Unieke fanengagement
met de X-Wall

Activeer fans tijdens wedstrijden, evenementen, open dagen en schoolactiviteiten met de Interactive X-Wall. De innovatieve en interactieve oplossing, zowel in het stadion als op events. De X-Wall staat inmiddels al bij 4 betaalde voetbalclub organisaties in Nederland en België.

 Vraag een online demonstratie aan en ontdek op welke manier de X-Wall bij jouw club past. 

De Interactive x-wall bij jouw Club

De X-Wall is een innovatieve en interactieve manier om bezoekers tijdens thuiswedstrijden te betrekken en te entertainen. De X-Wall werkt door middel van een projectie op de muur waarmee diverse educatieve, fun en sportgames kunnen worden gespeeld. Elke interactieve muur die bij in het stadion wordt geplaatst daarvan zullen 9 games gepersonaliseerd worden! Schieten dus op de keeper van jouw teamof memory spelen met de spelers. Het bijwonen van een wedstrijd wordt nog leuker en interactiever voor supporters.

Naast dat de muur ingezet kan worden bij thuiswedstrijden, is het ook een perfecte toevoeging voor evenementen, opendagen en schoolactiviteiten bij het stadion. Met de X-Wall kan je namelijjk het merk en boodschap van de club op een creatieve manier overbrengen aan supporters en bezoekers. 

Next level FANBELEVING MET DE X-WALL

Ontdek hoe de Interactive X-Wall beweging en de interactie met de fans stimuleert. Met actief leren en interactieve oefeningen bevordert de X-Wall een actieve en gezonde levensstijl. Bekijk de video's en ervaar de kracht van beweging!

SC Heerenveen

SC Heerenveen

Ook in het Abe Lenstra Stadion staat de X-Wall. Rekenen, taal of een penalty schieten op Andries Noppert. Met in totaal 9 gepersonaliseerde games wordt  de X-Wall ingezet bij elke thuiswedstrijd, kinderfeestjes en bedrijfsevenementen.

Aantal spelers:
1 t/m 4 spelers

Leeftijd: 6+

Soccer skills Feyenoord

Feyenoord

Bij Feyenoord is er  een X-Wall in de Kuip geplaatst in samenwerking met de Kracht van Feyenoord. Naast dat de X-Wall bij thuiswedstrijden wordt ingezet hebben ze een uitgebreide scholenprogramma. De X-Wall is onderdeel met de vele educatieve games.
 spelers: 1 t/m 2 spelers

Leeftijd: 6+

Club Brugge

Club Brugge

Ook in het Jan Breydelstadion in Brugge is onze X-Wall geplaatst. Ook voor Club Brugge zijn de games gepersonaliseerd. De muur wordt ingezet tijdens de wedstrijden, bedrijfsevenementen en voor een scholenprogramma voor sociaal maatschappelijke projecten.

Aantal spelers:
1 t/m 2 spelers

Leeftijd: 6+

Maatschappelijke toegevoegde waarde

De X-Wall daagt jong en oud uit om in beweging te komen. Bewegend leren met de X-Wall stimuleert het welzijn en verbetert de gezondheid van kinderen. De games sluiten volledig aan op de leerlijnen van het PO. Zo heeft Feyenoord een gezondheidscampagne ontwikkeld speciaal gericht op basisscholen.

Games in eigen huisstijl

De X-Wall beschikt over ruim 60 games, deze zijn volledig om te toveren naar de huisstijl van de club. Ook kan de X-Wall omgeving volledig worden omgetoverd. De spelers, speelsters, trainer, mascotte en het stadion kunnen hierin worden verwerkt. Op deze manier worden de fans geïnspireerd door zijn of haar rolmodel.

Multifunctioneel inzetbaar

De X-Wall kan breed worden ingezet binnen de organisatie, denk hierbij aan de inzet van de educatieve games voor de maatschappelijke projecten wat bewegend leren stimuleert. Sportgames bij open dagen, rondleidingen, wedstrijddagen, kinderfeestjes of het binden van de leden van de Kidsclub. Daarnaast kan de X-Wall worden ingezet voor andere doeleinden zoals congressen of een business event.

Relevante data inzichten

De X-Wall trackt relevante inzichten, waaronder de meest gespeelde games. Dit biedt relevante inzichten in het gedrag en de voorkeuren van de fans. Dit kan worden gebruikt voor het optimaliseren van de marketingstrategieën.

Unieke content, branding én sponsormogelijkheden

De X-Wall zorgt voor een unieke fanbeleving en content voor de social media kanalen van de club. Tevens stimuleert het de interactie tussen de fans en de spelers.

Ajax
Winterfestival

Hoe werkt de X-Wall voor scholen?

Hoe werkt de X-Wall voor scholen?

ook beschikbaar voor verHuur

De Interactive X-Wall is niet alleen beschikbaar voor aankoop maar is ook te huur voor evenementen en speciale gelegenheden! Of het een bedrijfsfeest, een sportevenement of een festival is, de Interactive X-Wall is de perfecte manier om je gasten te betrekken en te vermaken.

“De kinderen waren niet weg te slaan bij de X-Wall!”

Plan nu een
adviesgesprek

Geïnteresseerd in de X-Wall of wil je meer informatie ontvangen? Vul dan het formulier in, we helpen je graag verder.