Skip to content

Interactieve sportmuur X-Wall

Heeft u een actieve voetbalclub met vele leuke activiteiten en evenementen? Dan zijn wij naar u op zoek! De interactieve sportmuur X-Wall beschikt over vele leuke fungames die wij kunnen omtoveren met uw logo en de logo’s van de sponsoren. Samen met uw club kunnen wij leuke en vernieuwende voetbalchallenges ontwikkelen.

Wij zijn op zoek naar één voetbalstadion waar de X-Wall voor vast geplaatst kan worden in volledig de huisstijl van de voetbalclub.

Meer weten over de mogelijkheden? Wij ontwikkelen graag een demonstratiegame met uw logo zodat u uw eigen spel kunt testen op de X-Wall!

Interface en games met uw logo

Wij zullen een gebruiksvriendelijke interface programmeren met hierin uw huisstijl. Eenvoudig kunnen uw gasten de games hiermee bedienen. In samenwerking met de pilotlocatie zullen wij drie games op maat maken.

Ideeën voor nieuwe games

Elk jaar worden er minimaal 15 games ontwikkeld en deze worden op afstand doorgevoerd op de X-Wall. Samen met u als pilotlocatie zullen we nieuwe games gaan verzinnen en ontwikkelen. Kinderen die uw voetbalclub bezoeken zullen uitgedaagd blijven door de leuke en vernieuwende games van de X-Wall.

Gemakkelijk te gebruiken

Voor de gebruiker is het één druk op de knop om de X-Wall op te starten. Kinderen herkennen de X-Wall als één grote tablet waar je tegenaan kan schieten. Zij snappen de spellen en werking gelijk van de interactieve speelmuur!

Wilt u net zoals Heracles een eigen game met uw logo verwerkt in de game? In samenwerking met het marketingteam van Heracles is er een compleet nieuwe game verwerkt. In het stadion kunt u nu de Fifa Skill games in het echt spelen!

Hoe werkt de X-Wall?

Met een krachtige beamer wordt het scherm in HD resolutie geprojecteerd. De beamer zit gemonteerd in een beschermbox en wordt gemonteerd in het plafond.

Pilotlocatie X-Wall in uw stadion

De ruimte waar de X-Wall geplaatst zal worden dient te voldoen aan de volgende eisen.

– Minimale ruimte 8 x 5 x 3 meter (l x b x h)
– Licht verduisterde ruimte en geen directe zonlicht op de muur.
– Witte muur van 5 meter breed. (hierin kunnen wij u helpen)
– Plafond waar we de X-Wall box aan kunnen bevestigen.

Wat krijgt u bij de pilot?

– Voetbaldoel met hierin de hardware verwerkt die de touch detecteert.
– X-Wall Box voorzien computer,  krachtige beamer en een versterker.
– Twee geluidsboxen.
– Eigen interface waar de games gekozen kunnen worden.
– Drie op maat gemaakte games.
– 15 interactieve games.

Pilotprijs €8500,-

Vragen over de X-Wall?
Een X-Wall demonstratie aanvragen?
Meer informatie over de prijzen?
Vragen over de applicaties?

Wij helpen u graag met al uw vragen!

Stel hier uw vraag