Leren & Bewegen = FUN

De X-Wall combineert leren met gamen én bewegen. Rekensommen oplossen of het juiste land raken op de kaart? Spring, ren en draai om de juiste antwoorden te raken. Zo train je je brein en ben je ook lekker in beweging! Het competitieve karakter, gamification en bewegend leren zorgen voor de ultieme leerprestatie.

EDUCATIEVE
GAMES

Rekenkoning

Welk team kan het snelste rekenen en goed mikken? Raak het juiste antwoord met de bal, wie het eerste 15 sommen oplost, wint. De game volgt de leerlijnen van het basisonderwijs en is beschikbaar op verschillende niveaus van groep 3 t/m 8.

Aantal spelers: 1 t/m 2 spelers
Leeftijd: 6+

Fast Timers

Met Fast Timers leer je analoog en digitaal klokkijken. Er zijn verschillende niveaus beschikbaar in dit spel. Het spel is te spelen met 1 speler of met twee teams tegen elkaar. Wie kan het beste klok kijken?

Aantal spelers: 1 t/m 2 spelers
Leeftijd: 6+

X-Wall Memory

Zoek zoveel mogelijk dubbele dieren binnen 60 seconden! Animal Memory is ook eenvoudig aan te passen aan je eigen huisstijl.

Aantal spelers:  1 t/m 2 spelers
Leeftijd: 8+

Raak het plaatje

Met Raak het plaatje leer je over dieren, kleuren en cijfers op een leuke interactieve manier en volop in de beweging. Ook dit spel is te spelen op split screen.

Aantal spelers: 1 t/m 2 spelers
Leeftijd: 6+

Alfabet spel

Ik zie ik zie wat jij niet ziet, en het begint met een …. ! Raak met de bal zo snel mogelijk alle voorwerpen met de gekozen letter. Dit spel speel je ook in het Engels of Duits, zo vergroot je je woordenschat op een leuke en actieve manier.

Aantal spelers: 1 t/m 2 spelers
Leeftijd: 8+

Soccerdarts

Soccer Darts is één van de populairste spellen. Het spel is ook te bespelen met een handbal of voetbal. Bij Soccer Darts zit een rekenmodule en als je het antwoord van de som raakt krijg je 25 bonuspunten. Bewegend leren is nog nooit zo leuk geweest. Wie is de nieuwe Michael van Gerwen?

Aantal spelers:  1 t/m 2 spelers
Leeftijd: 8+

Otje OU, Adje AU

Bij alle ouders en kinderen gaat er een belletje rinkelen zodra ze Otje OU, Adje AU horen. De bekende leermethode om de weetwoorden te leren is nu ook beschikbaar op de X-Wall! Zo leer je snel of je een woord met OU of AU schrijft. Dit spel is ook beschikbaar voor EI en IJ woorden.

Aantal spelers: 1 t/m 4 spelers
Leeftijd: 8+

X-Wall Quiz

Creëer je eigen quiz en speel deze op de X-Wall met deze uitdagende game. Wie als eerste het antwoord raakt krijgt het meeste aantal punten. Wie is de nieuwe quizmaster?

Aantal spelers: 1 t/m 4 spelers
Leeftijd: 8+

Kassa game

Met kassagame ben jij de kassiere van de winkel. Zorg ervoor dat jouw klanten precies het juiste bedrag terugkrijgen!

Aantal spelers: 
1 t/m 4 spelers

Leeftijd: 7+

Groente of fruit

Een gezonde leefstijl is erg belangrijk! Met groente of fruit leren de kinderen het verschil tussen groente en fruit. Ook kan je kiezen tussen een thema gezond of ongezond. Op naar een gezonde toekomst!

Aantal spelers:
1 t/m 4 spelers

Leeftijd: 4+

Matching pairs

Maak verbanden in deze game. Welke twee plaatjes horen bij elkaar? Dit spel is in verschillende thema's ontwikkeld waardoor het leuk is voor jong en oud.

