? Spring, ren en draai om de juiste antwoorden te raken. Zo train je je brein en ben je ook lekker in beweging! Het competitieve karakter, gamification en bewegend leren zorgen voor de ultieme leerprestatie.

EDUCATIEVE
GAMES

Rekenkoning Multiplayer

Welk team kan het snelste rekenen en goed mikken? Raak het juiste antwoord met de bal, wie het eerste 15 sommen oplost, wint. De game volgt de leerlijnen van het basisonderwijs en is beschikbaar op verschillende niveaus van groep 3 t/m 8.

Aantal spelers: 1 t/m 2 spelers
Leeftijd: 6+

Fast Timers

Met Fast Timers leer je analoog en digitaal klokkijken. Er zijn verschillende niveaus beschikbaar in dit spel. Het spel is te spelen met 1 speler of met twee teams tegen elkaar. Wie kan het beste klok kijken?

Aantal spelers: 1 t/m 2 spelers
Leeftijd: 6+

Animal memory

Zoek zoveel mogelijk dubbele dieren binnen 60 seconden! Animal Memory is ook eenvoudig aan te passen aan je eigen huisstijl.

Aantal spelers:  1 t/m 2 spelers
Leeftijd: 8+

Hit the images

Met Hit The Images leer je over dieren, kleuren en cijfers op een leuke interactieve manier en volop in de beweging. Ook dit spel is te spelen op split screen.

Aantal spelers: 1 t/m 2 spelers
Leeftijd: 6+

Alfabet spel

Ik zie ik zie wat jij niet ziet, en het begint met een …. ! Raak met de bal zo snel mogelijk alle voorwerpen met de gekozen letter. Dit spel speel je ook in het Engels of Duits, zo vergroot je je woordenschat op een leuke en actieve manier.

Aantal spelers: 1 t/m 2 spelers
Leeftijd: 8+

Soccerdarts

Soccer Darts is één van de populairste spellen. Het spel is ook te bespelen met een handbal of voetbal. Bij Soccer Darts zit een rekenmodule en als je het antwoord van de som raakt krijg je 25 bonuspunten. Bewegend leren is nog nooit zo leuk geweest. Wie is de nieuwe Michael van Gerwen?

Aantal spelers:  1 t/m 2 spelers
Leeftijd: 8+

World king

Op de X-Wall is ook topografie een erg leuk onderwerp. Met World King gooi je de bal op de juiste provincies of landen. Wie weet de antwoorden en mikt het beste?

Aantal spelers: 1 t/m 2 spelers
Leeftijd: 8+

Spelling Bee

Met Spelling Bee maak je zo snel mogelijk 3, 4 of 5 letterwoorden. Dit spel speel je in het Nederlands, Engels of Duits. Wie wordt de nieuwe woordenkoning?

Aantal spelers: 1 t/m 2spelers
Leeftijd: 8+

Rekenwonders

Een leuke en kinderlijke rekenvariant is te spelen met Rekenwonders. Raak de juiste afbeelding om de som op te lossen. De sommen zijn ook in deze game aan te passen om het uitdagender te maken.

Aantal spelers:  1 t/m 2 spelers
Leeftijd: 8+

Otje OU, Adje AU

Bij alle ouders en kinderen gaat er een belletje rinkelen zodra ze Otje OU, Adje AU horen. De bekende leermethode om de weetwoorden te leren is nu ook beschikbaar op de X-Wall! Zo leer je snel of je een woord met OU of AU schrijft. Dit spel is ook beschikbaar voor EI en IJ woorden.

Aantal spelers: 1 t/m 4 spelers
Leeftijd: 8+

X-Wall Quiz

Creëer je eigen quiz en speel deze op de X-Wall met deze uitdagende game. Wie als eerste het antwoord raakt krijgt het meeste aantal punten. Wie is de nieuwe quizmaster?

Aantal spelers: 1 t/m 4 spelers
Leeftijd: 8+

Vernieuwende
gymlessen voor
uw school!

Op zoek naar een vernieuwende manier voor bewegend leren? Probeer dan de X-Wall voor de leukste gymles voor uw school!

Rekenen, een taal leren, klok kijken of geschiedenis? Leren is nog nooit zo leuk geweest! De interactieve muur daagt iedereen uit met de leuke educatieve games. Speel tegen elkaar en kijk wie er het slimste is. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om de X-Wall te plaatsen op uw school? Vraag dan een online demonstratie aan of een demonstratie bij u op school.

“Met de X-Wall kunnen kinderen een interactieve gymles krijgen die altijd leuk en uitdagend is!”

DE LEUKSTE GYMLES MET DE X-WALL

De X-Wall biedt vele mogelijkheden voor een leuke gymles.Er zijn multiplayerspellen mogelijk en de X-Wall kan zelfs als ‘sportdocent’ de les bieden. Op de interactieve speelmuur kan er complete gymles verzorgd worden.

Games op verschillende niveau's

Bij elke game kan je bij het startscherm je eigen moeilijkheidsgraad instellen. Bij het spel Rekenkoning Multiplayer kan je sommen doen via de X-Wall voor groep 3 tot en met groep 8. Is het te moeilijk? Dan schakel je een niveau terug. Voor iedereen kan je rekenen op niveau geven!

Veel plezier met bewegend leren

Rekensommen oplossen op de muur of het juiste land raken? De interactieve speelmuur zorgt ervoor dat kinderen bewegend leren op een leuke en vernieuwende manier. De X-Wall combineert gamen met bewegen.

Een unieke
gamechanger
voor elke branche!

Wil jij een X-Wall huren/kopen?

Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de X-Wall? Wij denken graag met u mee!

De voordelen van
spelenderwijs leren

De X-Wall is voor iedereen geschikt, jong en oud! Door de vele mogelijkheden met de games is de interactieve muur uitdagend voor iedereen.

De X-Wall is te huur voor bedrijfsfeesten en evenementen. Klik op onze huurpagina voor meer informatie.

Dit is afhankelijk van de ruimte. Wij denken graag met u mee naar de mogelijkheden!

Klik hier om meer te lezen over de kosten van de X-Wall

Dit is afhankelijk van de grootte van de X-Wall. Door het spelvorm aan te passen en het met een estafette te spelen kan je er met 10 kinderen tegelijk op spelen.

Elke balsport is mogelijk op de X-Wall. Je kunt de spellen op je eigen manier spelen. Zo kan je de tennis skill game ook met een voetbal spelen of aantikken met je handen.

Vraag een demo aan
en ervaar het zelf

De mogelijkheden zijn eindeloos…

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de X-Wall? Dan kunt u een gratis online demonstratie aanvragen. Het is ook mogelijk om een demonstratie op locatie te verzorgen.