Basisschool
De Regenboog in Nootdorp

Basisschool OBS de Regenboog in het levendige Nootdorp staat bekend om zijn innovatieve aanpak en toewijding aan een stimulerende leeromgeving. In mei 2023 hebben wij de interactieve muur X-Wall geïnstalleerd in het speellokaal van hun school. Hiermee heeft OBS de Regenboog een innovatieve stap gezet in het aanbieden van bewegend onderwijs. 

Bewegend Leren met de X-Wall

Beweging en gezondheid is een belangrijk aspect bij OBS de Regenboog. Actieve kinderen leren namelijk beter. Gezonde geest en een gezond lichaam gaan hand in hand samen. Innovatie staat centraal bij de Regenboog. Met de integratie van de X-Wall in hun onderwijsprogramma neemt de school een sprong vooruit in “bewegend leren”. De X-Wall is meer dan alleen een interactieve muur. Het is een springplank naar een dynamische leerervaring waarbij kinderen spelenderwijs hun cognitieve vaardigheden ontwikkelen terwijl ze fysiek actief zijn.

Patrick Kort-Spoelman Directeur

“We hebben gekozen voor de X-Wall omdat we innovatief willen zijn, het is heel toekomstgericht want alle scholen werken nu met 21e-eeuwse vaardigheden. Met de X-Wall komen communiceren, samenwerken en natuurlijk digitale vaardigheden terug”

Wil je ook een
X-Wall
op jouw school?

Ben jij geïnteresseerd in de aanschaf van een Interactive X-Wall en benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw school? Vraag dan nu een online demonstratie aan.

Geverifieerd door MonsterInsights