De X-Wall
Vind je overal!

Door heel Nederland en België staan ruim 30 X-Walls. Een vakantiepark, stadion, basisschool, sporthal en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Hieronder laten we enkele plekken zien met een eigen X-Wall.

SC Heerenveen

Sinds juli 2022 beschikt nu ook SC Heerenveen over een X-Wall in het stadion. Deze werd voor de eerste keer ingezet tijdens de open dag van de club. Bij elke thuiswedstrijd, kinderfeestjes en andere activiteiten van Heerenveen wordt de muur ingezet. Net zoals bij Feyenoord zijn de games gepersonaliseerd.

Feyenoord de Kuip

Sinds mei 2022 is de eerste X-Wall geplaatst in een voetbalstadion. Feyenoord kreeg de primeur en plaatste de X-Wall in ‘De Kracht van Feyenoord’. Dit maatschappelijke project gaat over de kracht van sport en organiseert bijvoorbeeld educatieve en sportieve dagen voor basisscholen.

's Sheeren Loo Apeldoorn

‘s Heeren Loo in Apeldoorn is de eerste zorginstelling die de X-Wall gebruikt voor gehandicaptenzorg. In de gymzaal van het woon-zorgpark gebruikt het beweegteam de X-Wall om cliënten op een leuke manier te laten bewegen. Samen met het beweegteam ontwikkelen we games speciaal voor hun cliënten.

Landal Greenparks Vaals

Sinds juni 2021 beschikt ook landal Greenparks over een X-Wall in Hoog Vaals. Alle games zijn omgetoverd in NXT LVL stijl van Landal Greenparks en is het logo hierin ook verwerkt. De gasten van het park kunnen vrij spelen op de X-Wall en er is zelfs geen begeleider voor nodig.

Landal Greenparks Vaals

Sinds juni 2021 beschikt ook landal Greenparks over een X-Wall in Hoog Vaals. Alle games zijn omgetoverd in NXT LVL stijl van Landal Greenparks en is het logo hierin ook verwerkt. De gasten van het park kunnen vrij spelen op de X-Wall en er is zelfs geen begeleider voor nodig.

Pluryn Voorst

Na een succesvolle demonstratie wist het beweegteam van Pluryn dat ze een X-Wall op hun locatie moesten hebben! De Beele behandelcentrum voor jongeren met een licht verstandelijke beperking (LVB). Samen met deze jongeren zijn er een aantal nieuwe games bedacht en ontwikkeld. Denk hierbij aan een quizgame en boxing pro.

Sportivate Amersfoort

In de toffe playground van Sportivate is ook een X-Wall geplaatst. Scholen komen op bezoek voor een gezonde speeldag en ook voor bedrijven is deze locatie een aanrader voor bijeenkomsten.

Sporthal Selwerd Groningen

Via Sport050 in Groningen is er een X-Wall geplaatst in de gymzaal, met financiële hulp vanuit het lokaal sportakkoord. Elke dag gebruiken de gymdocenten X-Wall in een drie vakken systeem.

OBS 't Kompas Groningen

Na basisschool De Zwaluw in Markelo is ook OBS ’t Kompas in Groningen uitgebreid met een X-Wall. Samen met de school ontwikkelen we nieuwe games. ’t Kompas gebruikt de X-Wall voor de gehele school. Uiteraard tijdens de gymles, maar ook voor MRT lessen als kids extra aandacht nodig hebben.

Camping de Vogel

Bij Camping de Vogel is onze eerst ultrashort throw opstelling geplaatst. Met deze X-Wall beamer kun je van dichtbij het beeld projecteren waardoor je weinig last hebt van schaduw. Ook zijn er vier games omgetoverd in de stijl van Paco, de mascotte van de camping.

Trampolinehal Pottelberg

Onze eerste klant in België en ook de eerste trampolinehal die een X-Wall heeft geplaatst is Jump Pottelberg. De kinderen kunnen vrij op de X-Wall spelen als ze even niks te doen hebben in de trampolinehal. Dit is één van de meest bespeelde X-Walls.

OBS de zwaluw

De eerste X-Wall op een basisschool vind je in Markelo. Openbare basisschool de Zwaluw ging de uitdaging aan en samen met leraren en leerlingen ontwikkelden we games voor het basisonderwijs. Bij OBS de Zwaluw leren de kinderen op een actieve manier rekenen, taal en klok kijken met de X-Wall De school heeft een compleet rooster gemaakt voor alle kinderen van de basisschool. In groepen van 8 kinderen kunnen ze tijdens de les 20 minuten vrij spelen en leren op de X-Wall.

Camping Zonneweelde

Camping Zonneweelde was de eerste camping met de X-Wall. Deze is geplaatst in een speeltuingedeelte van de camping bij de entree. Ook zijn er diverse spellen aangepast op het thema van de camping.

Sporthal Jachtlust Twello

In de gemeente Voorst is de X-Wall geplaatst in Sporthal de Jachtlust in Twello. De gymdocenten gebruiken de X-Wall voor gymlessen en met de vele educatieve games kunnen ze bewegend leren met de kinderen.

Vraag een demo aan
en ervaar het zelf

De mogelijkheden zijn eindeloos…

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de X-Wall? Dan kunt u een gratis online demonstratie aanvragen. Het is ook mogelijk om een demonstratie op locatie te verzorgen.