Aantal spelers: 1 t/m 4 spelers

Leeftijd: 6+

Muizenlettergrepen

Hoeveel lettergrepen hebben de woorden? Raak het juiste aantal voor zoveel mogelijk punten.

 

Aantal spelers1 t/m 4 spelers

Leeftijd: 4+6

Spelling met aliens

 Help de aliens met het spellen van de woorden en het alfabet! Raak de meteorieten met de juiste letters.


Aantal spelers:
1 t/m 4 spelers

Leeftijd: 6+

Vroom vroom

De quizgame om een andere taal te leren met het populaire design van formule 1. Wie is er het eerst snelst bij de finish? Met vroom vroom leren de kinderen Engels, Duits en Frans.

 Aantal spelers: 1 t/m 4 spelers

Leeftijd: 10+

Dokter Nando

Help dokter Nando met spannende operaties. Raak de lichaamsdelen aan, organen of de botten om zoveel mogelijk punten te krijgen.

 

Aantal spelers: 1 t/m 4 spelers

Leeftijd: 8+

Flappy spelling

Bij Flappy Spelling leren de kinderen de lidwoorden, voltooid deelwoorden, bakker/jager woorden en verkleinwoorden. Raak de juiste box om  zoveel mogelijk punten te halen.

Aantal spelers:
1 t/m 4 spelers

Leeftijd: 8+

Reken containerrace

Met rekencontainerrace ben je de havenmeester. Zorg ervoor dat de schepen vertrekken met genoeg containers! Met dit spel leren de kinderen op- en aftellen en vermenigvuldigen.

 Aantal spelers: 1 t/m 4 spelers

Leeftijd: 8+

Spelling Bee

Met Spelling Bee maak je zo snel mogelijk 3, 4 of 5 letterwoorden. Dit spel speel je in het Nederlands, Engels of Duits. Wie wordt de nieuwe woordenkoning?

Aantal spelers: 1 t/m 2spelers
Leeftijd: 8+

World king

Op de X-Wall is ook topografie een erg leuk onderwerp. Met World King gooi je de bal op de juiste provincies of landen. Wie weet de antwoorden en mikt het beste?

Aantal spelers: 1 t/m 2 teams (10 spelers)
Leeftijd: 8+

Braintrainer

Braintrainer op de X-Wall: Test je geheugen en snelheid! Volg de groeiende sequentie van plaatjes. Perfect voor het verbeteren van concentratie en reactievermogen.

Aantal spelers: 1 t/m 4 teams (20 spelers)

Leeftijd: 8+

Geluidenspel

Luister en leer met het geluidenspel! Match het geluid met het juiste plaatje. Ideaal voor de jonge ontdekkers om hun luistervaardigheden en associatievermogen te ontwikkelen.

Aantal spelers: 1 t/m 4 teams

Leeftijd: 4+

Mila's Speelparadijs

Ontdek de wereld met Mila's speelparadijs. Raak plaatjes aan en hoor de geluiden die ze maken. Van brullende leeuwen tot cowboys, elk thema brengt een nieuw avontuur. 

Aantal spelers:  1 t/m 5 spelers

Leeftijd: 2+

Pizza Manager

Word de ultieme pizzamanager! Dit spel daagt uit om te rekenen met breuken en de relaties tussen verhoudingen, procenten en breuken te leggen. Verdeel pizza's in de juiste porties en serveer je klanten!

Aantal spelers: 1 t/m 4 teams (20 spelers)

Leeftijd: 8+

Taal Tornado

Leer alle taal thema's in de Nederlandse taal met Taal Tornado. S of Z, NG of NK, D of T? Raak het juiste antwoord en win!

Aantal spelers: 1 t/m 4 teams (20 spelers)

Leeftijd: 8+

Vernieuwende
gymlessen voor
uw school!

Op zoek naar een vernieuwende manier voor bewegend leren? Probeer dan de X-Wall voor de leukste gymles voor uw school!

