Vakantiepark Capfun IJsselstrand

Capfun IJsselstrand is een vakantiepark in Doesburg, onderdeel van de grote vakantieparken keten Capfun. Op het vakantiepark kan je terecht voor een leuke vakantie op kampeerplaatsen of een luxe accommodatie. Capfun IJsselstrand is voorzien van een groot waterpark met een zwembad, glijbaan en een peuterbad. Naast het waterpark is er ook een grote indoor speeltuin. Op deze mooie locatie hebben wij de X-Wall mogen plaatsen. 

Interactieve muur in Capfun thema

Wij zijn trots dat we een X-Wall hebben mogen plaatsen op de mooie locatie van Capfun IJsselstrand. En wat is het een magische transformatie geworden. 

De uitdaging: Creëer een dynamische en boeiende attractie die aansluit bij het magische en sprookjesachtige thema van Capfun. Onze oplossing: een op Maat gemaakte interactieve muur, volledig gethematiseerd naar Capfun's kleurrijke en fantasierijke wereld. Het resultaat is niet alleen een visueel aantrekkelijke muur maar ook één die de beleving van gasten extra uniek maakt.

Een focus op Familiewaarden

Capfun staat bekend om zijn gezinsvriendelijke omgeving, en onze interactieve muur versterkt deze waarde. Het moedigt gezinnen aan om samen te werken, bevordert gezonde competitie en levert een bijdrage aan de algehele gmeenschapszin die Capfun hoog in het vaandel draagt.

Chris van der veen Parkmanager

“Wij hebben de X-Wall omdat het een enorme trekpleister is voor jong en oud. Wij merken sinds dat wij hem geïnstalleerd hebben dat hij continu bespeeld wordt”

Wil je ook een
X-Wall
op jouw park?

Ben jij geïnteresseerd in de aanschaf van een Interactive X-Wall en benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw vakantiepark? Vraag dan nu een online demonstratie aan.

Geverifieerd door MonsterInsights