Vakantiepark
Landal Land Van Bartje

Landal GreenParks Het Land van Bartje, in het prachtige Drenthe, staat bekend om zijn gastvrijheid en uitstekende faciliteiten die garant staan voor een onvergetelijke vakantiebeleving. Tussen de uitgestrekte bossen gezellige dorpjes biedt Het Land van Bartje een diversiteit aan accommodaties, van gezellige kampeerplaatsen tot luxe vakantiehuizen. Sinds de zomer van 2023 heeft Het Land van Bartje de interactieve muur X-Wall toegevoegd aan zijn park.  

Interactieve muur in Capfun thema

In de speelhoek naast het restaurant van Het Land van Bartje staat nu iets heel bijzonders, namelijk onze interactieve muur X-Wall. De hele ruimte heeft een make-over gehad en de X-Wall trekt meteen de aandacht. Deze wordt namelijk de hele dag gebruikt. Speciaal voor Het Land van Bartje hebben we het spel “Whack a Mole” veranderd in “Whack a Bolo”. Bezoekers kunnen nu een leuk potje “molletje tik” spelen met Bolo, de geliefde mascotte van het park. Het maakt de ervaring voor gasten net dat beetje specialer en zorgt voor een hoop plezier.

Extra omzet in het Restaurant

De X-Wall is geïnstalleerd naast het restaurant en een echte hit bij de kinderen. Ze kunnen er niet weg van blijven! De interactieve muur houdt de kids bezig terwijl de ouders ontspannen en genieten van hun maaltijd. Het resultaat? Gezinnen blijven langer zitten, bestellen vaak nog wat extra's en dat zie je terug in de omzet.

Tweedelige Inzet

De speelruimte is dag en nacht toegankelijk. Dit is mogelijk doordat de X-Wall zelfstandig te gebruiken is zodat kinderen op elk gewenst moment kunnen spelen. De X-Wall wordt door Het Land van Bartje tweedelig ingezet. Onbemand en bemand. Onder leiding van een begeleider worden er speciale speelmomenten georganiseerd waarbij gasten kunnen deelnemen aan toernooien en challenges.

Sander Steffen Manager fun & entertainment

“Onze gasten zijn dol op de X-Wall! Of ze nu een snelle game spelen of een competitie aangaan met andere families – het zorgt altijd voor plezier en lachende gezichten!”

Wil je ook een
X-Wall
op jouw park?

Ben jij geïnteresseerd in de aanschaf van een Interactive X-Wall en benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw vakantiepark? Vraag dan nu een online demonstratie aan.

Geverifieerd door MonsterInsights