Rekenen, een taal leren, klok kijken of geschiedenis? Leren is nog nooit zo leuk geweest! De interactieve muur daagt iedereen uit met de leuke educatieve games. Speel tegen elkaar en kijk wie er het slimste is. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om de X-Wall te plaatsen op uw school? Vraag dan een online demonstratie aan of een demonstratie bij u op school.

“Met de X-Wall kunnen kinderen een interactieve gymles krijgen die altijd leuk en uitdagend is!”

DE LEUKSTE GYMLES MET DE X-WALL

De X-Wall biedt vele mogelijkheden voor een leuke gymles.Er zijn multiplayerspellen mogelijk en de X-Wall kan zelfs als ‘sportdocent' de les bieden. Op de interactieve speelmuur kan er complete gymles verzorgd worden.

Games op verschillende niveau's

Bij elke game kan je bij het startscherm je eigen moeilijkheidsgraad instellen. Bij het spel Rekenkoning Multiplayer kan je sommen doen via de X-Wall voor groep 3 tot en met groep 8. Is het te moeilijk? Dan schakel je een niveau terug. Voor iedereen kan je rekenen op niveau geven!

Veel plezier met bewegend leren

Rekensommen oplossen op de muur of het juiste land raken? De interactieve speelmuur zorgt ervoor dat kinderen bewegend leren op een leuke en vernieuwende manier. De X-Wall combineert gamen met bewegen.

Een unieke
gamechanger
voor elke branche!

Wil jij een X-Wall huren/kopen?

Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de X-Wall? Wij denken graag met u mee!

De voordelen van
spelenderwijs leren

De Interactive X-Wall is een interactieve spelmuur. Op de muur worden diverse games geprojecteerd die reageren op contact met de muur. Door middel van contact met handen ballen of andere voorwerpen kunnen de games gespeeld worden. De interactieve muur stimuleert beweging door middel van gamification. Daarom is de muur zeer geschikt voor het onderwijs, leisurecentra, fitnesscentra, speelparadijzen en in de gezondheidszorg.

Elke balsport is mogelijk op de X-Wall. Je kunt de spellen op je eigen manier spelen. Zo kan je bijvoorbeeld de game “Tennis Skill” ook met een voetbal of handbal spelen. De X-Wall registreert tot wel 10 aanrakingen tegelijk. Er zou dus wel met 10 spelers tegelijk gespeeld kunnen worden. De educatieve en sportgames worden echter opgedeeld in teams van max 4 spelers. Dit i.v.m. de grootte van de muur en de speelvlakken. Door de spelvorm aan te passen en het in estafettevorm te spelen kan je er met 16 kinderen tegelijk op spelen. 

De software maakt ons onderscheidend ten opzichte van onze concurrentie. Onze games zijn in het Nederlands. Wij maken alle games zelf en kunnen hierdoor ook alle games zelf aanpassen. Zo kan elke game of zelfs het gehele portaal en dashboard gepersonaliseerd worden.

De minimale grootte van de ruimte is afhankelijk van de versie X-Wall. De minimale afstand van de X-Wall tot aan de muur is 1 meter. De beamer komt dan op een hoogte van 2,3 meter te hangen. Er is veel mogelijk en wij denken graag met je mee aan oplossingen om de X-Wall te integreren in jouw ruimte. Neem contact met ons op, we helpen je graag. 

De X-Wall is verkrijgbaar in vier verschillende versies. De X-Wall Basic, X-Wall Ultra Short Throw, X-Wall Short Throw en de X-Wall Mobile. Het verschil tussen de diverse soorten is de afstand van de beamer t.o.v. de muur en de projectie grootte. De X-Wall mobile is zoals de naam het zegt een mobiele versie. Klik hier voor de actuele prijzen van de verschillende soorten X-Walls. 

Vraag een demo aan
en ervaar het zelf

De mogelijkheden zijn eindeloos…

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de X-Wall? Dan kunt u een gratis online demonstratie aanvragen. Het is ook mogelijk om een demonstratie op locatie te verzorgen.