Basisschool
de Schakel in Apeldoorn

Sinds september 2022 heeft KBS de Schakel in Apeldoorn een spannende toevoeging aan hun onderwijsmethode, namelijk de X-Wall. De X-Wall integreerd naadloos bewegen en leren met elkaar, en enthousiasmeert leerlingen om op een actieve manier te leren.

Bewegend Leren met de X-Wall

Bij KBS de Schakel zochten ze naar een manier om het onderwijs leuker, interactiever en dynamischer te maken. De oplossing moest zowel educatief waardevol zijn als fysieke activiteit bevorderen. De oplossing was de XWall. De interactieve muur is een tool die helpt bij het oefenen van vaardigheden zoals klokkijken, Engels, Rekenen, Taal, Spelling en draagt bij aan het verbeteren van geheugen en hersenactiviteit. Een verscheidenheid aan spellen die zowel educatief als vermakelijk zijn.

Matthijs van Lith Leerkracht

“De X-Wall is waardevol voor mij zodat ik meer variatie in mijn lessen kan krijgen en zodat ik ook uit mijn lokaal kan maar nog steeds bezig ben met het leerdoel.”

Wil je ook een
X-Wall
op jouw school?

Ben jij geïnteresseerd in de aanschaf van een Interactive X-Wall en benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw school? Vraag dan nu een online demonstratie aan.

Geverifieerd door MonsterInsights