Esports in het echt met de interactieve muur

De eerste twee interactieve voetbalmuren zijn geplaatst bij Feyenoord en bij SC Heerenveen in het stadion. Voor thuiswedstrijden, open dagen, maatschappelijke activiteiten met scholen en andere evenementen wordt de muur ingezet. De X-Wall is volledig omgetoverd in de huisstijl van de clubs voor een ultieme klantbeleving.

Met de X-Wall kan er bijvoorbeeld de Soccer Skill Challenge gespeeld worden met de keeper van de club. Hierdoor krijg je een ervaring alsof je op bijvoorbeeld Justin Bijlow aan het schieten bent!

Een sportieve eyecatcher
in uw stadion

Met de X-Wall heb je gegarandeerd een sportieve attractie om uw supporters te vermaken. Met de vele mogelijkheden van games kan de X-Wall voor verschillende doeleinden ingezet worden. Denk aan een leuke wedstrijd tijdens de open dag met Soccerdarts of sportieve rekenles voor basisscholen met Rekenkoning Multiplayer.

“De X-Wall wordt in ons park elke dag gebruikt door jong en oud. Kinderen zijn niet weg te slaan!”

Een Unieke attractie met de X-Wall

Elke X-Wall die geplaatst wordt zal uniek zijn door de meegeleverde software. De interface en de games zullen op maat gemaakt worden met de huisstijl van uw indoor speeltuin. U kunt er tevens voor kiezen om het zwarte frame van de X-Wall te bestellen in uw kleur.

De X-Wall blijft altijd uitdagend

Elk jaar worden er minimaal 10 games ontwikkeld en deze worden op afstand doorgevoerd op de X-Wall. Kinderen die uw organisatie bezoeken zullen uitgedaagd blijven door de leuke en vernieuwende games van de X-Wall.

Gemakkelijk in gebruik

Voor de beheerder is het één druk op de knop om de X-Wall op te starten. Kinderen herkennen de X-Wall als één grote tablet waar je tegenaan kan schieten. De interface is zo ontwikkeld dat er ook geen constante begeleiding bij hoeft te staan. De kinderen snappen de spellen en werking gelijk van de interactieve speelmuur!

Interactief leersysteem

De interactieve muur X-Wall is een uniek interactief leersysteem. Bij de ontwikkeling van de games is er gekeken naar de leerlijnen en wordt dit verwerkt in de huidige games. Via deze weg kunnen kinderen de kennis wat ze leren in de klas inzetten op de X-Wall.

Bekend met de financierings- mogelijkheden?

Graag denken wij met u mee voor mogelijke financieringen om een X-Wall te plaatsen bij u op school of in uw gymlokaal.

Hoe werkt de X-Wall voor scholen?

Met een krachtige beamer wordt het scherm in HD resolutie geprojecteerd. De beamer zit gemonteerd in een beschermbox en wordt gemonteerd in het plafond.

Populaire games GAMES

Soccer Darts

Soccer Darts is één van de populairste spellen. Het spel is ook te bespelen met een handbal of voetbal. Bij Soccer Darts zit een rekenmodule en als je het antwoord van de som raakt krijg je 25 bonuspunten. Bewegend leren is nog nooit zo leuk geweest! Wie is de nieuwe Michael van Gerwen?

Aantal spelers     1 t/m 10 spelers
Leeftijd                 6+

Fast Timers

Het bekende Whack a mole kent iedereen van de kermis. Het spel is nu ook te spelen op de X-Wall in een multiplayervariant. Het spel zou je met de handen kunnen spelen, met een bal of met een knotshockeystick zodat het echt lijkt alsof je de mollen met een hamer slaat.

Aantal spelers 1 t/m 10 spelers
Leeftijd 6+

Ffia Skill Game

Fifa spelen in het echt? Dat kan met onze eigen Skill game op het spel. Het ontwerp is nu gemaakt voor voetbal, maar deze is eenvoudig om te toveren naar een handbal of tennisvariant!

 

 

 

Aantal spelers 1 t/m 10 spelers
Leeftijd 8+

Een unieke
gamechanger
voor het onderwijs!

Wil jij een X-Wall huren/kopen?

Ben je nieuwsgierig naar de vele mogelijkheden voor de X-Wall? Het is mogelijk om een vaste opstelling te plaatsen of om de interactieve muur te huren.

De voordelen van
spelenderwijs leren

De X-Wall is voor iedereen geschikt, jong en oud! Met de vele mogelijkheden met de games is de interactieve muur uitdagend voor iedereen.

De X-Wall is te huur voor bedrijfsfeesten en evenementen. Klik op onze huurpagina voor meer informatie.

Dit is afhankelijk van de ruimte. Wij denken graag met u mee naar de mogelijkheden!

Klik hier om meer te lezen over de kosten van de X-Wall

Dit is afhankelijk van de grootte van de X-Wall. Door het spelvorm aan te passen en het met een estafette te spelen kan je er met 10 kinderen tegelijk op spelen.

Elke balsport is mogelijk op de X-Wall. Je kunt de spellen op je eigen manier spelen. Zo kan je de tennis skill game ook met een voetbal spelen of aantikken met je handen.

Vraag een demo aan
en ervaar het zelf

De mogelijkheden zijn eindeloos…

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de X-Wall? Dan kunt u een gratis online demonstratie aanvragen. Het is ook mogelijk om een demonstratie op locatie te verzorgen.