Plezier door jong en oud met de interactieve muur bij Landal Greenparks


Bij Landal Greenparks zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe en leuke activiteiten en faciliteiten waar wij onze gasten mee kunnen vermaken. Onze afdeling was op zoek naar een leuke nieuwe en uitdagende activiteit voor kinderen van 8 tot 10 jaar toen zij bij de XWalll uit kwamen. Een interactieve muur, boordevol spelletjes welke bij ons in de activiteitenruimte is geplaatst. De XWall is inmiddels dan ook een veel gebruikte eyecatcher in onze speelruimte.


Een standalone
attractie die veel bezoekers trekt

Deze interactieve muur is makkelijk te bedienen en erg intuïtief in gebruik, hierdoor kunnen de kinderen gemakkelijk alles zelf vinden en opstarten. De XWall biedt een leuke diversiteit aan games waarbij interactieve en educatieve spellen elkaar afwisselen. De games vallen hier erg in de smaak bij onze gasten, zowel jong en oud. We vinden dan ook met enige regelmaat
ouders in de activiteitenruimte die samen met hun kinderen volledig opgaan in de spelletjes. Met positieve feedback en lovende reacties tot gevolg.

De plaatsing van de interactieve speelmuur verliep zeer soepel en ook over het onderhoud hebben wij eigenlijk niets aan te merken. Er is een grote diversiteit aan spelletjes beschikbaar die om de zo veel tijd in een nieuw jasje gestoken en geüpdatet worden, op die manier worden ze ook niet oud en blijft alles goed werken.

“We hadden de X-Wall voornamelijk aangeschaft voor kinderen vanaf 8 a 10 jaar, maar vaak worden de ouders hier ook bij de spelletjes betrokken!”

Anique van Breen Landal Greenparks

Uitstekende service door Interactieve X-Wall

De snelheid waarmee geschakeld wordt en hoe snel dingen opgelost worden is voor ons dan ook heel prettig. Wanneer er een storing is hoeven wij enkel even te bellen en het wordt vrijwel direct opgepakt. Als we er telefonisch niet uit komen kunnen medewerkers van XWall
op afstand inloggen om het probleem te verhelpen, dit gebeurt vaak dezelfde dag nog. Inmiddels staat de muur al een tijdje in onze activiteitenruimte en zijn wij erg enthousiast over dit product en vooral de geweldige service. Niets meer dan lof!

Vraag een demo aan
en ervaar het zelf

De mogelijkheden zijn eindeloos…

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de X-Wall? Dan kunt u een gratis online demonstratie aanvragen. Het is ook mogelijk om een demonstratie op locatie te verzorgen.