Online demonstratie
campings en vakantieparken

De interactieve speelmuur X-Wall is een ware eyecatcher voor elke camping en vakantiepark. Door de grote variatie aan games is de muur voor iedereen! Met de interactieve speelmuur is het mogelijk om een complete speelmuur te krijgen in de huisstijl van uw vakantiepark. Denk hierbij aan het verwerken van de animatiefiguren in de games. Hiermee creëren wij een ultieme en herkenbare beleving op uw vakantiepark!

 

Vernieuwend Speeltoestel op uw vakantiepark!

Op zoek naar een vernieuwend speeltoestel? Probeer dan de X-Wall op uw vakantiepark of camping!

De interactieve speelmuur X-Wall staat inmiddels een half jaar op Landal Greenparks Hoog Vaals. Kinderen zijn niet weg te slaan bij de muur. De games zijn omgetoverd in het NXT Level huisstijl met de kleuren oranje en zwart.

De X-Wall kan ook op uw park een unieke activiteit worden. Het is een ware eyecatcher voor jong en oud. Veel gasten maken video's en foto's van de X-Wall en publiceren de highscores op social media. Het uitgebreide gameaanbod zorgt ervoor dat de X-Wall leuk is voor iedereen! Elk jaar worden er spellen ontwikkeld en deze komen op elke X-Wall. Hierdoor raak je nooit uitgespeeld op de interactieve muur.

 

Meer weten over de mogelijkheden? Wij ontwikkelen graag een demonstratiegame met uw logo zodat u uw eigen spel kunt testen op de X-Wall!

 

“De X-Wall is het populairste speeltoestel en wordt gebruikt door jong en oud!”

Anique van Breen, Landal GreenParks

Unieke beleving voor uw gasten

Plezier is een belangrijk onderdeel van de X-Wall. Met plezier verhoogt u de klantbeleving met de vele mogelijkheden die de interactieve speelmuur heeft. Kinderen zullen hele dagen willen sporten en spelen met de X-Wall!

 

Eyecatcher in uw huisstijl verschillende niveaus

Elke X-Wall die geplaatst wordt zal uniek zijn door de meegeleverde software. De interface en de games zullen op maat gemaakt worden met de huisstijl van uw vakantiepark. U kunt er tevens voor kiezen om het zwarte frame van de X-Wall te bestellen in uw kleur.

 

De interactieve muur blijft altijd utidagend

De X-Wall beschikt op dit moment over 60 games en elk jaar wordt dit aantal uitgebreid. Elke game is ook eenvoudig aanpasbaar. Kinderen die uw vakantiepark bezoeken zullen uitgedaagd blijven door de leuke en vernieuwende games van de X-Wall.

FUN GAMES

Duck Shooter

Het populaire spel Duck Hunt in een nieuw jasje. Vroeger werd dit spel gespeeld op de Supernintendo met een pistool, maar met de X-Wall moet je dit keer de eendjes raken met een bal. Leuke varianten voor deze game zijn flesjes schieten of zelfs hoofden schieten.

 

Aantal spelers     1 t/m 10 spelers
Leeftijd                 6+

Vier op een rij

Het bekende 4 op een rij is nu ook te spelen op de interactieve muur X-Wall! Rood speelt tegen blauw en de bedoeling is om als eerste 4 op een rij te krijgen. Naast het mikken is het denken erg belangrijk in deze game.


Aantal spelers 1 t/m 10 spelers
Leeftijd 6+

Soccer Skill Game

Fifa spelen in het echt? Dat kan met onze eigen Skill game op het spel. Het ontwerp is nu gemaakt voor voetbal, maar deze is eenvoudig om te toveren naar een handbal of tennisvariant!

 

Aantal spelers 1 t/m 10 spelers
Leeftijd 8+

De X-Wall is voor iedereen geschikt, jong en oud! Met de vele mogelijkheden met de games is de interactieve muur uitdagend voor iedereen.

Dit is afhankelijk van de ruimte. Wij denken graag met u mee naar de mogelijkheden!

Klik hier om meer te lezen over de kosten van de X-Wall

Dit is afhankelijk van de grootte van de X-Wall. Door het spelvorm aan te passen en het met een estafette te spelen kan je er met 10 kinderen tegelijk op spelen.

Elke balsport is mogelijk op de X-Wall. Je kunt de spellen op je eigen manier spelen. Zo kan je de tennis skill game ook met een voetbal spelen of aantikken met je handen.

Contact
formulier

DSC09239-Edit
DSC01885
Geverifieerd door MonsterInsights