Interactive X-Wall bij Betaalde voetbal organisaties

Activeer supporters tijdens thuiswedstrijden, evenementen, open dagen en schoolactiviteiten met de Interactive sportmuur X-Wall. 

De Interactive x-wall bij jouw Club

De X-Wall is een innovatieve en interactieve manier om bezoekers tijdens thuiswedstrijden te betrekken en te entertainen. De X-Wall werkt door middel van een projectie op de muur waarmee diverse educatieve, fun en sportgames kunnen worden gespeeld. Het bijwonen van een wedstrijd wordt nog leuker en interactiever voor supporters.

Naast dat de muur ingezet kan worden bij thuiswedstrijden, is het ook een perfecte toevoeging voor evenementen, opendagen en schoolactiviteiten bij het stadion. Met de X-Wall kan je namelijjk het merk en boodschap van de club op een creatieve manier overbrengen aan supporters en bezoekers. De muur is gepersonaliseerd met clubkleuren en gepersonaliseerde games, waardoor de beleving extra wordt versterkt.

Sport GAMES

Tennis challenge

Raak zoveel mogelijk targets binnen 60 seconden. Een leuke game om te leren mikken met tennis. Na afloop verschijnt de score, het aantal geraakte schoten en je krijgt punten voor je snelheid. Ga jij voor een nieuwe highscore? Ook te spelen met een voetbal.

Aantal spelers: 1 t/m 2 spelers

Leeftijd: 6+

Soccer skills Feyenoord

FIFA spelen in het echt? Dat kan met onze eigen Soccer Skill Game. Bij Feyenoord is de game gepersonaliseerd. Terwijl bezoekers penalty’s schieten op de muur probeert de keeper, Justin Bijlow, de ballen tegen te houden. 

 spelers: 1 t/m 2 spelers

Leeftijd: 6+

Soccer darts KNVB

Soccer Darts is één van de populairste spellen. Het spel is ook te bespelen met een handbal of tennisbal. Soccer Darts kan ook gespeeld worden met een rekenmodule. Hierbij moet het juiste antwoord geschoten worden.  

Aantal spelers: 1 t/m 2 spelers

Leeftijd: 6+

ook beschikbaar voor verHuur

De Interactive X-Wall is niet alleen beschikbaar voor aankoop maar is ook te huur voor evenementen en speciale gelegenheden! Of het een bedrijfsfeest, een sportevenement of een festival is, de Interactive X-Wall is de perfecte manier om je gasten te betrekken en te vermaken.

“De kinderen waren niet weg te slaan bij de X-Wall!”

Plan nu een
adviesgesprek

Geïnteresseerd in de X-Wall of wil je meer informatie ontvangen? Vul dan het formulier in, we helpen je graag verder.

Geverifieerd door MonsterInsights