Vacature eventmedewerker

Help jij ons mee om ervoor te zorgen dat nog meer mensen kunnen spelen op onze interactieve sportmuur X-Wall? Per direct zijn wij op zoek naar een enthousiaste eventmedewerker die samen met ons mee wil groeien. Ben jij een organisatietalent, communicatief zeer vaardig, sportief en  heb jij een flinke dosis lef? Dan word jij onze nieuwe collega!

 

Wie zijn wij?

Interactive X-Wall is marktleider in Nederland op het gebied van interactieve projecties en zitten gevestigd in Hengelo. Inmiddels staan er meer dan 40 interactieve muren door Nederland en Belgie bij onder andere Feyenoord, Landal Greenparks, SC Heerenveen en ’s Heeren Loo. Met ruim 55+ games beschikt de X-Wall over een groot aanbod aan applicaties op het gebied van bewegend leren, fun en sport. Deze worden ontwikkeld in samenwerking met onze klanten.

Met de X-Wall richten wij ons op het onderwijs, leisure en zorg. De vraag naar interactieve muren wordt steeds groter vandaar dat wij ons team willen uitbreiden. Op korte termijn willen wij ook gaan uitbreiden naar de Europese markt. Interactive X-Wall is een klein bedrijf met waarden zoals dynamisch, teamgeest, creativiteit en openheid.

 

“De X-Wall is het populairste speeltoestel en wordt gebruikt door jong en oud!”

Anique van Breen, Landal GreenParks

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Elke week wordt gezamenlijk opgestart op maandag om 09:00 uur. We starten de week met een bak koffie, praten over het weekend en vervolgens een vergadering/brainstormsessie over de komende periode. Hierin worden de taken besproken en denken wij samen over nieuwe initiatieven om Interactive X-Wall verder te laten groeien. Je krijgt dus ook de mogelijkheid om ons verder te helpen in verdere productontwikkeling.

Na de vergadering ben je zelf verantwoordelijk voor je eigen agenda en om dit goed gevuld te krijgen. Wij hanteren geen 9-5 agenda en het kan soms zijn dat je in de avonduren of in het weekend moet werken. Je gaat actief op zoek naar nieuwe klanten op alle mogelijke manieren voor nieuwe afspraken. Je bent in samenwerking met onze eventmanager en marketingafdeling en zorgt dat de agenda wordt gevuld met evenementen. Je zal zelf leads gaan opvolgen, de X-Wall inplannen en de planning verzorgen. Ook zal je zelf langs een aantal evenementen gaan zoals het World Padel Tournament, roadshow met de KNLTB, evenementen bij de KNVB en evenementen vanuit sportbedrijven.

 
Wij verwachten van onze medewerkers dat ze ondernemend, creatief, oplossingsgericht en een mooie combinatie hebben van denken en doen.

Job omschrijving

– Op- en afbouw van de X-Wall bij evenementen.
– Begeleiden van de X-Wall.
– Meedenken in verbeteringen en uitbreidingen van verhuurartikelen.
– Foto's en video's maken tijdens de evenementen.

 

Waar zijn wij naar op zoek?

 • MBO Denkniveau
 • Heeft een sterke affiniteit met sport en nieuwe technologieën.
 • Is communicatief zeer vaardig. Teamplayer en kan zelfstandig werken.
 • Is leergierig.
 • Flexibel.
 • Nauwkeurig en ordelijk werken.
 • In het bezit van een B-rijbewijs.

Wat kunnen wij jou bieden?

 

 • Mooie kansen om te groeien binnen het bedrijf.
 • Ondersteuning bij het bereiken van je doelen.
 • Werkplek bij ons op kantoor in Hengelo.
 • Een pauze met leuke spelletjes zoals Fifa en F1.
 • Leuke teambuildingsuitjes en etentjes. Bij ons is een goede werksfeer erg belangrijk!
 • Marktconforme salaris.
 

 

Enthousiast over deze functie?

Vul dan het contact formulier in en upload je CV en motivatiebrief, wie weet wordt jij straks wel onze nieuwe collega!

Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
Geverifieerd door MonsterInsights