Skip to content

Interactieve sportmuur in uw huisstijl!

De interactieve speelmuur X-Wall blijft een grote trekker voor kinderen. Door de grote variatie aan games is de muur voor iedereen! Met de interactieve speelmuur is het mogelijk om een complete speelmuur te krijgen in de huisstijl van uw gemeente of sportbedrijf. Met de interactieve sportmuur X-Wall vinden kinderen Rekenen, topografie, Nederlands en geschiedenis leuk en uitdagend om te doen. De interactieve X-Wall zorgt voor een futuristische gymles en combineert gamen met bewegen.

Meer weten over de mogelijkheden? Wij ontwikkelen graag een demonstratiegame met uw logo zodat u uw eigen spel kunt testen op de X-Wall!

Hoe werkt de X-Wall?

Met een krachtige beamer wordt het scherm in HD resolutie geprojecteerd. De beamer zit gemonteerd in een beschermbox en wordt gemonteerd in het plafond.

Gepersonaliseerde games

Wilt u net zoals Heracles een eigen game met uw logo verwerkt in de game? In samenwerking met het marketingteam van Heracles is er een compleet nieuwe game verwerkt. In het stadion kunt u nu de Fifa Skill games in het echt spelen!

Interactieve gymlessen!

Met de interactieve speelmuur X-Wall kunnen kinderen op een vernieuwende en interactieve manier gymmen! Hiermee krijg je elk kind in beweging.

Spelenderwijs leren!

Rekensommen oplossen zijn nog nooit zo leuk geweest door de interactieve X-Wall. De games kunnen gemaakt worden voor verschillende leeftijdsgroepen zodat het voor iedereen uitdagend is!

X-Wall huren of kopen?

Op zoek naar een innovatieve en interactieve gymzaal in uw gemeente?

Play Video

Unieke attractie

Elke X-Wall die geplaatst wordt zal uniek zijn! De software wordt op maat gemaakt met logo’s en huisstijl van uw organisatie!

Vernieuwing

Elk jaar zullen er minimaal 15 games ontwikkeld worden en deze zullen op elke X-Wall geinstalleerd worden. Hierdoor blijft de X-Wall uitdagend en leuk voor iedereen!

Bewegend leren

Met de interactieve sport- en speelmuur X-Wall bewegend leren! Er komt een aparte module met een compleet aanbod aan spellen met onder andere rekensommen en taal.

Vragen over de X-Wall?
Een X-Wall demonstratie aanvragen?
Meer informatie over de prijzen?
Vragen over de applicaties?

Wij helpen u graag met al uw vragen!

Stel hier uw vraag